Ahoj,
ty kola jsou originál. Myslím, ?e verze sport dělají se 2 druhy 17" ty moje a pak je?tě takové více roztřepené paprsky. Ty jsem nechtěl kvůli mytí. K autu dávají 4 - ?ádná rezerva, v kufru jenom malý kopresor a nějaký lepicí sajrajt, co se do toho kola p?oukne. Včer jsem vytáhl zaseklý ?roub z kola, díra jak do mraveni?tě,ale zatím neuchází. Přesto jsem jel do neautor. pneuservisu a tam si na to kolo netroufli, prý má nějakou spec. úpravu kvůli tomu lepení.....
spinoza píše:Ahoj,
ty kola jsou originál. Myslím, ?e verze sport dělají se 2 druhy 17" ty moje a pak je?tě takové více roztřepené paprsky. Ty jsem nechtěl kvůli mytí. K autu dávají 4 - ?ádná rezerva, v kufru jenom malý kopresor a nějaký lepicí sajrajt, co se do toho kola p?oukne. Včer jsem vytáhl zaseklý ?roub z kola, díra jak do mraveni?tě,ale zatím neuchází. Přesto jsem jel do neautor. pneuservisu a tam si na to kolo netroufli, prý má nějakou spec. úpravu kvůli tomu lepení.....
aha. cize ten lepiaci sajrajt sa v podstate nafukne do pneumatiky tym kompresorom? nikdy som si to nevedel predstavit.
Je?tě jsem v praxi nelepil, auto jsem kupoval jako skladovku, tak?e bylo asi za dva týdny (ne? ho dovezli ze skladu v Polsku). Nebylo nutný objednávat, výbava je ve verzi sport dostatečná
Jarou? píše:Ten lepicí sajrajt je sice dobrá věc, ale v okam?iku kdy tu gumu prostřelí? nebo trefí? na bok, tak jsi stejně v pr... Zlatá alespoň dojezdovka...
Ten kompresorek místo dojezdového kola mě taky pěkně ?tve
Fakt mám bobky z toho, ?e budu muset shánět novou gumu, zrovna kdy? to budu nejmíň potřebovat.
No ja uz som musel zhanat pneu. Dokonca aj disk. Vletel som do neoznacenej vyfrezovanej vozovky - vysledok bol pokryveny disk a pneumatika s vydutinou na korde.
Cena spolu s kontrolou geometrie (nastastie bola OK), 19 400 Sk !!!!!!!!!! Za to som mohol mat celu sadu.
Davajte si obrovsky pozor, lebo Vas to bude stat mailand.
Jarou? píše:Ten lepicí sajrajt je sice dobrá věc, ale v okam?iku kdy tu gumu prostřelí? nebo trefí? na bok, tak jsi stejně v pr... Zlatá alespoň dojezdovka...
Ten kompresorek místo dojezdového kola mě taky pěkně ?tve
Fakt mám bobky z toho, ?e budu muset shánět novou gumu, zrovna kdy? to budu nejmíň potřebovat.
ber to pozitivne. bezne tu sadu davaju aj k SUV vozidlam, ako je Tuareg. dojazdovka je uz za priplatok. a snazit sa opravit koleso u Tuarega a na GP je predsa len rozdiel :>
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Tak a u? som ho pokrstil. Nestihol som dobrzdi? lebo vodičovi predo mnou vbehol chodec do cesty a odniesol si to nárazník, dr?iaky žavého predného svetla a maska zo znakom. Auto u? je v servise tak?e som zvedavý....
Aspoň budem môc? ohodnoti? servis Auto VMV v Ko?iciach
matus píše:Tak a u? som ho pokrstil. Nestihol som dobrzdi? lebo vodičovi predo mnou vbehol chodec do cesty a odniesol si to nárazník, dr?iaky žavého predného svetla a maska zo znakom. Auto u? je v servise tak?e som zvedavý....
Aspoň budem môc? ohodnoti? servis Auto VMV v Ko?iciach
Hlavne nesadaj do 159 kym budes cakat na auto, lebo je to okamzita laska .
tomko píše:No ja uz som musel zhanat pneu. Dokonca aj disk. Vletel som do neoznacenej vyfrezovanej vozovky - vysledok bol pokryveny disk a pneumatika s vydutinou na korde.
Cena spolu s kontrolou geometrie (nastastie bola OK), 19 400 Sk !!!!!!!!!! Za to som mohol mat celu sadu.
Co takhle náhrada ?kody od správy silnic (nebo co na SK máte)?
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
tomko píše:No ja uz som musel zhanat pneu. Dokonca aj disk. Vletel som do neoznacenej vyfrezovanej vozovky - vysledok bol pokryveny disk a pneumatika s vydutinou na korde.
Co takhle náhrada ?kody od správy silnic (nebo co na SK máte)?
Tak to by slo asi len v pripade, ze by spadol do diery a ostal v nej. Inac by to neslo.
Ak rozmyslas po americky - sprava ciest mala zabezpecit, aby tomu autobusu chodec do cesty nevbehol, tak nerozmyslaj po americky .