PS - tu podlo?ku pod SPZ sundej, to je ostuda na tak pěkný auto ...
Grandepunto - uka?te ta svoje
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
ironlionzion
- Štamgast
kola
Ahoj,
ty kola jsou originál. Myslím, ?e verze sport dělají se 2 druhy 17" ty moje a pak je?tě takové více roztřepené paprsky. Ty jsem nechtěl kvůli mytí. K autu dávají 4 - ?ádná rezerva, v kufru jenom malý kopresor a nějaký lepicí sajrajt, co se do toho kola p?oukne. Včer jsem vytáhl zaseklý ?roub z kola, díra jak do mraveni?tě,ale zatím neuchází. Přesto jsem jel do neautor. pneuservisu a tam si na to kolo netroufli, prý má nějakou spec. úpravu kvůli tomu lepení.....
ty kola jsou originál. Myslím, ?e verze sport dělají se 2 druhy 17" ty moje a pak je?tě takové více roztřepené paprsky. Ty jsem nechtěl kvůli mytí. K autu dávají 4 - ?ádná rezerva, v kufru jenom malý kopresor a nějaký lepicí sajrajt, co se do toho kola p?oukne. Včer jsem vytáhl zaseklý ?roub z kola, díra jak do mraveni?tě,ale zatím neuchází. Přesto jsem jel do neautor. pneuservisu a tam si na to kolo netroufli, prý má nějakou spec. úpravu kvůli tomu lepení.....
Re: kola
aha. cize ten lepiaci sajrajt sa v podstate nafukne do pneumatiky tym kompresorom? nikdy som si to nevedel predstavit.spinoza píše:Ahoj,
+ ako dlho trva, kym auto pride po objednani?
-
Drtikol
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Ten kompresorek místo dojezdového kola mě taky pěkně ?tveJarou? píše:Ten lepicí sajrajt je sice dobrá věc, ale v okam?iku kdy tu gumu prostřelí? nebo trefí? na bok, tak jsi stejně v pr...Zlatá alespoň dojezdovka...
Fakt mám bobky z toho, ?e budu muset shánět novou gumu, zrovna kdy? to budu nejmíň potřebovat.
GP Sport 1,9 JeToDiesel
No ja uz som musel zhanat pneu. Dokonca aj disk. Vletel som do neoznacenej vyfrezovanej vozovky - vysledok bol pokryveny disk a pneumatika s vydutinou na korde.
Cena spolu s kontrolou geometrie (nastastie bola OK), 19 400 Sk !!!!!!!!!! Za to som mohol mat celu sadu.
Davajte si obrovsky pozor, lebo Vas to bude stat mailand.
Cena spolu s kontrolou geometrie (nastastie bola OK), 19 400 Sk !!!!!!!!!! Za to som mohol mat celu sadu.
-
nal
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ber to pozitivne. bezne tu sadu davaju aj k SUV vozidlam, ako je Tuareg. dojazdovka je uz za priplatok. a snazit sa opravit koleso u Tuarega a na GP je predsa len rozdiel :>Drtikol píše:Ten kompresorek místo dojezdového kola mě taky pěkně ?tveJarou? píše:Ten lepicí sajrajt je sice dobrá věc, ale v okam?iku kdy tu gumu prostřelí? nebo trefí? na bok, tak jsi stejně v pr...Zlatá alespoň dojezdovka...
![]()
Fakt mám bobky z toho, ?e budu muset shánět novou gumu, zrovna kdy? to budu nejmíň potřebovat.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

-
matus
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
krstiny
Tak a u? som ho pokrstil. Nestihol som dobrzdi? lebo vodičovi predo mnou vbehol chodec do cesty a odniesol si to nárazník, dr?iaky žavého predného svetla a maska zo znakom. Auto u? je v servise tak?e som zvedavý....
Aspoň budem môc? ohodnoti? servis Auto VMV v Ko?iciach
GP Dynamic 1.2 5D Merenque
Re: krstiny
Hlavne nesadaj do 159 kym budes cakat na auto, lebo je to okamzita laskamatus píše:Tak a u? som ho pokrstil. Nestihol som dobrzdi? lebo vodičovi predo mnou vbehol chodec do cesty a odniesol si to nárazník, dr?iaky žavého predného svetla a maska zo znakom. Auto u? je v servise tak?e som zvedavý....
Co takhle náhrada ?kody od správy silnic (nebo co na SK máte)?tomko píše:No ja uz som musel zhanat pneu. Dokonca aj disk. Vletel som do neoznacenej vyfrezovanej vozovky - vysledok bol pokryveny disk a pneumatika s vydutinou na korde.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Tak to by slo asi len v pripade, ze by spadol do diery a ostal v nej. Inac by to neslo.Du?an píše:Co takhle náhrada ?kody od správy silnic (nebo co na SK máte)?tomko píše:No ja uz som musel zhanat pneu. Dokonca aj disk. Vletel som do neoznacenej vyfrezovanej vozovky - vysledok bol pokryveny disk a pneumatika s vydutinou na korde.
Ak rozmyslas po americky - sprava ciest mala zabezpecit, aby tomu autobusu chodec do cesty nevbehol, tak nerozmyslaj po americky
Nevím jak to máte na SK, ale u nás, kdy? zničím kolo v neoznačené díře, budu uplatňovat náhradu ?kody na Správě silnic.rickman píše: Tak to by slo asi len v pripade, ze by spadol do diery a ostal v nej. Inac by to neslo.
Ak rozmyslas po americky - sprava ciest mala zabezpecit, aby tomu autobusu chodec do cesty nevbehol, tak nerozmyslaj po americky.
K druhé poznámce - bez komentáře. O chodci jsem se nevyjadřoval, o něm psal Matus, ne Tomko
Renault Captur 130 HP
DUSAN, Mea Culpa.Du?an píše:Nevím jak to máte na SK, ale u nás, kdy? zničím kolo v neoznačené díře, budu uplatňovat náhradu ?kody na Správě silnic.rickman píše: Tak to by slo asi len v pripade, ze by spadol do diery a ostal v nej. Inac by to neslo.
Ak rozmyslas po americky - sprava ciest mala zabezpecit, aby tomu autobusu chodec do cesty nevbehol, tak nerozmyslaj po americky.
K druhé poznámce - bez komentáře. O chodci jsem se nevyjadřoval, o něm psal Matus, ne Tomko
Najblizsie budem 2x citat.