Grandepunto - uka?te ta svoje

Zde naleznete stará již nepoužívaná témata, která v živé diskuzi překáží

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Zamčeno
ironlionzion
Štamgast

Příspěvek od ironlionzion »

spinoza nám názorně ukázal poslední věc co vidí zajíc přebíhající přes cestu, pěkný pohled ;-)

PS - tu podlo?ku pod SPZ sundej, to je ostuda na tak pěkný auto ...
GP 3d 1,2 Dynamic
rickman
kolemjdoucí

Příspěvek od rickman »

spinoza píše:Konečně ho mám !!, za 2 dny jsem najel 1000 Km a naprostá spokojenost

Obrázek
prezrad presne info o tych kolesach. su to orig, nie? ktora moznost - kolonka pri vybere? :)
spinoza
kolemjdoucí

kola

Příspěvek od spinoza »

Ahoj,
ty kola jsou originál. Myslím, ?e verze sport dělají se 2 druhy 17" ty moje a pak je?tě takové více roztřepené paprsky. Ty jsem nechtěl kvůli mytí. K autu dávají 4 - ?ádná rezerva, v kufru jenom malý kopresor a nějaký lepicí sajrajt, co se do toho kola p?oukne. Včer jsem vytáhl zaseklý ?roub z kola, díra jak do mraveni?tě,ale zatím neuchází. Přesto jsem jel do neautor. pneuservisu a tam si na to kolo netroufli, prý má nějakou spec. úpravu kvůli tomu lepení.....
rickman
kolemjdoucí

Re: kola

Příspěvek od rickman »

spinoza píše:Ahoj,
ty kola jsou originál. Myslím, ?e verze sport dělají se 2 druhy 17" ty moje a pak je?tě takové více roztřepené paprsky. Ty jsem nechtěl kvůli mytí. K autu dávají 4 - ?ádná rezerva, v kufru jenom malý kopresor a nějaký lepicí sajrajt, co se do toho kola p?oukne. Včer jsem vytáhl zaseklý ?roub z kola, díra jak do mraveni?tě,ale zatím neuchází. Přesto jsem jel do neautor. pneuservisu a tam si na to kolo netroufli, prý má nějakou spec. úpravu kvůli tomu lepení.....
aha. cize ten lepiaci sajrajt sa v podstate nafukne do pneumatiky tym kompresorom? nikdy som si to nevedel predstavit.

+ ako dlho trva, kym auto pride po objednani?
spinoza
kolemjdoucí

Příspěvek od spinoza »

Je?tě jsem v praxi nelepil, auto jsem kupoval jako skladovku, tak?e bylo asi za dva týdny (ne? ho dovezli ze skladu v Polsku). Nebylo nutný objednávat, výbava je ve verzi sport dostatečná :shock:
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Ten lepicí sajrajt je sice dobrá věc, ale v okam?iku kdy tu gumu prostřelí? nebo trefí? na bok, tak jsi stejně v pr... :cry: Zlatá alespoň dojezdovka...
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Drtikol
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drtikol »

Jarou? píše:Ten lepicí sajrajt je sice dobrá věc, ale v okam?iku kdy tu gumu prostřelí? nebo trefí? na bok, tak jsi stejně v pr... :cry: Zlatá alespoň dojezdovka...
Ten kompresorek místo dojezdového kola mě taky pěkně ?tve :(
Fakt mám bobky z toho, ?e budu muset shánět novou gumu, zrovna kdy? to budu nejmíň potřebovat.
GP Sport 1,9 JeToDiesel
tomko
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomko »

No ja uz som musel zhanat pneu. Dokonca aj disk. Vletel som do neoznacenej vyfrezovanej vozovky - vysledok bol pokryveny disk a pneumatika s vydutinou na korde.
Cena spolu s kontrolou geometrie (nastastie bola OK), 19 400 Sk !!!!!!!!!! Za to som mohol mat celu sadu.
Davajte si obrovsky pozor, lebo Vas to bude stat mailand.
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

Drtikol píše:
Jarou? píše:Ten lepicí sajrajt je sice dobrá věc, ale v okam?iku kdy tu gumu prostřelí? nebo trefí? na bok, tak jsi stejně v pr... :cry: Zlatá alespoň dojezdovka...
Ten kompresorek místo dojezdového kola mě taky pěkně ?tve :(
Fakt mám bobky z toho, ?e budu muset shánět novou gumu, zrovna kdy? to budu nejmíň potřebovat.
ber to pozitivne. bezne tu sadu davaju aj k SUV vozidlam, ako je Tuareg. dojazdovka je uz za priplatok. a snazit sa opravit koleso u Tuarega a na GP je predsa len rozdiel :>
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

Obrázek
matus
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

krstiny

Příspěvek od matus »

Tak a u? som ho pokrstil. Nestihol som dobrzdi? lebo vodičovi predo mnou vbehol chodec do cesty a odniesol si to nárazník, dr?iaky žavého predného svetla a maska zo znakom. Auto u? je v servise tak?e som zvedavý....
Aspoň budem môc? ohodnoti? servis Auto VMV v Ko?iciach :D
GP Dynamic 1.2 5D Merenque
rickman
kolemjdoucí

Re: krstiny

Příspěvek od rickman »

matus píše:Tak a u? som ho pokrstil. Nestihol som dobrzdi? lebo vodičovi predo mnou vbehol chodec do cesty a odniesol si to nárazník, dr?iaky žavého predného svetla a maska zo znakom. Auto u? je v servise tak?e som zvedavý....
Aspoň budem môc? ohodnoti? servis Auto VMV v Ko?iciach :D
Hlavne nesadaj do 159 kym budes cakat na auto, lebo je to okamzita laska :D.
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

tomko píše:No ja uz som musel zhanat pneu. Dokonca aj disk. Vletel som do neoznacenej vyfrezovanej vozovky - vysledok bol pokryveny disk a pneumatika s vydutinou na korde.
Cena spolu s kontrolou geometrie (nastastie bola OK), 19 400 Sk !!!!!!!!!! Za to som mohol mat celu sadu.
Co takhle náhrada ?kody od správy silnic (nebo co na SK máte)?
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
rickman
kolemjdoucí

Příspěvek od rickman »

Du?an píše:
tomko píše:No ja uz som musel zhanat pneu. Dokonca aj disk. Vletel som do neoznacenej vyfrezovanej vozovky - vysledok bol pokryveny disk a pneumatika s vydutinou na korde.
Co takhle náhrada ?kody od správy silnic (nebo co na SK máte)?
Tak to by slo asi len v pripade, ze by spadol do diery a ostal v nej. Inac by to neslo. :)

Ak rozmyslas po americky - sprava ciest mala zabezpecit, aby tomu autobusu chodec do cesty nevbehol, tak nerozmyslaj po americky :D.
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

rickman píše: Tak to by slo asi len v pripade, ze by spadol do diery a ostal v nej. Inac by to neslo. :)

Ak rozmyslas po americky - sprava ciest mala zabezpecit, aby tomu autobusu chodec do cesty nevbehol, tak nerozmyslaj po americky :D.
Nevím jak to máte na SK, ale u nás, kdy? zničím kolo v neoznačené díře, budu uplatňovat náhradu ?kody na Správě silnic.

K druhé poznámce - bez komentáře. O chodci jsem se nevyjadřoval, o něm psal Matus, ne Tomko :idea:
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
rickman
kolemjdoucí

Příspěvek od rickman »

Du?an píše:
rickman píše: Tak to by slo asi len v pripade, ze by spadol do diery a ostal v nej. Inac by to neslo. :)

Nevím jak to máte na SK, ale u nás, kdy? zničím kolo v neoznačené díře, budu uplatňovat náhradu ?kody na Správě silnic.

K druhé poznámce - bez komentáře. O chodci jsem se nevyjadřoval, o něm psal Matus, ne Tomko :idea:
DUSAN, Mea Culpa.
Najblizsie budem 2x citat.
Zamčeno