Sjedem se u Viktora, přivezu basu a nějaké panáky a budem dolívat spoluZdenda píše:Já chcu bejt ten třetí helfrJarouši můžu dolívat i panáky ? U toho chlastání piva ?

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Sjedem se u Viktora, přivezu basu a nějaké panáky a budem dolívat spoluZdenda píše:Já chcu bejt ten třetí helfrJarouši můžu dolívat i panáky ? U toho chlastání piva ?

a není tam přístup z motoru a z dola nemužu je tam ochraný plast pod motorem ..
No tak sundej ten dekl, ne?Viktor píše:nebylo to přes vag jeníku? Ty jo já nemužu dojít jak odpojit tu hadici

Nebo měl mašinu, která přetlakem plní nádobku novou kapalinou a tím tu starou vytlačí přes odvzdušňovákyjeník1 píše:Tak podle toho návodu Jarouši jak popisuješ postup při výměně brzdové kapaliny mne museli v Třeboni okrást. Asi dva roky tam byl Fiat a nechal jsem si tam na Pandě měnit brzdovku. Technika jsem celou dobu pozoroval a byl u auta pořád sám a nikoho na to nepotřeboval. Kdo mu potom šlapal na pedál? Zřejmě tam nechal starou kapalinu a já vůl to zaplatil.
 Finty jsou různé, třeba olej v motoru se taky běžně mění tak, že se odsávačkou vytáhne starý přes trubku na měrku, vymění fitr, cáknou nový olej hotovo. Jinak je to pěkná prasárna, protože ten starý to nikdy nevysaje komplet a bordel na dně tam zůstane.
 Finty jsou různé, třeba olej v motoru se taky běžně mění tak, že se odsávačkou vytáhne starý přes trubku na měrku, vymění fitr, cáknou nový olej hotovo. Jinak je to pěkná prasárna, protože ten starý to nikdy nevysaje komplet a bordel na dně tam zůstane. 
  napíšu sem co sem stím udělal a reagujte co je špatně nebo jestly je to vpořádku.
 napíšu sem co sem stím udělal a reagujte co je špatně nebo jestly je to vpořádku. 

S nadšením se vrhni na ty brzdy. A auto u toho fakt startovat nemusíš
  S nadšením se vrhni na ty brzdy. A auto u toho fakt startovat nemusíš