Louce a lincovat ...nic jineho

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Vítej v klubublackmilan píše:Ahojte. Tak uz mi ho nejaka zakerna svina poskriabala. V piatok pridem k autu a na kufri som nasiel nakresleny kruh s priemerom 20cm a v nom este jeden.

, já mám ojetý celý bok. Je vidět ?e se líbí a záviděj
 , já mám ojetý celý bok. Je vidět ?e se líbí a záviděj 

v piatok vecer ci skor v sobotu o 1.30 AM idem z nakupu z Tesco a co nevidiem?! ocikavaju mi auto. asi 18 rocna, pekna holka si to cika priamo za mojim autom :>ironlionzion píše: ... u? dost, ?e mě serou pejskaři na sídli?ti s tím jak nechávají psy ochcávat auta. Pneumatiky mám flekaté jak mapa země. ....

A nemal si mobilnal píše:v piatok vecer ci skor v sobotu o 1.30 AM idem z nakupu z Tesco a co nevidiem?! ocikavaju mi auto. asi 18 rocna, pekna holka si to cika priamo za mojim autom :>ironlionzion píše: ... u? dost, ?e mě serou pejskaři na sídli?ti s tím jak nechávají psy ochcávat auta. Pneumatiky mám flekaté jak mapa země. ....
pohlad na nu nebol zly. jej prvy pohlad uplne vystraseny. konverzacvia typu - ze mne by to bolu uplne jedno, keby som nepotreboval nalozit veci do auta a to auto nepatrilo mne. ona ze prepacte a ze sa utre...
no, auto mozu ocikavat aj prijemne "fenky"...

mal, ale zas som gantlemanRobo1.2 píše:A nemal si mobilnal píše:v piatok vecer ci skor v sobotu o 1.30 AM idem z nakupu z Tesco a co nevidiem?! ocikavaju mi auto. asi 18 rocna, pekna holka si to cika priamo za mojim autom :>ironlionzion píše: ... u? dost, ?e mě serou pejskaři na sídli?ti s tím jak nechávají psy ochcávat auta. Pneumatiky mám flekaté jak mapa země. ....
pohlad na nu nebol zly. jej prvy pohlad uplne vystraseny. konverzacvia typu - ze mne by to bolu uplne jedno, keby som nepotreboval nalozit veci do auta a to auto nepatrilo mne. ona ze prepacte a ze sa utre...
no, auto mozu ocikavat aj prijemne "fenky"...

navyse, utekal som potom do Halreya po manzelku. kurna, inak by vecer dopadol aj inak
 navyse, utekal som potom do Halreya po manzelku. kurna, inak by vecer dopadol aj inak
..vůbec bych to nebral tragicky, máme ve firmě nové Megany a také mají problémy s elektronikou. Naposledy jsem se "pobavil", kdy? mi dálnici ve 140 nahlásil Injection fault a následovalo zpomalení jako bych dupnul na brzdu, na?těstí za mnou nikdo nejel - výsledek servisu - nahodilá chyba vstřikování, vymazala se a jelo se dál - auto mělo v tu dobu najeto 2tis.km od novoty..nechápu, proč se pořád nadává na fiaty. Co bych jim vytknul, je dílenské zpracování, ne technologie a kvalitu dílů ....RadimG píše:tiez to neviem porovnat z vlastnej skusenosti, ale nikomu z okolia sa na jeho aute nic take zatial nestalo.. ale ked sa mi to stalo prvy krat, tak niekto vtedy pisal ze sa to stalo na nejakom VW..
a presne ako pises, nie je na to ospravedlnenie, pretoze RJ v nasom aute zase nerobi tolko veci, aby sa to nedalo odladit tak, aby fungovala bez chyby.. aj ked problem bude asi niekde inde ako v samotnej RJ, kedze sa vyskytuje len na niektorych autach..

ale v dne?ní době CAN busů taky není pravdou, ?e řídicí jednotka by toho dělala málo
 ale v dne?ní době CAN busů taky není pravdou, ?e řídicí jednotka by toho dělala málo  Omluva to samozřejmě není, nicméně věřte (osobní zku?enosti), ?e u jiných automobilek se dějí obdobné věci a jak někdo zmínil Renaulty, tak ty blbly opravdu nejhůř, dalo by se říct, ?e dokonce ohro?ovaly řidiče. Osobně se mi stalo, ?e na dálnici při 140 km/h velmi nová laguna zahlásila system error a v?echny, opakuji v?echny palubní systémy včetně motoru přestaly fungovat, posilovač brzd vám doposiluje bez motoru za chvilku a s nebrzdícím autem na dálnici a nemo?ností zapnout varovné blinkry bych vám nepřál jet, ale na?těstí to dobře dopadlo
 Omluva to samozřejmě není, nicméně věřte (osobní zku?enosti), ?e u jiných automobilek se dějí obdobné věci a jak někdo zmínil Renaulty, tak ty blbly opravdu nejhůř, dalo by se říct, ?e dokonce ohro?ovaly řidiče. Osobně se mi stalo, ?e na dálnici při 140 km/h velmi nová laguna zahlásila system error a v?echny, opakuji v?echny palubní systémy včetně motoru přestaly fungovat, posilovač brzd vám doposiluje bez motoru za chvilku a s nebrzdícím autem na dálnici a nemo?ností zapnout varovné blinkry bych vám nepřál jet, ale na?těstí to dobře dopadlo 

Nevyriesil tento problem update RJ?
  Nevyriesil tento problem update RJ?