Louce a lincovat ...nic jineho

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Vítej v klubublackmilan píše:Ahojte. Tak uz mi ho nejaka zakerna svina poskriabala. V piatok pridem k autu a na kufri som nasiel nakresleny kruh s priemerom 20cm a v nom este jeden.![]()
![]()
v piatok vecer ci skor v sobotu o 1.30 AM idem z nakupu z Tesco a co nevidiem?! ocikavaju mi auto. asi 18 rocna, pekna holka si to cika priamo za mojim autom :>ironlionzion píše: ... u? dost, ?e mě serou pejskaři na sídli?ti s tím jak nechávají psy ochcávat auta. Pneumatiky mám flekaté jak mapa země. ....
A nemal si mobilnal píše:v piatok vecer ci skor v sobotu o 1.30 AM idem z nakupu z Tesco a co nevidiem?! ocikavaju mi auto. asi 18 rocna, pekna holka si to cika priamo za mojim autom :>ironlionzion píše: ... u? dost, ?e mě serou pejskaři na sídli?ti s tím jak nechávají psy ochcávat auta. Pneumatiky mám flekaté jak mapa země. ....
pohlad na nu nebol zly. jej prvy pohlad uplne vystraseny. konverzacvia typu - ze mne by to bolu uplne jedno, keby som nepotreboval nalozit veci do auta a to auto nepatrilo mne. ona ze prepacte a ze sa utre...
no, auto mozu ocikavat aj prijemne "fenky"...
mal, ale zas som gantlemanRobo1.2 píše:A nemal si mobilnal píše:v piatok vecer ci skor v sobotu o 1.30 AM idem z nakupu z Tesco a co nevidiem?! ocikavaju mi auto. asi 18 rocna, pekna holka si to cika priamo za mojim autom :>ironlionzion píše: ... u? dost, ?e mě serou pejskaři na sídli?ti s tím jak nechávají psy ochcávat auta. Pneumatiky mám flekaté jak mapa země. ....
pohlad na nu nebol zly. jej prvy pohlad uplne vystraseny. konverzacvia typu - ze mne by to bolu uplne jedno, keby som nepotreboval nalozit veci do auta a to auto nepatrilo mne. ona ze prepacte a ze sa utre...
no, auto mozu ocikavat aj prijemne "fenky"...![]()
![]()
..vůbec bych to nebral tragicky, máme ve firmě nové Megany a také mají problémy s elektronikou. Naposledy jsem se "pobavil", kdy? mi dálnici ve 140 nahlásil Injection fault a následovalo zpomalení jako bych dupnul na brzdu, na?těstí za mnou nikdo nejel - výsledek servisu - nahodilá chyba vstřikování, vymazala se a jelo se dál - auto mělo v tu dobu najeto 2tis.km od novoty..nechápu, proč se pořád nadává na fiaty. Co bych jim vytknul, je dílenské zpracování, ne technologie a kvalitu dílů ....RadimG píše:tiez to neviem porovnat z vlastnej skusenosti, ale nikomu z okolia sa na jeho aute nic take zatial nestalo.. ale ked sa mi to stalo prvy krat, tak niekto vtedy pisal ze sa to stalo na nejakom VW..
a presne ako pises, nie je na to ospravedlnenie, pretoze RJ v nasom aute zase nerobi tolko veci, aby sa to nedalo odladit tak, aby fungovala bez chyby.. aj ked problem bude asi niekde inde ako v samotnej RJ, kedze sa vyskytuje len na niektorych autach..