Závady a řešení problémů

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
hopik
Návštěvník

Příspěvek od hopik »

to Pepa B:
Louce a lincovat ...nic jineho :x
Punta06
kolemjdoucí

Příspěvek od Punta06 »

blackmilan píše:Ahojte. Tak uz mi ho nejaka zakerna svina poskriabala. V piatok pridem k autu a na kufri som nasiel nakresleny kruh s priemerom 20cm a v nom este jeden. :evil: :evil: :evil:
Vítej v klubu :evil: , já mám ojetý celý bok. Je vidět ?e se líbí a záviděj :cry:
Fiat Grande Punto 1,4 16V Dynamic 5D (Psychedelic Azure blue)
http://fotoalbum.o2active.cz/punta06/gp/
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

jj, aj mne to kedysi urobil jeden KnulaKnulaT na merive pred par rolmi. pred pracou parkoval s dajakou starou nemeckou haraburdou na 2 miestach, tak som mu slusne povedal, ze nech zaparkuje narovno, lebo aj iny chcu parkovat. o par minut som nasiel merivu s ryhou cez pravy bok...

kurna, keby ten prestrek nestal 5 litrov!
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

Obrázek
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

ironlionzion píše: ... u? dost, ?e mě serou pejskaři na sídli?ti s tím jak nechávají psy ochcávat auta. Pneumatiky mám flekaté jak mapa země. ....
v piatok vecer ci skor v sobotu o 1.30 AM idem z nakupu z Tesco a co nevidiem?! ocikavaju mi auto. asi 18 rocna, pekna holka si to cika priamo za mojim autom :>
pohlad na nu nebol zly. jej prvy pohlad uplne vystraseny. konverzacvia typu - ze mne by to bolu uplne jedno, keby som nepotreboval nalozit veci do auta a to auto nepatrilo mne. ona ze prepacte a ze sa utre...
no, auto mozu ocikavat aj prijemne "fenky"... :oops:

Obrázek
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

nal píše:
ironlionzion píše: ... u? dost, ?e mě serou pejskaři na sídli?ti s tím jak nechávají psy ochcávat auta. Pneumatiky mám flekaté jak mapa země. ....
v piatok vecer ci skor v sobotu o 1.30 AM idem z nakupu z Tesco a co nevidiem?! ocikavaju mi auto. asi 18 rocna, pekna holka si to cika priamo za mojim autom :>
pohlad na nu nebol zly. jej prvy pohlad uplne vystraseny. konverzacvia typu - ze mne by to bolu uplne jedno, keby som nepotreboval nalozit veci do auta a to auto nepatrilo mne. ona ze prepacte a ze sa utre...
A nemal si mobil :D :D :roll:
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

Robo1.2 píše:
nal píše:
A nemal si mobil :D :D :roll:
mal, ale zas som gantleman 8) navyse, utekal som potom do Halreya po manzelku. kurna, inak by vecer dopadol aj inak

Obrázek
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

tak u? se mě dotkli stejný problém s kontrolkama jako u ostatních ostatních. Jeliko? sem pospíchal do práce, odpojil sem baterku a bylo to OK. Prý funguje i jen zamkout a znovu odemknout auto...
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

tak to som zvedavy ci to zamknutie funguje.. to by bolo zaujimave riesenie ale dufam ze uz nebudem mat moznost ho vyskusat..
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

V to pevně doufám také. letadla taky někdy nenaskočí tak jak maj a musí se resetovat to samé domácí PC a vůbec slo?itěj?í elektronika. Ale rozhodně to není omluva pro tuto disfunkci, nevim, zda se to děje i u konkurence, nemam zku?enosti a na fóra ostatních značek nechodím oxidovat jako dr?h*bu
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

tiez to neviem porovnat z vlastnej skusenosti, ale nikomu z okolia sa na jeho aute nic take zatial nestalo.. ale ked sa mi to stalo prvy krat, tak niekto vtedy pisal ze sa to stalo na nejakom VW..
a presne ako pises, nie je na to ospravedlnenie, pretoze RJ v nasom aute zase nerobi tolko veci, aby sa to nedalo odladit tak, aby fungovala bez chyby.. aj ked problem bude asi niekde inde ako v samotnej RJ, kedze sa vyskytuje len na niektorych autach..
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

RadimG píše:tiez to neviem porovnat z vlastnej skusenosti, ale nikomu z okolia sa na jeho aute nic take zatial nestalo.. ale ked sa mi to stalo prvy krat, tak niekto vtedy pisal ze sa to stalo na nejakom VW..
a presne ako pises, nie je na to ospravedlnenie, pretoze RJ v nasom aute zase nerobi tolko veci, aby sa to nedalo odladit tak, aby fungovala bez chyby.. aj ked problem bude asi niekde inde ako v samotnej RJ, kedze sa vyskytuje len na niektorych autach..
..vůbec bych to nebral tragicky, máme ve firmě nové Megany a také mají problémy s elektronikou. Naposledy jsem se "pobavil", kdy? mi dálnici ve 140 nahlásil Injection fault a následovalo zpomalení jako bych dupnul na brzdu, na?těstí za mnou nikdo nejel - výsledek servisu - nahodilá chyba vstřikování, vymazala se a jelo se dál - auto mělo v tu dobu najeto 2tis.km od novoty..nechápu, proč se pořád nadává na fiaty. Co bych jim vytknul, je dílenské zpracování, ne technologie a kvalitu dílů ....
Naposledy upravil(a) Pepa B. dne pát srp 17, 2007 13:13, celkem upraveno 1 x.
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

ono je fakt ze na dnesnych autach je najkazivejsia elektronika, ale poviem ti z vlastnej skusenosti, ze je dost neprijemne ked v dazdi dobehnes do auta a po nastartovani na teba ostanu svietit vsetky kontrolky.. a ty sa musis rozhodnut, vystupit do dazda, ist otvorit motor a odpojit baterku (riskujes ze ti na tu baterku naprsi a nieco sa naozaj vyskratuje) alebo ist s autom ktore ti nedava ziadnu spatnu vazbu o tom ako rychlo ides, kolko mas este benzinu a ci ti blikaju smerovky.. jasne, horsie by bolo keby auto nenastartovalo vobec, ale nepotesi to..
a s tou kvalitou to nebude az take uzasne.. ved sa na jednom fiate vozim :lol:
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Jak pí?e tommy, s tim zamknutím a odemknutím, jsem mu psal já. Tento problém mě nastal v Chorvatsku na dovolené, po zkou?ení v?eho mo?ného jsem vyndal klíč, a prostě se zamkl uvnitř (tlačítkem z klíče), počkal jsem a? se rozblikala dioda na středovém panelu, pak jsem zase klíčkem odemkl, nastartoval a v?e OK. Od té doby ani před tím se to nestalo. Kdo dělá v IT, tak ví, ?e prostě SW, i dobře odladěný, občas zastávkuje a je jedno kolik dělá funkcí. Myslím si, ?e opravdu o nic záva?ného nejde, auto normálně jede, svítí, bliká atd, jen nefungují přístroje :-) ale v dne?ní době CAN busů taky není pravdou, ?e řídicí jednotka by toho dělala málo ;-) Omluva to samozřejmě není, nicméně věřte (osobní zku?enosti), ?e u jiných automobilek se dějí obdobné věci a jak někdo zmínil Renaulty, tak ty blbly opravdu nejhůř, dalo by se říct, ?e dokonce ohro?ovaly řidiče. Osobně se mi stalo, ?e na dálnici při 140 km/h velmi nová laguna zahlásila system error a v?echny, opakuji v?echny palubní systémy včetně motoru přestaly fungovat, posilovač brzd vám doposiluje bez motoru za chvilku a s nebrzdícím autem na dálnici a nemo?ností zapnout varovné blinkry bych vám nepřál jet, ale na?těstí to dobře dopadlo ;-)

Pokud bych měl pokračovat, tak si z hlavy vybavuji problémy s VW, ?koda, Opel a světe dive se dokonce Honda.... ;-)
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
olso
Návštěvník

Update firmwaru RJ

Příspěvek od olso »

To ze to robia ostatne auta neznamena ze to musi robit aj GP. :( Nevyriesil tento problem update RJ?
Aktivna Velka Bodka 1.2 5D, strieborna 2007...Ford Focus wagon mk1 1.6 2003/2004, Ford Focus wagon mk2 1.6TDCi 2010/2011
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

olso: tady jde o to, ?e to je obecný problém elektroniky a SW, a poněvad? dne?ní auta jsou toho plná, chybám se předejít nedá.
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Odpovědět