Závady a řešení problémů

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

jako tento přístup u? mě začíná :x Proč s tím nevylezou na rovinu, to čekaj a? se to někomu rozpadne, nebo co??? :(
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
hopik
Návštěvník

Příspěvek od hopik »

Zdravim,
Jakou mate zkusenost s razenim jednicky? Kdyz stojim a chci zaradit, tak je to v poradku,ale stava se mi ted v zime, ze kdyz treba dobrzduji na krizovatku a a chci uz zaradit jednicku tak ji musim protlacit docela silou. a na podruhe jde zase dobre... :(
matus
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matus »

Ja mám taký istý problém aj s 2 kým je prevodovka "studená". Keď sa u? zahreje tak je to v pohode ale tá jednotka ide niekedy stra?ne. U? som skú?al zo?liapnú? viac krát spojku ale nie v?dy to pomô?e. :evil:
GP Dynamic 1.2 5D Merenque
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

To iste, za jazdy sa tam jednotka dava o poznanie tazsie ako pri stojacom aute.
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

matus píše:Ja mám taký istý problém aj s 2 kým je prevodovka "studená". Keď sa u? zahreje tak je to v pohode ale tá jednotka ide niekedy stra?ne. U? som skú?al zo?liapnú? viac krát spojku ale nie v?dy to pomô?e. :evil:
som strasne rad ze to ma aj niekto iny s tou 2kou

1tku pri aute s tociacimi sa kolami ani nezvyknem tlacit :>
Naposledy upravil(a) Robo1.2 dne čtv pro 27, 2007 18:37, celkem upraveno 1 x.
peterson
Návštěvník

Příspěvek od peterson »

Mě to jde za jízdy taky hůř,ale nejsem si jistý jestli je dobré ji tam za jízdy dávat.Nevím jestli je to u nových aut bě?né řadit 1 za jízdy?U ?kodovek dřív ne?la 1 za jízdy řadit vůbec .Vzpomínám si kdy? jsme přebírali novou ?120 z mototechny mechanik nás varoval ?e se za jízdy nesmí 1 řadit aby se nezničila synchronizace.I po 20 letech ne? ?la do ?rotu to tak fungovalo dokud jsem nezastavil ne?la zařadit jenom násilím přes zuby. :?:
kolemjdoucí
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Já tedy jedničku za jízdy nikdy neřadím
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

to ste sa potom zrejme este nikdy neposuvali v zapche do kopca (napr. na Pristavny most v BA), tam za jazdy davam jednotku bezne, ked sa predomnou auto pohne a ja za nim uz s vyradenou rychlostou ze zastanem sa zrazu potrebujem pohnut alebo sa zaradujem na koniec tej pomalicky sa posuvajucej kolony? predsa nezastanem aby som zaradil jednotku pri stojacich kolesach a trapit motor na dvojke do kopca pri tak nizkej rychlosti? ved auto aj same dava najavo ze by sa uz malo podradit, ked mi s nim zacne cukat..
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
peterson
Návštěvník

Příspěvek od peterson »

RadimG píše:to ste sa potom zrejme este nikdy neposuvali v zapche do kopca (napr. na Pristavny most v BA), tam za jazdy davam jednotku bezne, ked sa predomnou auto pohne a ja za nim uz s vyradenou rychlostou ze zastanem sa zrazu potrebujem pohnut alebo sa zaradujem na koniec tej pomalicky sa posuvajucej kolony? predsa nezastanem aby som zaradil jednotku pri stojacich kolesach a trapit motor na dvojke do kopca pri tak nizkej rychlosti? ved auto aj same dava najavo ze by sa uz malo podradit, ked mi s nim zacne cukat..
Je to tak u star?ích vozů např.?120 byla 2 posazená mnohem ní? tak?e se sní dalo i rozjet.U mého GP 1,4 8V je to problém,tam kde moje bývalá ?kodovka
na 2 zabírala ,se Fiatu nechce musím řadit a? ve vy??í rychlosti.Přesto se sna?ím 1 řadit a? kdy? auto zastaví.
kolemjdoucí
WEXTN
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WEXTN »

mate taky panove deravy podbeh??ja mam diru pres kterou mi chcije bordel od kola az na vspodek kapoty :( a jak ste vyresili to otvirani zadnich dveri??me to jde otevrit jen pri prudkem tahu z lidi co to neznaj si delam srandu ze je to decka pojistka :lol:
1,4 Dynamic 5D oran?ova
Obrázek
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

WEXTN píše:mate taky panove deravy podbeh??ja mam diru pres kterou mi chcije bordel od kola az na vspodek kapoty :( a jak ste vyresili to otvirani zadnich dveri??me to jde otevrit jen pri prudkem tahu z lidi co to neznaj si delam srandu ze je to decka pojistka :lol:
myslis tu diru na meneni zarovek v blinkrech?
WEXTN
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WEXTN »

carlos píše:
WEXTN píše:mate taky panove deravy podbeh??ja mam diru pres kterou mi chcije bordel od kola az na vspodek kapoty :( a jak ste vyresili to otvirani zadnich dveri??me to jde otevrit jen pri prudkem tahu z lidi co to neznaj si delam srandu ze je to decka pojistka :lol:
myslis tu diru na meneni zarovek v blinkrech?
to asi nebude dira na meneni zarovek,je to primo dira nad kolem
1,4 Dynamic 5D oran?ova
Obrázek
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

V té obdélníhové díře má být záklopka. které stejně blbě těsní - u? mám oblepeno technickou samolepící páskou.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Mě ty záklopky v předních plastových podbězích sraly tak dlouho, a? jsem to vyře?il jejich úplným zaslepením :wink: Stačila jedna roho?ka (vespod pogumovaná) z TESCA za 50 kč, rozstřihnout podélně napůl a přichytit do podběhu. Mo?no pou?ít ?roubky, silikonový tmel nebo dobrou oboustrannou pásku. Teď mám v motorovém prostoru čisto, sucho a ?ádné bláto (toho tam chrstalo hromady v?emi mo?nými skulinami). Navíc není sly?et mlácení ?utrů do podběhů :wink: . Tady je ilustrační foto:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Jedná se o levý předek.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
WEXTN
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WEXTN »

2 Jarou?: a to si lepil ze strany od motoru nebo od kola??
1,4 Dynamic 5D oran?ova
Obrázek
Odpovědět