Zdravim,
Jakou mate zkusenost s razenim jednicky? Kdyz stojim a chci zaradit, tak je to v poradku,ale stava se mi ted v zime, ze kdyz treba dobrzduji na krizovatku a a chci uz zaradit jednicku tak ji musim protlacit docela silou. a na podruhe jde zase dobre...
Ja mám taký istý problém aj s 2 kým je prevodovka "studená". Keď sa u? zahreje tak je to v pohode ale tá jednotka ide niekedy stra?ne. U? som skú?al zo?liapnú? viac krát spojku ale nie v?dy to pomô?e.
matus píše:Ja mám taký istý problém aj s 2 kým je prevodovka "studená". Keď sa u? zahreje tak je to v pohode ale tá jednotka ide niekedy stra?ne. U? som skú?al zo?liapnú? viac krát spojku ale nie v?dy to pomô?e.
som strasne rad ze to ma aj niekto iny s tou 2kou
1tku pri aute s tociacimi sa kolami ani nezvyknem tlacit :>
Naposledy upravil(a) Robo1.2 dne čtv pro 27, 2007 18:37, celkem upraveno 1 x.
Mě to jde za jízdy taky hůř,ale nejsem si jistý jestli je dobré ji tam za jízdy dávat.Nevím jestli je to u nových aut bě?né řadit 1 za jízdy?U ?kodovek dřív ne?la 1 za jízdy řadit vůbec .Vzpomínám si kdy? jsme přebírali novou ?120 z mototechny mechanik nás varoval ?e se za jízdy nesmí 1 řadit aby se nezničila synchronizace.I po 20 letech ne? ?la do ?rotu to tak fungovalo dokud jsem nezastavil ne?la zařadit jenom násilím přes zuby.
to ste sa potom zrejme este nikdy neposuvali v zapche do kopca (napr. na Pristavny most v BA), tam za jazdy davam jednotku bezne, ked sa predomnou auto pohne a ja za nim uz s vyradenou rychlostou ze zastanem sa zrazu potrebujem pohnut alebo sa zaradujem na koniec tej pomalicky sa posuvajucej kolony? predsa nezastanem aby som zaradil jednotku pri stojacich kolesach a trapit motor na dvojke do kopca pri tak nizkej rychlosti? ved auto aj same dava najavo ze by sa uz malo podradit, ked mi s nim zacne cukat..
RadimG píše:to ste sa potom zrejme este nikdy neposuvali v zapche do kopca (napr. na Pristavny most v BA), tam za jazdy davam jednotku bezne, ked sa predomnou auto pohne a ja za nim uz s vyradenou rychlostou ze zastanem sa zrazu potrebujem pohnut alebo sa zaradujem na koniec tej pomalicky sa posuvajucej kolony? predsa nezastanem aby som zaradil jednotku pri stojacich kolesach a trapit motor na dvojke do kopca pri tak nizkej rychlosti? ved auto aj same dava najavo ze by sa uz malo podradit, ked mi s nim zacne cukat..
Je to tak u star?ích vozů např.?120 byla 2 posazená mnohem ní? tak?e se sní dalo i rozjet.U mého GP 1,4 8V je to problém,tam kde moje bývalá ?kodovka
na 2 zabírala ,se Fiatu nechce musím řadit a? ve vy??í rychlosti.Přesto se sna?ím 1 řadit a? kdy? auto zastaví.
mate taky panove deravy podbeh??ja mam diru pres kterou mi chcije bordel od kola az na vspodek kapoty a jak ste vyresili to otvirani zadnich dveri??me to jde otevrit jen pri prudkem tahu z lidi co to neznaj si delam srandu ze je to decka pojistka
WEXTN píše:mate taky panove deravy podbeh??ja mam diru pres kterou mi chcije bordel od kola az na vspodek kapoty a jak ste vyresili to otvirani zadnich dveri??me to jde otevrit jen pri prudkem tahu z lidi co to neznaj si delam srandu ze je to decka pojistka
WEXTN píše:mate taky panove deravy podbeh??ja mam diru pres kterou mi chcije bordel od kola az na vspodek kapoty a jak ste vyresili to otvirani zadnich dveri??me to jde otevrit jen pri prudkem tahu z lidi co to neznaj si delam srandu ze je to decka pojistka
myslis tu diru na meneni zarovek v blinkrech?
to asi nebude dira na meneni zarovek,je to primo dira nad kolem
Mě ty záklopky v předních plastových podbězích sraly tak dlouho, a? jsem to vyře?il jejich úplným zaslepením Stačila jedna roho?ka (vespod pogumovaná) z TESCA za 50 kč, rozstřihnout podélně napůl a přichytit do podběhu. Mo?no pou?ít ?roubky, silikonový tmel nebo dobrou oboustrannou pásku. Teď mám v motorovém prostoru čisto, sucho a ?ádné bláto (toho tam chrstalo hromady v?emi mo?nými skulinami). Navíc není sly?et mlácení ?utrů do podběhů . Tady je ilustrační foto:
Jedná se o levý předek.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV