To? to potém já....to? to lecós wyswětlujéDu?an píše:Já bral skladovku

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
To? to potém já....to? to lecós wyswětlujéDu?an píše:Já bral skladovku
Musel jsem Tě tro?ku po?kádlitTinkturak píše:To? to potém já....to? to lecós wyswětlujéDu?an píše:Já bral skladovku![]()
To být tebou, tak u té výlohy stojím doteď a hlídám si toTinkturak píše:Teď wečer jsem s přítulkyní jel z kawárny okolo dealera, taxem zwědawě zastawil a nakouknul, jestli jej nezahlídnu.........a.......
won tam mazel stál hnedle za wýlohou..napulírowaný a nachystaný na zítřek.....
jsi mi připoměl jak já jsem s přítelkyní taky chodil kolem salonu koukat esli tam u? nebude ... u nás to bylo taky jako by jsme čekali přírůstek do rodinyTinkturak píše:Tak zítra mám v 11:00 předáwačku autíčka!!!!
A zítra mám narozky....Tomu říkám DÁREČEK!!!! Dealer se umí trefit![]()
Teď wečer jsem s přítulkyní jel z kawárny okolo dealera, taxem zwědawě zastawil a nakouknul, jestli jej nezahlídnu.........a.......
won tam mazel stál hnedle za wýlohou..napulírowaný a nachystaný na zítřek.....
Jsem natě?ený jak malý Jarda![]()
![]()
No nabízeli mi 50% slewu na ten cenowý rozdíl, ale prostě těch 35.000 jim za tohle nedám ani omylem.Netwrdím, ?e 1.3 není dobrý motor.Naopak. je wynikající motor, ale newyplatil by se mi ani za 5 let wzhledem k tomu co s tím autíčkem najezdím ten cenowý rozdíl ani w poměru úspory na paliwu.brasci píše:No tak ja mám po ňho ís? o 13:00... Som zvedavý..
Tinkturak: Tak to na?tve, ale mohli by Ti da? tú 1.3 za cenu 1.2 benzínu... Ale to asi nespravia.. Tak z nich skús dosta? za toto e?te nejakú zžavu