To? to potém já....to? to lecós wyswětlujéDu?an píše:Já bral skladovku
Čekatel i nový majitel GP
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
Tinkturak
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomooooc!
GP 1.2 8V Dynamic + rozmazlowačky 
Re: Pomooooc!
Musel jsem Tě tro?ku po?kádlitTinkturak píše:To? to potém já....to? to lecós wyswětlujéDu?an píše:Já bral skladovku![]()
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
Tinkturak
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU!!!
Tak zítra mám v 11:00 předáwačku autíčka!!!!
A zítra mám narozky....Tomu říkám DÁREČEK!!!! Dealer se umí trefit
Teď wečer jsem s přítulkyní jel z kawárny okolo dealera, taxem zwědawě zastawil a nakouknul, jestli jej nezahlídnu.........a.......
won tam mazel stál hnedle za wýlohou..napulírowaný a nachystaný na zítřek.....
Jsem natě?ený jak malý Jarda

A zítra mám narozky....Tomu říkám DÁREČEK!!!! Dealer se umí trefit
Teď wečer jsem s přítulkyní jel z kawárny okolo dealera, taxem zwědawě zastawil a nakouknul, jestli jej nezahlídnu.........a.......
Jsem natě?ený jak malý Jarda
-
Pavel Vantuch
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Re: WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU!!!
To být tebou, tak u té výlohy stojím doteď a hlídám si toTinkturak píše:Teď wečer jsem s přítulkyní jel z kawárny okolo dealera, taxem zwědawě zastawil a nakouknul, jestli jej nezahlídnu.........a.......
Blahopřeju
GP 1.2 5D Dynamic, Bílá Ambient
-
ironlionzion
- Štamgast
Re: WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU!!!
jsi mi připoměl jak já jsem s přítelkyní taky chodil kolem salonu koukat esli tam u? nebude ... u nás to bylo taky jako by jsme čekali přírůstek do rodinyTinkturak píše:Tak zítra mám v 11:00 předáwačku autíčka!!!!
A zítra mám narozky....Tomu říkám DÁREČEK!!!! Dealer se umí trefit![]()
Jsem natě?ený jak malý Jarda![]()
![]()
GP 3d 1,2 Dynamic
-
ironlionzion
- Štamgast
-
Tinkturak
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
:(
Tak je to w prdeli......teď mi hodinu před předáwačkou wolali z Fiatu.....
U? jsem tu?il ?e je nějaký háček....
A taky ?e jo....Auto co jsem widěl za wýlohou je moje, je nachystáno, je přesně slo?eno jak jsem si přál, a? na podstatný detail. Někdo na centrále w Praze udělal botu a místo 1.2 motoru tam nechal dát 1.3 dízl....
Co? je w prdeli.....nic nawíc jim dáwat nebudu....pro mne to je zbytečná inwestice na wíc a trwám na 1.2 motoru, tak?e se mohu rozloučit s předstawou Puntíka na dne?ní narozky a budu čekat dále, prý ?e to stihnou do prwně řečeného 49tého týdne.Tak?e dal?í wíce ne? měsíc čekání....
Ach jo...tu?il jsem ?e kdy? to wypadá tak hezky, ?e se něco zwrtne a posere.....
Jak to wypadalo na nejlep?í narozky, tak je toho přesný opak..nejhor?í
U? jsem tu?il ?e je nějaký háček....
A taky ?e jo....Auto co jsem widěl za wýlohou je moje, je nachystáno, je přesně slo?eno jak jsem si přál, a? na podstatný detail. Někdo na centrále w Praze udělal botu a místo 1.2 motoru tam nechal dát 1.3 dízl....
Co? je w prdeli.....nic nawíc jim dáwat nebudu....pro mne to je zbytečná inwestice na wíc a trwám na 1.2 motoru, tak?e se mohu rozloučit s předstawou Puntíka na dne?ní narozky a budu čekat dále, prý ?e to stihnou do prwně řečeného 49tého týdne.Tak?e dal?í wíce ne? měsíc čekání....
Ach jo...tu?il jsem ?e kdy? to wypadá tak hezky, ?e se něco zwrtne a posere.....
Jak to wypadalo na nejlep?í narozky, tak je toho přesný opak..nejhor?í
-
ironlionzion
- Štamgast
-
Tinkturak
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
No nabízeli mi 50% slewu na ten cenowý rozdíl, ale prostě těch 35.000 jim za tohle nedám ani omylem.Netwrdím, ?e 1.3 není dobrý motor.Naopak. je wynikající motor, ale newyplatil by se mi ani za 5 let wzhledem k tomu co s tím autíčkem najezdím ten cenowý rozdíl ani w poměru úspory na paliwu.brasci píše:No tak ja mám po ňho ís? o 13:00... Som zvedavý..
Tinkturak: Tak to na?tve, ale mohli by Ti da? tú 1.3 za cenu 1.2 benzínu... Ale to asi nespravia.. Tak z nich skús dosta? za toto e?te nejakú zžavu