Tak opraveno:
1) Vleze jsem tedy do kurfu a zmačkl čudklík (tohle je fakt paráda, u Fordu je to peklo)
2) Oddělal jsem zadní plastový dekl na dveřích kufru, jeden šroub v madle a zbytek na těch cvakacích plastových držácích
3) Oddělal jsem zámek je na dva šrouby - v
v konektoru byla nějaká oxidace => vzal jsem ocelový kartáč a kam jsem dosáhl tak jsem oškrábal
4) Měřil jsem jestli do 5 konektorů jde napětí, jsou tam dva tlustý a tři slabší dráty nějaké napětí to ukazovalo ale nebylo to moc průkazné
5) Tady jsem udělal chybu měl jít na krok 9) ale já jsem rozdělal ten zámek, celkem to šlo i když ty plasty jsou už dost tvrdý, takže nějaký packy mi praskly
6) Uvnitř zámku je motorek, malý kousek plošného spoje s mikrospínačem a nějaká mechanika - vypadlo to uvnitř všechno dobrý, nic prasklého
7) Měřil jsem napětí na motorku a nikdy se tam nic neobjevilo, mikrospínač fungoval světlo v kufru zhasíná když se zmáčkne

Motorek jsem vyndal a připojil ho na 12V a v pohodě jel => Nejde na konektory napětí
9) Až tady mě napadlo
zkontrolovat pojistku u mě je to 15 v přihrádce u řidiče => prošel jsem tedy všechny a tahle byla špatná
10) Vyměnil jsem ji a motorek se začal točit => Dal jsem všechno dohromady (zámek teda moc nešel ale nakonec jsem to dal ty plastový čučky co to drží jsem nějaké ulomil ale drží t) a nyní všechno funguje
11) Ještě jsem konektor prostříkl WD aby to zůstalo trochu ochráněné proti oxidaci
Je dobrý, že aspoň vím, kde je ten mikrospínač. Špatný, že možná se to rozbije zase, protože to ten kryt neudrží. Tak uvidím.