Asi čekají na nový model od Číňanů až je koupí, ne jen 5tikilo na všechny varianty
 Asi čekají na nový model od Číňanů až je koupí, ne jen 5tikilo na všechny varianty   Kdybych měl dnes kupovat jiné auto tak bych asi bral BMW 1 nebo Octavii 3 ale rozhodně ne Fiata. I Dácia má větší výběr modelů
 Kdybych měl dnes kupovat jiné auto tak bych asi bral BMW 1 nebo Octavii 3 ale rozhodně ne Fiata. I Dácia má větší výběr modelů 
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
 Asi čekají na nový model od Číňanů až je koupí, ne jen 5tikilo na všechny varianty
 Asi čekají na nový model od Číňanů až je koupí, ne jen 5tikilo na všechny varianty   Kdybych měl dnes kupovat jiné auto tak bych asi bral BMW 1 nebo Octavii 3 ale rozhodně ne Fiata. I Dácia má větší výběr modelů
 Kdybych měl dnes kupovat jiné auto tak bych asi bral BMW 1 nebo Octavii 3 ale rozhodně ne Fiata. I Dácia má větší výběr modelů 
Odpověď "Od Jeepu" je obvyklá... ale není to tak úplně pravda.
No, na stránce Fiat fans bych čekal větší informovanost!

Nepřu se.Jarous1 píše: ↑pát úno 02, 2018 20:18 Nemáš pravdu, 500L a 500X používají stejnou modulární platformu, kdy 500X má vzadu víceprvek.
Co se týká motoru 1.6 - jedná se o invenci brazilské pobočky Fiatu v Betimu společně s inženýry z italského Fiatu, který v určitých zemí umí spalovat i etalon - PSA a BMW s tím nemá nic společného.
Jarous1 píše: ↑ned úno 04, 2018 18:09 To já také ne, já zase četl toto: https://it.wikipedia.org/wiki/Motori_Fiat_E.torQ
Kde je pravda, teda asi těžko říct, každopádně motor to je prý povedený. Když jsem kupoval 500X, tak jsem chtěl turbo benzin, takže jsem atmosferu ani nezkusil.
edit: pravdu máš ty, motor se nabízí už od roku 2010 v jižní americe, celkem mě překvapil ten jeho původ.

Myslím, že ne... Giulietta má vzadu víceprvek, iXko modifikovanej Pherson. Takže je to jiné řešení.

Jakože se ztrátou prodáš zánovní 500X a pořídíš si Tipo postavené v modelové řadě "níže" než 500X jen z důvodu levné jízdy? To asi moc levněji nevyjde, ne?bene píše: ↑pon úno 05, 2018 22:20 Teď to bude znít jako protimluv - ale přesto se ho chystám asi příští rok vyměnit za HB Tipo... ale není to nic proti iXku.
Jen ani malé SUV neužiju... a ocením spíš pohodlí a levnou jízdu HB.
Tipo navíc je trochu vyšší, než většina srovnatelných aut, takže pro mě bude asi ideál.

.
 . .
 .