Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Odpověď "Od Jeepu" je obvyklá... ale není to tak úplně pravda.
No, na stránce Fiat fans bych čekal větší informovanost!
Nepřu se.Jarous1 píše: ↑pát úno 02, 2018 20:18 Nemáš pravdu, 500L a 500X používají stejnou modulární platformu, kdy 500X má vzadu víceprvek.
Co se týká motoru 1.6 - jedná se o invenci brazilské pobočky Fiatu v Betimu společně s inženýry z italského Fiatu, který v určitých zemí umí spalovat i etalon - PSA a BMW s tím nemá nic společného.
Jarous1 píše: ↑ned úno 04, 2018 18:09 To já také ne, já zase četl toto: https://it.wikipedia.org/wiki/Motori_Fiat_E.torQ
Kde je pravda, teda asi těžko říct, každopádně motor to je prý povedený. Když jsem kupoval 500X, tak jsem chtěl turbo benzin, takže jsem atmosferu ani nezkusil.
edit: pravdu máš ty, motor se nabízí už od roku 2010 v jižní americe, celkem mě překvapil ten jeho původ.
Myslím, že ne... Giulietta má vzadu víceprvek, iXko modifikovanej Pherson. Takže je to jiné řešení.
Jakože se ztrátou prodáš zánovní 500X a pořídíš si Tipo postavené v modelové řadě "níže" než 500X jen z důvodu levné jízdy? To asi moc levněji nevyjde, ne?bene píše: ↑pon úno 05, 2018 22:20 Teď to bude znít jako protimluv - ale přesto se ho chystám asi příští rok vyměnit za HB Tipo... ale není to nic proti iXku.
Jen ani malé SUV neužiju... a ocením spíš pohodlí a levnou jízdu HB.
Tipo navíc je trochu vyšší, než většina srovnatelných aut, takže pro mě bude asi ideál.