..taky myslím, ?e podlo?ky by nebyly marný, ale u? teď vím, ?e to stopro nebude, proto?e spousta kluků na moravským srazu u? ani podlo?ky neměli, sundali je, proto?e to bez ní vypadá lépe a nevozí reklamu prodejce .. ale kdyby byly klubový, třeba by do toho ?li, hm Drtikole ?Majty píše:ahoj kluci, opravdu je to paráda!!!!!!!!!!!!Moc se mi to líbí. A nápad s těma spodkama pod SPZ není ?patný. Ka?dý z této "smečky" by jsme měli stejný spodek. Myslím, ?e je to velice dobrý nápad.
GP 1.4 8V
Grandepunto - uka?te ta svoje
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
31
Naposledy upravil(a) Pavel Vantuch dne úte říj 02, 2007 9:29, celkem upraveno 1 x.
GP 1.2 5D Dynamic, Bílá Ambient
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
smečka
No nás ja jak much na ...., perfektní práce, jinak chlapi díky za pochvalu autíčka, doma to vyřídím , Co se týče podlo?ek pod SPZ, dost dobrej nápad, jsem té? pro.
Kra?as, Grande Punto 3dv.1,2 65 k Active Černá Crossover
Podlo?ky pod SPZ - to je novinka! - viz. květnové příspěvky v "Poznávacích znameních".
Výhoda podlo?ek - nic se nelepí na auto a auto je označeno zpředu i zezadu.
Já osobně bych byl pro podlo?ky (nemusí být nové, stačila by černá samolepka s bílým velkým písmem) a potom nějaké to triko.
P.S. Mj. jsme trochu v jiném tématu, ?up do "O na?ich stránkách a jiných klubových zále?itostech"
Výhoda podlo?ek - nic se nelepí na auto a auto je označeno zpředu i zezadu.
Já osobně bych byl pro podlo?ky (nemusí být nové, stačila by černá samolepka s bílým velkým písmem) a potom nějaké to triko.
P.S. Mj. jsme trochu v jiném tématu, ?up do "O na?ich stránkách a jiných klubových zále?itostech"
Naposledy upravil(a) Dušan dne pát srp 31, 2007 16:39, celkem upraveno 1 x.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
alebo v spodnej hrubsej casti trikoloraDu?an píše: Já osobně bych byl pro podlo?ky (nemusí být nové, stačila by černá samolepka s bílým velkým písmem) a potom nějaké to triko.
bud "slovanska" t.j. biela/modra/cervena alebo klasicka talianska zelena/biela/cervena a cez to, ak by to graficky bolo pekne, napis "PUNTO" resp. "GRANDE PUNTO"
naklad na vytlacenie takejto nalepky je minimalny
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Neznáte ho?
Gawry, co se týče tvého fota orange GP, tak jezdí po Budějkách dva, v jednom jezdí star?í paní, ta má tu?ím 1.2 a to bude asi ona a druhé s tím jezdí chlapík asi tak kolem 30 a má Sporta na 17 s černou maskou.
Kra?as, Grande Punto 3dv.1,2 65 k Active Černá Crossover
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Ty baculaté zadní zástěrky tomu GPčku prostě neslu?í
Nevím, jestli se to u? tady probíralo, ale víte, jak poznáte výbavu GPčka zvenku ? Nemyslím tím barvu klik a zrcátek.
Na zadním kufru nad písmenem P znaku PUNTO se barva hlavičky odli?uje dle výbavy. U? si to moc nepamatuji, ale mělo by to být takto :
ACTIVE - stříbrná (jako celý nápis Punto)
DYNAMIC - modrá
EMOTION - černá (nejsem si 100% jist)
SPORT - červená
Nevím, jestli se to u? tady probíralo, ale víte, jak poznáte výbavu GPčka zvenku ? Nemyslím tím barvu klik a zrcátek.
Na zadním kufru nad písmenem P znaku PUNTO se barva hlavičky odli?uje dle výbavy. U? si to moc nepamatuji, ale mělo by to být takto :
ACTIVE - stříbrná (jako celý nápis Punto)
DYNAMIC - modrá
EMOTION - černá (nejsem si 100% jist)
SPORT - červená
GP Sport 1,9 JeToDiesel
-
- Štamgast