Majty píše:ahoj kluci, opravdu je to paráda!!!!!!!!!!!!Moc se mi to líbí. A nápad s těma spodkama pod SPZ není ?patný. Ka?dý z této "smečky" by jsme měli stejný spodek. Myslím, ?e je to velice dobrý nápad.
GP 1.4 8V
..taky myslím, ?e podlo?ky by nebyly marný, ale u? teď vím, ?e to stopro nebude, proto?e spousta kluků na moravským srazu u? ani podlo?ky neměli, sundali je, proto?e to bez ní vypadá lépe a nevozí reklamu prodejce .. ale kdyby byly klubový, třeba by do toho ?li, hm Drtikole ?
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
No nás ja jak much na ...., perfektní práce, jinak chlapi díky za pochvalu autíčka, doma to vyřídím , Co se týče podlo?ek pod SPZ, dost dobrej nápad, jsem té? pro.
Kra?as, Grande Punto 3dv.1,2 65 k Active Černá Crossover
Podlo?ky pod SPZ - to je novinka! - viz. květnové příspěvky v "Poznávacích znameních".
Výhoda podlo?ek - nic se nelepí na auto a auto je označeno zpředu i zezadu. Já osobně bych byl pro podlo?ky (nemusí být nové, stačila by černá samolepka s bílým velkým písmem) a potom nějaké to triko.
P.S. Mj. jsme trochu v jiném tématu, ?up do "O na?ich stránkách a jiných klubových zále?itostech"
Naposledy upravil(a) Dušan dne pát srp 31, 2007 16:39, celkem upraveno 1 x.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:
Já osobně bych byl pro podlo?ky (nemusí být nové, stačila by černá samolepka s bílým velkým písmem) a potom nějaké to triko.
alebo v spodnej hrubsej casti trikolora
bud "slovanska" t.j. biela/modra/cervena alebo klasicka talianska zelena/biela/cervena a cez to, ak by to graficky bolo pekne, napis "PUNTO" resp. "GRANDE PUNTO"
naklad na vytlacenie takejto nalepky je minimalny
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
ono ma dusan pravdu, s podlozkami pod spz-ku prisiel uz pred par mesiacmi on ale dusan, ber to tak, ze tvoje napady su skvele a aj ked sa na ne na chvilku zabudne, casom sa znovu vynoria
problem asi bude ze par z nas podlozky pod spz-kou nema, min. tu prednu..
A? koukám, jak koukám, chybí mi tady pra?ák (nemů?u si vzpomenout na jméno). Byl na únorovém i červnovém srazu.
Tommy, pomoz mi vzpomenout si. ?e by 32?
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
No klucí ka?dopádně kdyby neco takového vzniklo jako ?e klubová podlo?ka pod SPZ tak do toho jdu také... takovej peknej nápis Grande punto to nejni spatnej nápad....
Gawry, co se týče tvého fota orange GP, tak jezdí po Budějkách dva, v jednom jezdí star?í paní, ta má tu?ím 1.2 a to bude asi ona a druhé s tím jezdí chlapík asi tak kolem 30 a má Sporta na 17 s černou maskou.
Kra?as, Grande Punto 3dv.1,2 65 k Active Černá Crossover