Srazy Praha a okolí

Srazy vozů Fiat, ale nejen jich...

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

To nám to počasí včera je?tě vy?lo, co?
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Protimo
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protimo »

Děkuji v?em za účast byla to super neděle... Velká gratulace patří taky zástupci Fiatu v MB kterým byl pan Miroslav Horváth. Díky němu jsem se dozvěděl spousty zajmavých informací.

A mám tady námět na dal?í srázek s mo?ností grilování a spaní u nás na zahrdě. Mohl by se konat přibli?ně do jednoho měsíce. Kdy? bude zájem domluvíme podrobnosti... Akorát bych vás poprosil abyste napsali kdo o tom aspoň trochu uva?uje. Díky :-)
lukin
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukin »

Srazik byl super takhle to muzeme poradat castejc :D tesim se na daldsi :lol:
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
lukin
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukin »

A mám tady námět na dal?í srázek s mo?ností grilování a spaní u nás na zahrdě. Mohl by se konat přibli?ně do jednoho měsíce. Kdy? bude zájem domluvíme podrobnosti... Akorát bych vás poprosil abyste napsali kdo o tom aspoň trochu uva?uje. Díky :-)[/quote]

ja se klidne hlasim akorat za mesic tam budem grilovat uz ve snehu :D
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Protimo
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protimo »

lukin píše:A mám tady námět na dal?í srázek s mo?ností grilování a spaní u nás na zahrdě. Mohl by se konat přibli?ně do jednoho měsíce. Kdy? bude zájem domluvíme podrobnosti... Akorát bych vás poprosil abyste napsali kdo o tom aspoň trochu uva?uje. Díky :-)

ja se klidne hlasim akorat za mesic tam budem grilovat uz ve snehu :D[/quote]

No ale tam je psáno do jednoho měsíce a né za měsíc ;-)... A v Mb takhle brzo sníh nebejvá.. To jenom vy z toho krutýho severu jste připravený na sníh u? v řijnu :D
lukin
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukin »

Protimo píše:
lukin píše:A mám tady námět na dal?í srázek s mo?ností grilování a spaní u nás na zahrdě. Mohl by se konat přibli?ně do jednoho měsíce. Kdy? bude zájem domluvíme podrobnosti... Akorát bych vás poprosil abyste napsali kdo o tom aspoň trochu uva?uje. Díky :-)

No ale tam je psáno do jednoho měsíce a né za měsíc ;-)... A v Mb takhle brzo sníh nebejvá.. To jenom vy z toho krutýho severu jste připravený na sníh u? v řijnu :D[/quote]

tak uvydime kdo by se pridal a pak nahodime nejakej ten termin :D
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
FRIMICO
Štamgast

Příspěvek od FRIMICO »

Nemusíte mít strach o počasí,kdyby jste poslouchali dlouhodobou předpověď,tak by jste věděli,?e taková ta pravá zima i se sněhem má přijít a? v unoru.
Jezdím jen tak rychle jak můj strážnej anděl dokáže lítat.
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Jsem pro grilovačku - nemů?u 27.-28.října
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Zdenda
Abarthář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda »

Protimo píše:

No ale tam je psáno do jednoho měsíce a né za měsíc ;-)... A v Mb takhle brzo sníh nebejvá.. To jenom vy z toho krutýho severu jste připravený na sníh u? v řijnu :D[/quote]
?e ty nás tahá? na tu grilovačku :) Aby jsme ti s lukínem dopasovali ten nárazník :D Zdenda
AprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.
Protimo
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protimo »

?e ty nás tahá? na tu grilovačku :) Aby jsme ti s lukínem dopasovali ten nárazník :D Zdenda
Sakra Zdendo to si to nemů?e? nechat pro sebe??... Takhle nikdo nepřijede :D....
Zdenda
Abarthář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda »

Ale přijede :) klidně vezmem s lukínem vercajk :D Bude? grilovat a my pasovat :D Zdenda
AprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.
Protimo
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protimo »

Zdenda píše:Ale přijede :) klidně vezmem s lukínem vercajk :D Bude? grilovat a my pasovat :D Zdenda
Díky za nabídku, ale není třeba... Kdybych si v budoucnu nevěděl rady tak se na vás obrátím ale teďka se bude jenom grilovat pít a povídat ;-)
FRIMICO
Štamgast

Příspěvek od FRIMICO »

Já bych mo?ná taky dodrandil,ale nevím jak to budu zvládat časově. mám toho docela dost.Tak?e rad?i nic neslibuju na 100%.
Jezdím jen tak rychle jak můj strážnej anděl dokáže lítat.
Protimo
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protimo »

FRIMICO píše:Já bych mo?ná taky dodrandil,ale nevím jak to budu zvládat časově. mám toho docela dost.Tak?e rad?i nic neslibuju na 100%.
Jasná věc, a? budu vědět kdy to zhruba bude, hodim jsem mo?nosti ;-)
Protimo
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protimo »

Tak?e pánové, grilovačka by se mohla uskutečnit v termínech 10-11.11.2012 nebo 24-25.11.2012. Tak říkejte, který by se vám hodily více. Jinak míst na spaní je 7, tak?e spacáky/deky sebou a ka?dej co si přinese to má ;-). Jeliko? u? je počasí takové jaké je, nejspí?e budeme sedět uvnitř u kamen... Tak prosím dejte vědět kterej termín byste brali ;-)
Odpovědět