Srazy Praha a okolí
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji v?em za účast byla to super neděle... Velká gratulace patří taky zástupci Fiatu v MB kterým byl pan Miroslav Horváth. Díky němu jsem se dozvěděl spousty zajmavých informací.
A mám tady námět na dal?í srázek s mo?ností grilování a spaní u nás na zahrdě. Mohl by se konat přibli?ně do jednoho měsíce. Kdy? bude zájem domluvíme podrobnosti... Akorát bych vás poprosil abyste napsali kdo o tom aspoň trochu uva?uje. Díky
A mám tady námět na dal?í srázek s mo?ností grilování a spaní u nás na zahrdě. Mohl by se konat přibli?ně do jednoho měsíce. Kdy? bude zájem domluvíme podrobnosti... Akorát bych vás poprosil abyste napsali kdo o tom aspoň trochu uva?uje. Díky

-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
[/quote]
ja se klidne hlasim akorat za mesic tam budem grilovat uz ve snehu

Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
lukin píše:A mám tady námět na dal?í srázek s mo?ností grilování a spaní u nás na zahrdě. Mohl by se konat přibli?ně do jednoho měsíce. Kdy? bude zájem domluvíme podrobnosti... Akorát bych vás poprosil abyste napsali kdo o tom aspoň trochu uva?uje. Díky

No ale tam je psáno do jednoho měsíce a né za měsíc

-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
No ale tam je psáno do jednoho měsíce a né za měsícProtimo píše:lukin píše:A mám tady námět na dal?í srázek s mo?ností grilování a spaní u nás na zahrdě. Mohl by se konat přibli?ně do jednoho měsíce. Kdy? bude zájem domluvíme podrobnosti... Akorát bych vás poprosil abyste napsali kdo o tom aspoň trochu uva?uje. Díky

tak uvydime kdo by se pridal a pak nahodime nejakej ten termin

Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
- Zdenda
- Abarthář
- Kontaktovat uživatele:
No ale tam je psáno do jednoho měsíce a né za měsícProtimo píše:lukin píše:A mám tady námět na dal?í srázek s mo?ností grilování a spaní u nás na zahrdě. Mohl by se konat přibli?ně do jednoho měsíce. Kdy? bude zájem domluvíme podrobnosti... Akorát bych vás poprosil abyste napsali kdo o tom aspoň trochu uva?uje. Díky

?e ty nás tahá? na tu grilovačku

AprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Tak?e pánové, grilovačka by se mohla uskutečnit v termínech 10-11.11.2012 nebo 24-25.11.2012. Tak říkejte, který by se vám hodily více. Jinak míst na spaní je 7, tak?e spacáky/deky sebou a ka?dej co si přinese to má
. Jeliko? u? je počasí takové jaké je, nejspí?e budeme sedět uvnitř u kamen... Tak prosím dejte vědět kterej termín byste brali