Autorádio a vše okolo něj

Vše okolo elektropříslušenství, radia, světel, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět

Jaké máte autorádio

Originál s CD
85
43%
Originál s CD a MP3
47
24%
Dodatečně pořízené s kaze?ákem
0
Žádná hlasování
Dodatečně pořízené s CD
3
2%
Dodatečně pořízené s CD a MP3
31
16%
Originál s blue and me
33
17%

Celkem hlasů: 199

Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

1nekros1 píše:caute potreboval by som help. kde najdem kabel v ktorom ide 12v ked vlozim klucik do zapalovania? pretoze to chcem na radio.
cisto chcem len to ked vlozim klucik do zapalovania aby sa mi zaplo radio vytiahnem kluc radio sa vypne. KLUCOM DO POLOHY 1 otacat nechcem.
poradil by mi niekto pls? u viacerych som si to vsimol ze to tak funguje. lenze GP ma len 3 kable v zapalovani a potom este nieco (asi imobilizer) co ide z boku tam vsak je signal nie 12v

pls help
Myslím, ?e GP takový kontakt na spínačce nemá.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Maco
kolemjdoucí

Příspěvek od Maco »

Jarou? píše:
1nekros1 píše:caute potreboval by som help. kde najdem kabel v ktorom ide 12v ked vlozim klucik do zapalovania? pretoze to chcem na radio.
cisto chcem len to ked vlozim klucik do zapalovania aby sa mi zaplo radio vytiahnem kluc radio sa vypne. KLUCOM DO POLOHY 1 otacat nechcem.
poradil by mi niekto pls? u viacerych som si to vsimol ze to tak funguje. lenze GP ma len 3 kable v zapalovani a potom este nieco (asi imobilizer) co ide z boku tam vsak je signal nie 12v

pls help
Myslím, ?e GP takový kontakt na spínačce nemá.
myslím ?e kontakt tam bude, proto?e kdy? vytáhnu klíč ze spínačky tak se rozsvítí vnitřní osvětlení... jinak přesně takhle jsem to měl udělané na audině 80, ale to jsem měl elektro schéma k dispozici, do nového punta se mi nechce hrabat bez el. schémata...
Lipi
Štamgast

Příspěvek od Lipi »

... aj viem čo myslí?.. len odborne si teraz nespomenem... ale ide o 30-kový alebo 15kový prud... :roll:
Jeden je stály aj po vytiahnutý kluča... priamo z baterky... a druhy je a? po zapnutí...

Skus pokukat el. schemy na elearne... skus napr. ist od stropneho svetla lebo to sa rozvieti ked vytiahne? kluč... a zisti? kde to je na spinačke napojene.. ale ratam ?e to ide cez BCM...
Grande Punto 1.3MultiJet (66kW) 6-Speed (Dynamic) - 26.10.2006
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

nemam elearn a nemam ani ponatia co mam hladat skorej keby niekto vedel kde je ten kabel.fakt sa mi tam hrabat nechce a kukat kable po jednom. aj vo volante po vytiahnuti klucika neco cvakne (musite byt ohnuty pri volante na pocutie)samozrejme kluc pomaly tahat von.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

1nekros1 píše:nemam elearn a nemam ani ponatia co mam hladat skorej keby niekto vedel kde je ten kabel.fakt sa mi tam hrabat nechce a kukat kable po jednom. aj vo volante po vytiahnuti klucika neco cvakne (musite byt ohnuty pri volante na pocutie)samozrejme kluc pomaly tahat von.
To co cvakne je zámek volantu :wink:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

ne ne ne cvakni s nim a kluc nechaj 1cm este v zamku. potom ked je ticho ho daj prec
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Rich
kolemjdoucí

Příspěvek od Rich »

Netu?í někdo, zda-li je mo?né koupit čistě jen ten čelní panel (plast) od origo Blaupunkt autoradia?
Zjistil jsem, ?e pravděpodobně při vytahovaní autoradia za účelem výměny ?árovky v podsvícení středovýho panelu mi ¨profi¨ mechanik v autorizovaným servisu ulomil tu část plastu kterou je ten čelní panel při?roubovaný k tělu rádia a od tý doby mi to při jízdě po sebemen?ích nerovnostech z palubky v?emo?ně drnčelo (samozřejmě se mi o tom jaxi při předání auta po opravě opomenuli zmínit, tak?e jakékoliv dokazování teď nemá ?ádný význam.. => poučení pro pří?tě)!
Tak?e kdyby někdo věděl kde toto sehnat..dejte mi prosím vědět, jinak mě napadá snad jedině nějáký pokus o přilepení, ale tam nevím jak dlouhé trvání by takový druh opravy vůbec měl?!

Dííky
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

p.jurencak napsal:

vlaTTko píše:
p.jurencak píše:Zdravím, nikde jsem nic nena?el, tak se chci zeptat, podporuje klasické autorádio pouze s CD zobrazování názvů písniček, tzv. CD text? Nějak si s tím nevím rady..
nepodporuje
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
buck1
Návštěvník

Příspěvek od buck1 »

kde sezenu nejnovejsi update pro me blaupunkt radio mp3 (Fiat grande punto 2006 1.3JTD)?

zjistil jsem ze mi neprehrava mp3 s id3 tagem 2.4 :(
buck1
Návštěvník

Příspěvek od buck1 »

tak jsem stahl verzi 5.5 klicky nechal v poloze stop, napojil usb, otocil klicky a na displeji se ukazalo UPDATING... jenze uz to tam sviti 15 min... a nic...co s tim?:(
Buchtič
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtič »

Aktualizace B&M na verzi 5.5 trvala docela dlouho, tak?e to chce vyčkat. Ale klidně vytáhni klíček a proceduru opakuj, nic se neděje.
Fiat Punto 60 SX Cult 5DV black -> Grande Punto 1.4 T-Jet Sport 5DV black
Osobní blog o IT
Obrázek
buck1
Návštěvník

Příspěvek od buck1 »

Buchtič píše:Aktualizace B&M na verzi 5.5 trvala docela dlouho, tak?e to chce vyčkat. Ale klidně vytáhni klíček a proceduru opakuj, nic se neděje.
mohl bys upresnit jak dlouho? Muzu nechat updatovat s nastartovanym autem? nechci dobijet baterii
Buchtič
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtič »

U mě to bylo zhruba 10minut. Update se provádí zásadně s nenastartovanym autem a vybití baterie bych se skutečně nebál.
Postup:
1) na čistou flashku ve formátu FAT32 si zkopíruj obsah sta?eného archivu
2) flashku zapoj v autě do USB
3) otoč klíček do polohy MAR
4) zapni rádio
5) během několika sekund bys měl sly?el hlá?ku "updating" a stejná se zobrazí na displeji PP
6) vyčkej na dokončení, které bude opět reprezentováno zvukovým doprovodem a hlá?kou na PP: "update completed"
7) vypni zapalování, vyndej flashku
8) následně to samé pro update 5.6, ale ten je výrazně rychlej?í :)
Osobní blog o IT
Obrázek
buck1
Návštěvník

Příspěvek od buck1 »

jo aha, jsem netusil ze je jeste verze 5.6. Mohl by jsi poskytnout odkaz?

jinak naformatovano a nahrano na flashku, jdu na to se stopkama nastavenyma na 10min. nechci kvuli tomu zitra odkladat jizdu autem :roll: :D
Buchtič
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Buchtič »

Já ten čas neměřil, proto bych ho bral s rezervou :) .. Jinak ve?keré downloady najde? na oficiálním webu: http://www.blueandme.net/blueandme/inde ... /download/ . Včetně angličtiny do B&M, pokud by to náhodou na tebe hovořilo jiným jazykem :)
Osobní blog o IT
Obrázek
Odpovědět