Myslím, ?e GP takový kontakt na spínačce nemá.1nekros1 píše:caute potreboval by som help. kde najdem kabel v ktorom ide 12v ked vlozim klucik do zapalovania? pretoze to chcem na radio.
cisto chcem len to ked vlozim klucik do zapalovania aby sa mi zaplo radio vytiahnem kluc radio sa vypne. KLUCOM DO POLOHY 1 otacat nechcem.
poradil by mi niekto pls? u viacerych som si to vsimol ze to tak funguje. lenze GP ma len 3 kable v zapalovani a potom este nieco (asi imobilizer) co ide z boku tam vsak je signal nie 12v
pls help
Autorádio a vše okolo něj
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
myslím ?e kontakt tam bude, proto?e kdy? vytáhnu klíč ze spínačky tak se rozsvítí vnitřní osvětlení... jinak přesně takhle jsem to měl udělané na audině 80, ale to jsem měl elektro schéma k dispozici, do nového punta se mi nechce hrabat bez el. schémata...Jarou? píše:Myslím, ?e GP takový kontakt na spínačce nemá.1nekros1 píše:caute potreboval by som help. kde najdem kabel v ktorom ide 12v ked vlozim klucik do zapalovania? pretoze to chcem na radio.
cisto chcem len to ked vlozim klucik do zapalovania aby sa mi zaplo radio vytiahnem kluc radio sa vypne. KLUCOM DO POLOHY 1 otacat nechcem.
poradil by mi niekto pls? u viacerych som si to vsimol ze to tak funguje. lenze GP ma len 3 kable v zapalovani a potom este nieco (asi imobilizer) co ide z boku tam vsak je signal nie 12v
pls help
... aj viem čo myslí?.. len odborne si teraz nespomenem... ale ide o 30-kový alebo 15kový prud...
Jeden je stály aj po vytiahnutý kluča... priamo z baterky... a druhy je a? po zapnutí...
Skus pokukat el. schemy na elearne... skus napr. ist od stropneho svetla lebo to sa rozvieti ked vytiahne? kluč... a zisti? kde to je na spinačke napojene.. ale ratam ?e to ide cez BCM...

Jeden je stály aj po vytiahnutý kluča... priamo z baterky... a druhy je a? po zapnutí...
Skus pokukat el. schemy na elearne... skus napr. ist od stropneho svetla lebo to sa rozvieti ked vytiahne? kluč... a zisti? kde to je na spinačke napojene.. ale ratam ?e to ide cez BCM...
Grande Punto 1.3MultiJet (66kW) 6-Speed (Dynamic) - 26.10.2006
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
nemam elearn a nemam ani ponatia co mam hladat skorej keby niekto vedel kde je ten kabel.fakt sa mi tam hrabat nechce a kukat kable po jednom. aj vo volante po vytiahnuti klucika neco cvakne (musite byt ohnuty pri volante na pocutie)samozrejme kluc pomaly tahat von.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
To co cvakne je zámek volantu1nekros1 píše:nemam elearn a nemam ani ponatia co mam hladat skorej keby niekto vedel kde je ten kabel.fakt sa mi tam hrabat nechce a kukat kable po jednom. aj vo volante po vytiahnuti klucika neco cvakne (musite byt ohnuty pri volante na pocutie)samozrejme kluc pomaly tahat von.

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Netu?í někdo, zda-li je mo?né koupit čistě jen ten čelní panel (plast) od origo Blaupunkt autoradia?
Zjistil jsem, ?e pravděpodobně při vytahovaní autoradia za účelem výměny ?árovky v podsvícení středovýho panelu mi ¨profi¨ mechanik v autorizovaným servisu ulomil tu část plastu kterou je ten čelní panel při?roubovaný k tělu rádia a od tý doby mi to při jízdě po sebemen?ích nerovnostech z palubky v?emo?ně drnčelo (samozřejmě se mi o tom jaxi při předání auta po opravě opomenuli zmínit, tak?e jakékoliv dokazování teď nemá ?ádný význam.. => poučení pro pří?tě)!
Tak?e kdyby někdo věděl kde toto sehnat..dejte mi prosím vědět, jinak mě napadá snad jedině nějáký pokus o přilepení, ale tam nevím jak dlouhé trvání by takový druh opravy vůbec měl?!
Dííky
Zjistil jsem, ?e pravděpodobně při vytahovaní autoradia za účelem výměny ?árovky v podsvícení středovýho panelu mi ¨profi¨ mechanik v autorizovaným servisu ulomil tu část plastu kterou je ten čelní panel při?roubovaný k tělu rádia a od tý doby mi to při jízdě po sebemen?ích nerovnostech z palubky v?emo?ně drnčelo (samozřejmě se mi o tom jaxi při předání auta po opravě opomenuli zmínit, tak?e jakékoliv dokazování teď nemá ?ádný význam.. => poučení pro pří?tě)!
Tak?e kdyby někdo věděl kde toto sehnat..dejte mi prosím vědět, jinak mě napadá snad jedině nějáký pokus o přilepení, ale tam nevím jak dlouhé trvání by takový druh opravy vůbec měl?!
Dííky
p.jurencak napsal:
vlaTTko píše:nepodporujep.jurencak píše:Zdravím, nikde jsem nic nena?el, tak se chci zeptat, podporuje klasické autorádio pouze s CD zobrazování názvů písniček, tzv. CD text? Nějak si s tím nevím rady..
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
- Buchtič
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
U mě to bylo zhruba 10minut. Update se provádí zásadně s nenastartovanym autem a vybití baterie bych se skutečně nebál.
Postup:
1) na čistou flashku ve formátu FAT32 si zkopíruj obsah sta?eného archivu
2) flashku zapoj v autě do USB
3) otoč klíček do polohy MAR
4) zapni rádio
5) během několika sekund bys měl sly?el hlá?ku "updating" a stejná se zobrazí na displeji PP
6) vyčkej na dokončení, které bude opět reprezentováno zvukovým doprovodem a hlá?kou na PP: "update completed"
7) vypni zapalování, vyndej flashku
následně to samé pro update 5.6, ale ten je výrazně rychlej?í 
Postup:
1) na čistou flashku ve formátu FAT32 si zkopíruj obsah sta?eného archivu
2) flashku zapoj v autě do USB
3) otoč klíček do polohy MAR
4) zapni rádio
5) během několika sekund bys měl sly?el hlá?ku "updating" a stejná se zobrazí na displeji PP
6) vyčkej na dokončení, které bude opět reprezentováno zvukovým doprovodem a hlá?kou na PP: "update completed"
7) vypni zapalování, vyndej flashku

- Buchtič
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já ten čas neměřil, proto bych ho bral s rezervou
.. Jinak ve?keré downloady najde? na oficiálním webu: http://www.blueandme.net/blueandme/inde ... /download/ . Včetně angličtiny do B&M, pokud by to náhodou na tebe hovořilo jiným jazykem