( oddělávací kula, tak to ani nenaru?uje vzhled ze zadu )

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
ja nemam original fiat nosic,ale princip asi bude rovnaky na vacsine nosicov...Mark L. píše:Jak se prosim uchycuje na GP 5dv. stresni nosic? Jen kolem lemu strechy? Vsiml jsem si, ze u prednich dveri je navarek se zavitem, ale u zadnich neni nic. Diky.
skus si do toho "plechu"rypnut nechotm...malo by to byt nastriekane takym gumoasfaltovym nastrekom...aspon ja to mam tak na neorigo nosiciMV píše: Nechapu, jak to nemuze poskrabat karoserii, jak se hrde pise v manualu.
Je to tedy normalni stav, nebo jsem narazil na nejaky nepodarok?
drzim ti palce...inak mne k nosicu pribalili 4 sroby-mozno mam tie tvojeMV píše:Aha, no nezda se mi to a hlavne zpusob uchyceni se mi zda dost neduveryhodny (take pisou max. rychlost 90 km/h). Nakoupil jsem matky, tak zkusim a uvidim.
no ja nemám origo nosič,ale zatial ?iadne ?krabance nemámMV píše:Nosic nastesti nespadl, nicmene po jeho odsroubovani je poskarabany lak - tedy jen v te mezere u zadniho okna, ale stejne to zamrzi
Asi to tedy zatru nejakou korekcni tuzkou a pro priste nevim, jestli to necim nepodlozit (ackoliv v manualu vyslovne pisou, ze se s tim delat nic nema).