Střešní nosič
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Střešní nosič
Zdravíčko GPčkaři. Jak jste na tom se stře?ními nosiči. Koupil jsem přes net onehdá od It. výrobce YAT nosič na 3dv. za 1995Kč, po moná?i, která dopadla skvěle a v?e sedělo, jsem za jízdy v autě sly?el od 50Km/h dost silné hučení. Netu?ím kde je problém. Kdy? jsem na Maree Weekend pou?íval příčníky nic takového se nedělo. Jak jste na tom VY? 

GRANDE 1.2 Dynamic Modrá Rock ´n´ Roll
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Ale notááák...Dobře wí?, ?e to nebylo míněno zle. Prostě to byla nahráwka rownou na smeč.....Na to prostě ne?lo nereagowat...Drtikol píše:?e ti to auto někde pozdr?ímTinkturak píše:A já wůůůl jsem si dodnes myslel, ?e prase chrochtá....Drtikol píše:Mám originál stře?ní nosič a za jízdy to hučí jako prase
Dokonce bych odpřísáhnul, ?e jsem jej i chrochtat kdysi sly?el![]()
![]()
![]()
:>
Obzwlá?tě, kdy? jsem si předstawil to hučící prase, tak jsem se tady wálel smíchy

GP 1.2 8V Dynamic + rozmazlowačky 

-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stře?ní nosič
Je?tě ne? jsem si koupil svoje GP, tak jsem jel s otcovým GP na dovču a 2 kola na stře?e a při zavřených oknech ?ádnej hluk...a to tam byly i ty kolaKelter píše:Zdravíčko GPčkaři. Jak jste na tom se stře?ními nosiči. Koupil jsem přes net onehdá od It. výrobce YAT nosič na 3dv. za 1995Kč, po moná?i, která dopadla skvěle a v?e sedělo, jsem za jízdy v autě sly?el od 50Km/h dost silné hučení. Netu?ím kde je problém. Kdy? jsem na Maree Weekend pou?íval příčníky nic takového se nedělo. Jak jste na tom VY?
GP 1,4 8V Dynamic, černá Crossover,ků?e Elegant
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Není to a? tak zajímawé, jak bys asi čekal. Mám to písmenko na úplně stejném místě, jako ty (?ebychom měli stejnou klábosniciPepa B. píše:to Tinkturak: .. chlape, písmeno V je v dolní řadě, mezi C a B, pro Tebe myslím zajímavá informace![]()

GP 1.2 8V Dynamic + rozmazlowačky 

Ho?i, ho?i, já si koupil krásné, oblé, stylisticky a designově čisté auto s tím, ?e nic takového jako koule a stře?ní nosič na něm nikdy nebude

PS: Drtikole: prase fakt nehučí...

PS: Drtikole: prase fakt nehučí...

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
To má? tě?ko, dneska jako N1 neprodává snad jen Ferrari a auta v cabriuPavel Vantuch píše:Já ho koupil jako N1 a kulový se tam vlezeJarou? píše:Ho?i, ho?i, já si koupil krásné, oblé, stylisticky a designově čisté auto s tím, ?e nic takového jako koule a stře?ní nosič na něm nikdy nebude![]()
![]()
PS: Drtikole: prase fakt nehučí...![]()
![]()
Nato? ly?e nebo tak

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV