Závady a řešení problémů

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
hnatik
kolemjdoucí

Příspěvek od hnatik »

hopik: jojo, kdy? je vedro, to rad?i nemluvim :-))) někdy to otevřu a? na 4-5 pokus, ale na?těstí v autě jezdíme vět?inou jen 2...jen jak říkám, ?koda, ?e jsou servisy tak daleko - ústí nebo asi Praha...jen o Sma?ík ústí jsem četl ?patný reference,tak to riskovat rad?i nebudu...
Grande Punto 1.2 Dynamic(2007), 5D (Azuro Psychedelic)
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

Mě jde kufr ovládat v pohodě, jak z interiéru, tak klíčkama. Po neděli napí?u reference na servis Imofa Praha, doufejme, ?e budou kladné...
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
hopik
Návštěvník

Příspěvek od hopik »

Mam problem.
Jsem dnes vyjizdel z parkoviste a zdechlo mi to ,mozna mou vinnou nevim, po dalsim nastrartovani mi zustala po rozjezdu svitit ta zluta kontrolka porucha systemu rizeni motoru. tak jsem to vypl a chvili pockal bohuzel sviti dal mrcha.Dojel jsem do samozky a zpatky a sviti dal. V navodu jsem se docetl,ze je to chyba systemu vstrikovani :( Asi zitra budu muset zajet do servisu. Nemate nekdy s timto zkusenost,jestli treba jenom ta kontrolka se proste sekla a sviti nebo to je vazny problem? Jsem z toho docela nastvany :evil:
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

hopik píše:Mam problem.
Jsem dnes vyjizdel z parkoviste a zdechlo mi to ,mozna mou vinnou nevim, po dalsim nastrartovani mi zustala po rozjezdu svitit ta zluta kontrolka porucha systemu rizeni motoru. tak jsem to vypl a chvili pockal bohuzel sviti dal mrcha.Dojel jsem do samozky a zpatky a sviti dal. V navodu jsem se docetl,ze je to chyba systemu vstrikovani :( Asi zitra budu muset zajet do servisu. Nemate nekdy s timto zkusenost,jestli treba jenom ta kontrolka se proste sekla a sviti nebo to je vazny problem? Jsem z toho docela nastvany :evil:
..ráno si zavolej do Fiat AB Auto a poptej se, co s tím..má? to nový, mo?ná to chce jen smazat chybu z řídící jednotky.Auto jinak jede normálně?

Přijímací technik:
Filip Feld
tel.: 545 231 231, kl. 23
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

hopik píše:Mam problem.
No a motor taha normalne? nenatankoval si nieco lacne ?
hopik
Návštěvník

Příspěvek od hopik »

cely den jsem jezdil a v poho, potom zajedu na parkoviste a jak se vratim a nastartuji tak to asi mou vinnou zdechlo a kdyz jsem nastartoval tak uz zacala mrcha svitit
hopik
Návštěvník

Příspěvek od hopik »

No potom jsem jel domu opatrne a nic se mi nezdalo, ze by slo jinak,ale jak rikam jel jsem opatrne :(
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

hopik píše:No potom jsem jel domu opatrne a nic se mi nezdalo, ze by slo jinak,ale jak rikam jel jsem opatrne :(
..neboj se toho, zkus se normálně projet, uvidí?, jestli je to závada, nebo jen chybka, která chce vymazat..nebo dojeď, projedu to:) ..

Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Zkus kouknout informativně pod kapotu, ohlídni konektory, spojení apod. Pokud motor bě?í pravidelně, ne?kube a táhne jako před tou závadou, tak bych to tipoval na chybu nějakého čidla nebo snímače. Je jich tam hromada.

Hor?í bylo, kdy? se kamarádovi rozvítil ten samý symbol u Fabie 1.2 HTP, ode?el vstřikovací ventil na jednom válci a bě?ely jen dva. 350 - ka hadra :D . Auto se nebylo schopné ani rozjet
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
hopik
Návštěvník

Příspěvek od hopik »

Ahoj Pepo,
No jestli mas zitra cas muzem to prubnout. Je mozne,ze v te chvili co mi to zdechlo tak to vyhodilo chybku. Tedy opravdu pevne doufam. :(
PS: jsem jeste nenapsal, ty nastrikany brzdy vypadaji uzasne
hopik
Návštěvník

Příspěvek od hopik »

To Jarous: diky za radu, zitra se podivam. Predtim ani potom jsem v chovani auta nic nezaznemenal. No uvidim
hopik
Návštěvník

Příspěvek od hopik »

Parada, jak jsem zavolal do AB auto Brno o mem problem a domluvil si schuzku. tak asi 10 minut na to jsem to sel jeste prubnout a mila kontrolka nesviti, pricemz rano jeste svitila. Zkusil jsem to jeste nastartovat a vse je ok. Ufff spadl mi kamen ze srdce. :)
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

hopik píše:Parada, jak jsem zavolal do AB auto Brno o mem problem a domluvil si schuzku. tak asi 10 minut na to jsem to sel jeste prubnout a mila kontrolka nesviti, pricemz rano jeste svitila. Zkusil jsem to jeste nastartovat a vse je ok. Ufff spadl mi kamen ze srdce. :)
..ale do Fiatu si skoč, mrknou na řídící jednotku, co to bylo za chybu :wink:

ironlionzion
Štamgast

Příspěvek od ironlionzion »

s těma kontrolkama (a to jich svítilo víc i ABS, airbagy, otáčkoměr, indikace blinkrů světěl , palivoměr, teplota nefungovali) ... tak jsem se vylekal, ?e je to velký průser ale auto jezdilo normálně, tak jsem hned zajel do servisu, mám to pod kopcem a tam jsem samozřejmě nastartoval před technikem a u? to v?ecko jelo, od té doby se to neopakovalo a myslím, ?e se to stalo i kolegům tady ...
GP 3d 1,2 Dynamic
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

hopik, to nevies za do servisu staci zavolat a chyba sa odstrani sama? :lol:
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
Odpovědět