Je to smůla. Bany cítím s tebou (zvlá?? kvůli té krásné červené barvě).
Má rada (i kdy? ne v?eúčinná):
Já si místa k zaparkování ve vět?ině případů vybírám, sna?ím se parkovat tam, kde nejsou auta moc nahu?těná, kde je málo místa - a tím eliminovat mo?nost po?kození hovadem, ktreré se ani nepřizná.
P.S. Tato rada se Bany nemusí vztahovat k tvému případu.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
tak smulu nemam jenom ja ,myslim ze vic lidi jen ukazuju jak proste sou lidi dobry parkeri... Dusane taky se snazim vetsinou parkovat mezi bud lepsi auta nebo vic mista ale jak vidis nepomaha to ... to udelal nekdo zene pres noc kdys byla v praci ...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
to nasere a je fakt jedno kam to postavis,ja mel auto pred berakem hafo mista a jeste jsem tam stal sam a mel jsem sedrenej celej roh u zadniho narazniku az na plast
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Dnes se řadila před kři?ovatkou zleva ode mě jedna kravka z Oktávkou a brnkla mi svým pravým zrcátkem o mé levé.
Měl jsem chu? na ni vyběhnout, proto?e se ani neobtě?ovala vylézt podívat se. Jen na mé zatroubení vykoukl její spolujezdec.
Měla ?těstí, ?e to zrcátko pře?ilo bez úhony ....
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Dnes se řadila před kři?ovatkou zleva ode mě jedna kravka z Oktávkou a brnkla mi svým pravým zrcátkem o mé levé.
Měl jsem chu? na ni vyběhnout, proto?e se ani neobtě?ovala vylézt podívat se. Jen na mé zatroubení vykoukl její spolujezdec.
Měla ?těstí, ?e to zrcátko pře?ilo bez úhony ....
podobne sa stalo aj mne ulica na pravo punto I a presne na druhej strane ochcafka ako keby nemohli odparkovat trosku od seba a nemestil som sa medzi ne a zaklapol som im ich spetne
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba