chlapik v audine nieco zacal smatrat a uz bol na mne nacapeny

nevinne tuknutie,ale riadne nasere....
Tak to vyzera,ze budem musiet vyhladat lakyrnika....

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
to mas pravdu,nastve to a poriadne,neviem co ten chlapik robyl,ale bola toColin píše:Tak to na?tve. Já u? to mám taky tro?ku pobouchanýho a od kamínků odřenýho.
p.s.: měl si tomu v audině říct, ?e si tam má dát u automatu P (jako pitomec, jestli teda měl automat. ), kdy? stojí na místě nebo aspoň dr?et brzdu.
Color profi, Udernicka 6 (areal Matadorky) v Bratislaveycuzo píše:dneska ako som stal na prejazde a cakal az prejdu auta,zastavil za mnou
chlapik v audine nieco zacal smatrat a uz bol na mne nacapeny![]()
nevinne tuknutie,ale riadne nasere....
Tak to vyzera,ze budem musiet vyhladat lakyrnika....
Dik za radu,asi tam skocim,ved to nemam daleko...nal píše: Color profi, Udernicka 6 (areal Matadorky) v Bratislave
odporucam. vedia sa hrat s lakom. ci uz prestrek, alebo zabrusenie.
inak, nenavidim cistenie aut. po prve, vzdy do 24. hodin zaprsi a po 2 - clovek hned vidi vsetky skrabance. na GP zrazu objavil skrabanec na kapote, na seate zas skrabanec od susedovho auta na lavom zadnom narazniku.
Ano tieto buracky s nakladakmi su dost nechutne,mne iba prevalil bok,leboexcaliber píše:ycuzo, ty si na tom skoro ako ja - so starym puntom do mna zozadu nedobrzdila a treskla tatrovka, najskor som bol vtedy nestastny a totalne nas**ty, ale potom ked som sa dival na fotky a videl v akej vyske je tatrovacky predny naraznik v porovnani s vyskou strechy punta, tak som si nakoniec povedal, ze chvalabohu ze zijem....
A s novym grandikom - ani nie pol roka som ho mal, co som mi do zadku pchal Golf, doslovaJednoducho zenska, blondina, zaparkovala a ani nezabrzdila ani nezaradila, a golfik sa po cca 5-6 metroch zastavil na zadnom narazniku. Moj stav = 99% z infarktu. Nastastie len drobna preliacina a prasknuta farba, ani to nie je pri beznom pohlade vidiet.