Fórum GP FANS (postřehy, náměty,...)
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
ANKETA

Po del?í době bych měl zájem o sdělení Va?ich názorů k webu GP FANS ( http://www.grandepuntofans.wgz.cz/ ):
1) Jak se Vám líbí
2) Zda-li na něm něco postrádáte
3) Máte-li nebo proč nemáte zájem zaslat podklady o svém GP se 2 repre fotkami
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Na úvod:
1) stránky mě osobně ničím nazaujaly a nepřiná?í nic nového...
2) z vý?e uvedeného důvodu na nich nepostrádám nic...
a na závěr...
3) fotek mého auta je zde na fóru dost a proto neshledávám u?itečné a přínosné je presenovat někde jinde.
1) stránky mě osobně ničím nazaujaly a nepřiná?í nic nového...
2) z vý?e uvedeného důvodu na nich nepostrádám nic...
a na závěr...
3) fotek mého auta je zde na fóru dost a proto neshledávám u?itečné a přínosné je presenovat někde jinde.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Děkuji za příspěvky a Va?e názory na stránky grandepuntofans.
V minulosti jsme okolo existence stránek GP FANS diskutovali - o jejich podstatě, jejich repre funkci . O obsahu se také mluvilo - ?e by měl krátce, přehledně a výsti?ně dávat obrázek o tom kdo jsme, kolik nás je (fandů), jaká máme autíčka, o ?statistické? skladbě fandovských GP-ček (typ karoserie, výbavy, barvy, motory a případné úpravy) .Nakonec hlavní stránky ?klubu? v této podobě nejsou nic výjimečného, tak jako u klubů jiných značek automobilů. Shodli jsme se i na tom, ?e hlavní podstatou a podporou na?eho ?klubu? je fórum. To je nezpochybnitelné.
Pro Jarou?e:
Přesto?e, jak pí?e?, je fotek Tvého GP plné fórum, vůbec nechápu, proč je pro Tebe problém vybrat 2 pěkné fotky a s krátkým popisem výbavy a příp. úprav, poslat je a mít na netu o 2 fotky víc.
Mů?e? argumentovat existencí tématu "Galerie a deníčky na?ich aut", který si ka?dý pro své GP-čko mů?e na fóru zalo?it, av?ak v těchto tématech není pouze popis a fotodokumentace, ale také mnoho textu, dotazů a ře?ení různé problematiky a tím se stává méně přehledným.
Pro J.B.:
Nejsme ?ádný tunerský klub, který by se chlubil různými zásadními úpravami (i kdy? se to nevylučuje), ale myslel jsem, ?e jsme spolek majitelů, kteří si koupili své GP-čko pro jeho krásu, kteří se s ním rádi pochlubí bez ohledu na to, jakou mají výbavu a motor. Kdybych byl tuner, přihlásil bych se do puntotunedfans.
Va?e názory Vám neberu, ani je nechci vyvracet (jenom trochu), pouze je mi jich líto a mrzí mě to. Já mám zase o klubu svou představu (jak to vypadá odli?nou) a proto se sna?ím i v tomto směru anga?ovat po dohodě s Tommym vytvořením a vedením zmíněných stránek grandepuntofans (v rámci mých PC schopností) a zaji?těním výroby fandovských materiálů - nálepek a výstroje. K tomu se nebráním věnovat něco z mého volného času.
Závěr:
Přál bych si, aby Ti, kteří se cítí být fandy Fiata Grandepunto a doposud mi 2 fotografie svého autíčka s jeho popisem neposkytli (a nedělá jim to problém), aby tak učinili a já mohl doplnit jednotlivé rubriky na stránkách grandepuntofans.
V minulosti jsme okolo existence stránek GP FANS diskutovali - o jejich podstatě, jejich repre funkci . O obsahu se také mluvilo - ?e by měl krátce, přehledně a výsti?ně dávat obrázek o tom kdo jsme, kolik nás je (fandů), jaká máme autíčka, o ?statistické? skladbě fandovských GP-ček (typ karoserie, výbavy, barvy, motory a případné úpravy) .Nakonec hlavní stránky ?klubu? v této podobě nejsou nic výjimečného, tak jako u klubů jiných značek automobilů. Shodli jsme se i na tom, ?e hlavní podstatou a podporou na?eho ?klubu? je fórum. To je nezpochybnitelné.
Pro Jarou?e:
Přesto?e, jak pí?e?, je fotek Tvého GP plné fórum, vůbec nechápu, proč je pro Tebe problém vybrat 2 pěkné fotky a s krátkým popisem výbavy a příp. úprav, poslat je a mít na netu o 2 fotky víc.
Mů?e? argumentovat existencí tématu "Galerie a deníčky na?ich aut", který si ka?dý pro své GP-čko mů?e na fóru zalo?it, av?ak v těchto tématech není pouze popis a fotodokumentace, ale také mnoho textu, dotazů a ře?ení různé problematiky a tím se stává méně přehledným.
Pro J.B.:
Nejsme ?ádný tunerský klub, který by se chlubil různými zásadními úpravami (i kdy? se to nevylučuje), ale myslel jsem, ?e jsme spolek majitelů, kteří si koupili své GP-čko pro jeho krásu, kteří se s ním rádi pochlubí bez ohledu na to, jakou mají výbavu a motor. Kdybych byl tuner, přihlásil bych se do puntotunedfans.
Va?e názory Vám neberu, ani je nechci vyvracet (jenom trochu), pouze je mi jich líto a mrzí mě to. Já mám zase o klubu svou představu (jak to vypadá odli?nou) a proto se sna?ím i v tomto směru anga?ovat po dohodě s Tommym vytvořením a vedením zmíněných stránek grandepuntofans (v rámci mých PC schopností) a zaji?těním výroby fandovských materiálů - nálepek a výstroje. K tomu se nebráním věnovat něco z mého volného času.
Závěr:
Přál bych si, aby Ti, kteří se cítí být fandy Fiata Grandepunto a doposud mi 2 fotografie svého autíčka s jeho popisem neposkytli (a nedělá jim to problém), aby tak učinili a já mohl doplnit jednotlivé rubriky na stránkách grandepuntofans.
Renault Captur 130 HP
Teddy,
nemám nic proti JardoviK , ale myslím si, ?e vlo?ení jeho pěkného Brava do "Galerie a deníčky na?ich aut" není nejvhodněj?í. Jsou to stránky o Grande Puntu a jeho Bravo nám ji? představil v jiné patřičné rubrice - navrhuji vymazat.
Přesto JarduK jako "sympatizanta" GP FANS rád poznám na jakékoliv akci a nadále budu rád číst jeho příspěvky zde na fóru.
nemám nic proti JardoviK , ale myslím si, ?e vlo?ení jeho pěkného Brava do "Galerie a deníčky na?ich aut" není nejvhodněj?í. Jsou to stránky o Grande Puntu a jeho Bravo nám ji? představil v jiné patřičné rubrice - navrhuji vymazat.

Přesto JarduK jako "sympatizanta" GP FANS rád poznám na jakékoliv akci a nadále budu rád číst jeho příspěvky zde na fóru.
Renault Captur 130 HP
Myslím si toté?, akorát bych nenavrhoval vymazání, ale přesun mezi "jiné" Fiaty. Du?í zůstávám pořád u GP, materiálně jsem u Brava, ale tady na stránkách jsem moc rád.Du?an píše:Teddy,
nemám nic proti JardoviK , ale myslím si, ?e vlo?ení jeho pěkného Brava do "Galerie a deníčky na?ich aut" není nejvhodněj?í. Jsou to stránky o Grande Puntu a jeho Bravo nám ji? představil v jiné patřičné rubrice - navrhuji vymazat.![]()
Fiat Bravo2, 1,6 MJet, 77 kW, nar. 9.4.2010
Navrhuji bezmy?lenkovitě zalo?ená nová témata nezamykat, ale nekompromisně mazat viz. dne?ní témata od nicku filad. Zároveň příslu?nému nicku posílat SZ čeho se dopustil
Asi jen takto se tu dá udr?et pořádek. Zároveň bych doporučil projet názvy témat a některé názvy trochu zjednodu?it a odmazat z nich zbytečné kecy (z těch názvů)

Asi jen takto se tu dá udr?et pořádek. Zároveň bych doporučil projet názvy témat a některé názvy trochu zjednodu?it a odmazat z nich zbytečné kecy (z těch názvů)
Renault Captur 130 HP
Du?an píše:Navrhuji bezmy?lenkovitě zalo?ená nová témata nezamykat, ale nekompromisně mazat viz. dne?ní témata od nicku filad. Zároveň příslu?nému nicku posílat SZ čeho se dopustil![]()

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
ano..v?e pečlivě cenzurovat
a filada exemplárně potrestat -ka?lat na to ?e zde má dva příspěvky a prd ví,jak to třeba na diskuzích chodí,páč kdyby věděl tak by třeba nedabloval,nemyslíte pánové?Myslím ?e trocha té demokracie by neza?kodilo(ale neé té české..)

\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->

Demokracie ov?em není d?ungle, tak?e i zde platí určitá pravidla a myslím, ?e i Filad pochopí, ?e není buzerace, kdy? se jeho příspěvek přesune na vhodněj?í místo nebo ?e se duble vyma?e. A Ty, Filade, si nenechej vzít chu? tady přispívat, v?ak se zaběhne? a je?tě mo?ná moc lidem tady pomů?e? svou radou!badalandabad píše:ano..v?e pečlivě cenzurovata filada exemplárně potrestat -ka?lat na to ?e zde má dva příspěvky a prd ví,jak to třeba na diskuzích chodí,páč kdyby věděl tak by třeba nedabloval,nemyslíte pánové?Myslím ?e trocha té demokracie by neza?kodilo(ale neé té české..)
Fiat Bravo2, 1,6 MJet, 77 kW, nar. 9.4.2010