Fórum GP FANS (postřehy, náměty,...)

Připomínky, rady, tipy....

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Stránky grandepuntofans fungují, doufám ?e ostatní, kteří se je?tě neprezentovali, v rámci mo?ností dodáte teď v létě 2 "repre" fotky s popisem do "Členové GP FANS" - na gpfans@centrum.cz (fota prosím ?ádné mrňky)
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Dušan
PR Manažer

ANKETA

Příspěvek od Dušan »

Obrázek

Po del?í době bych měl zájem o sdělení Va?ich názorů k webu GP FANS ( http://www.grandepuntofans.wgz.cz/ ):
1) Jak se Vám líbí
2) Zda-li na něm něco postrádáte
3) Máte-li nebo proč nemáte zájem zaslat podklady o svém GP se 2 repre fotkami
Renault Captur 130 HP
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Děkuji :cry:
Renault Captur 130 HP
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Na úvod:

1) stránky mě osobně ničím nazaujaly a nepřiná?í nic nového...

2) z vý?e uvedeného důvodu na nich nepostrádám nic...

a na závěr...

3) fotek mého auta je zde na fóru dost a proto neshledávám u?itečné a přínosné je presenovat někde jinde.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
J.B.
Štamgast

Příspěvek od J.B. »

na gp fans fotky nedavam proto?e koho by zajímala 1,2ka active bez úprav .... :lol:
G.P.3dv.1,2 modrá Rock'n'roll.Tečka!-Změna!Punto 2013 1,4 easy bílá radiosso.Změna Jeep renegade.
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Děkuji za příspěvky a Va?e názory na stránky grandepuntofans.

V minulosti jsme okolo existence stránek GP FANS diskutovali - o jejich podstatě, jejich repre funkci . O obsahu se také mluvilo - ?e by měl krátce, přehledně a výsti?ně dávat obrázek o tom kdo jsme, kolik nás je (fandů), jaká máme autíčka, o ?statistické? skladbě fandovských GP-ček (typ karoserie, výbavy, barvy, motory a případné úpravy) .Nakonec hlavní stránky ?klubu? v této podobě nejsou nic výjimečného, tak jako u klubů jiných značek automobilů. Shodli jsme se i na tom, ?e hlavní podstatou a podporou na?eho ?klubu? je fórum. To je nezpochybnitelné.

Pro Jarou?e:
Přesto?e, jak pí?e?, je fotek Tvého GP plné fórum, vůbec nechápu, proč je pro Tebe problém vybrat 2 pěkné fotky a s krátkým popisem výbavy a příp. úprav, poslat je a mít na netu o 2 fotky víc.
Mů?e? argumentovat existencí tématu "Galerie a deníčky na?ich aut", který si ka?dý pro své GP-čko mů?e na fóru zalo?it, av?ak v těchto tématech není pouze popis a fotodokumentace, ale také mnoho textu, dotazů a ře?ení různé problematiky a tím se stává méně přehledným.

Pro J.B.:
Nejsme ?ádný tunerský klub, který by se chlubil různými zásadními úpravami (i kdy? se to nevylučuje), ale myslel jsem, ?e jsme spolek majitelů, kteří si koupili své GP-čko pro jeho krásu, kteří se s ním rádi pochlubí bez ohledu na to, jakou mají výbavu a motor. Kdybych byl tuner, přihlásil bych se do puntotunedfans.

Va?e názory Vám neberu, ani je nechci vyvracet (jenom trochu), pouze je mi jich líto a mrzí mě to. Já mám zase o klubu svou představu (jak to vypadá odli?nou) a proto se sna?ím i v tomto směru anga?ovat po dohodě s Tommym vytvořením a vedením zmíněných stránek grandepuntofans (v rámci mých PC schopností) a zaji?těním výroby fandovských materiálů - nálepek a výstroje. K tomu se nebráním věnovat něco z mého volného času.

Závěr:
Přál bych si, aby Ti, kteří se cítí být fandy Fiata Grandepunto a doposud mi 2 fotografie svého autíčka s jeho popisem neposkytli (a nedělá jim to problém), aby tak učinili a já mohl doplnit jednotlivé rubriky na stránkách grandepuntofans.
Renault Captur 130 HP
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Teddy,
nemám nic proti JardoviK , ale myslím si, ?e vlo?ení jeho pěkného Brava do "Galerie a deníčky na?ich aut" není nejvhodněj?í. Jsou to stránky o Grande Puntu a jeho Bravo nám ji? představil v jiné patřičné rubrice - navrhuji vymazat. :cry:

Přesto JarduK jako "sympatizanta" GP FANS rád poznám na jakékoliv akci a nadále budu rád číst jeho příspěvky zde na fóru.
Renault Captur 130 HP
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Du?an píše:Teddy,
nemám nic proti JardoviK , ale myslím si, ?e vlo?ení jeho pěkného Brava do "Galerie a deníčky na?ich aut" není nejvhodněj?í. Jsou to stránky o Grande Puntu a jeho Bravo nám ji? představil v jiné patřičné rubrice - navrhuji vymazat. :cry:

Přesto JarduK jako "sympatizanta" GP FANS rád poznám na jakékoliv akci a nadále budu rád číst jeho příspěvky zde na fóru.
Myslím si toté?, akorát bych nenavrhoval vymazání, ale přesun mezi "jiné" Fiaty. Du?í zůstávám pořád u GP, materiálně jsem u Brava, ale tady na stránkách jsem moc rád.
Fiat Bravo2, 1,6 MJet, 77 kW, nar. 9.4.2010
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Tak se mi to pri presunuti nekam stratilo a nevim kam. Jsem to dal presunout do "Fiat obecne" a tam to neni tak pokud se to mazlo tak se omlouvam Jardo.
Obrázek
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Navrhuji bezmy?lenkovitě zalo?ená nová témata nezamykat, ale nekompromisně mazat viz. dne?ní témata od nicku filad. Zároveň příslu?nému nicku posílat SZ čeho se dopustil :idea:
Asi jen takto se tu dá udr?et pořádek. Zároveň bych doporučil projet názvy témat a některé názvy trochu zjednodu?it a odmazat z nich zbytečné kecy (z těch názvů)
Renault Captur 130 HP
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Du?an píše:Navrhuji bezmy?lenkovitě zalo?ená nová témata nezamykat, ale nekompromisně mazat viz. dne?ní témata od nicku filad. Zároveň příslu?nému nicku posílat SZ čeho se dopustil :idea:
Asi jen takto se tu dá udr?et pořádek. Zároveň bych doporučil projet názvy témat a některé názvy trochu zjednodu?it a odmazat z nich zbytečné kecy (z těch názvů)
:lol: Přesně tak náčelníku, já to tvrdím od počátku :wink:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... ja wohl :lol:
Obrázek
badalandabad
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od badalandabad »

ano..v?e pečlivě cenzurovat :!: a filada exemplárně potrestat -ka?lat na to ?e zde má dva příspěvky a prd ví,jak to třeba na diskuzích chodí,páč kdyby věděl tak by třeba nedabloval,nemyslíte pánové?Myslím ?e trocha té demokracie by neza?kodilo(ale neé té české..)
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice -> Obrázek
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

badalandabad píše:ano..v?e pečlivě cenzurovat :!: a filada exemplárně potrestat -ka?lat na to ?e zde má dva příspěvky a prd ví,jak to třeba na diskuzích chodí,páč kdyby věděl tak by třeba nedabloval,nemyslíte pánové?Myslím ?e trocha té demokracie by neza?kodilo(ale neé té české..)
Demokracie ov?em není d?ungle, tak?e i zde platí určitá pravidla a myslím, ?e i Filad pochopí, ?e není buzerace, kdy? se jeho příspěvek přesune na vhodněj?í místo nebo ?e se duble vyma?e. A Ty, Filade, si nenechej vzít chu? tady přispívat, v?ak se zaběhne? a je?tě mo?ná moc lidem tady pomů?e? svou radou!
Fiat Bravo2, 1,6 MJet, 77 kW, nar. 9.4.2010
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Admin i moderátoři nemají zřejmě čas ani se vyjádřit
Renault Captur 130 HP
Odpovědět