tak jsem zase tu..
je mi jasny, jak me tu vsichni radi vidi, ale dneska kupodivu nebudu poukazovat na slabiny fiatu, ba presne naopak...
vzhledem k tomu, ze se nachylil rok, co mam Ibizu SC 1.6, tak si ted mohu vybrat, bud ji poslat do sveta a poridit neco jineho nebo ji doplatit (k osvetleni situace: financni skupina okolo koncernu, rozumej Skofin, ma podle meho ekonomickoho pohledu skvele produkty, kdy jim dopredu date 30% ceny vozu, pak rok nic neplatite a teprve potom se muzete rozhodnout, zda doplatit - absolutne bezurocne - nebo proste vuz nechat odkoupit zpet leasingovkou. Mezi nama, kdo vam dnes pujci prachy na rok za 0% urok....).
Ale k veci, inspiroval me JardaK., kdyz jsem videl fotku jeho noveho, nadherneho, rajcovniho, dynamickeho belouse:-), tak jsem vyrazil smer fiat a omrkl bravo, mam pocit, ze ho nejak lehce faceliftovali, zmena jednoznacne k lepsimu a vypada ted neskutecne dobre, podle me Evo vedle brava vypada jako anglicak...
navic je ted bravo dostupny i cenove...
zase se jen ukazuje, nikdy nerikej nikdy, zaprisahl jsem se, ze fiat uz nikdy, ale pri pohledu na ty svudny krivky novyho brava.....to je jako s krasnou zenskou, u ktere vite, ze budou problemy, ze bude stat kupu penez, ale presto ji chce mit....sakra!