Řízení a elektrický posilovač řízení
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Včera jsem ohledně posilovače dostal odpověď. Dnes jsem si také dopisoval. Jeliko? poslední prohlídka nebyla jako zakázka, musím znouvu do servisu, aby to na ústředí Fiat ČR uviděli v PC. Pak se s nimi mohu spojit a bude se ře?it dále.Du?an píše: Včera jsem zaslal ten mail generální ředitelce Fiat ČR - tak jsem zvědavý.
Ka?dopádně ji? mám z fóra "ofoceny Va?e příspěvky, Vás které tato závada v minulosti i v současnosti postihla. Do toho servisu zkusím zajet v pátek.
Budu informovat.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
drzim ti palce a pozdrav ich odomna,ze ak je vyvynuty novy posilovac riadenia,preco pchaju do novych aut este tie stare,co sa kaziaDu?an píše:Včera jsem ohledně posilovače dostal odpověď. Dnes jsem si také dopisoval. Jeliko? poslední prohlídka nebyla jako zakázka, musím znouvu do servisu, aby to na ústředí Fiat ČR uviděli v PC. Pak se s nimi mohu spojit a bude se ře?it dále.Du?an píše: Včera jsem zaslal ten mail generální ředitelce Fiat ČR - tak jsem zvědavý.
Ka?dopádně ji? mám z fóra "ofoceny Va?e příspěvky, Vás které tato závada v minulosti i v současnosti postihla. Do toho servisu zkusím zajet v pátek.
Budu informovat.

Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago
hej,to viem ze su to dve rozdielne veci...len som sa chcel uistit,ked mam tu novsiu tyc,ze budem mat novsie servoJirka píše:Já měl je?tě tu starou, ale stalo se mi to a? po výměně té tyče, ta tyč řízení nemá nic společného s funkcí posilovače.

-
- Návštěvník
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
U tebe to spis vypada na horni ulozeni prednich tlumicu.carlos_ray píše:Tak mám najeto 13400km a objevil se ji? několikrát popsaný problém. 5ízení při prudkém otočení praská jak kdy? se ?típe dříví. Navíc se mi zdá ?e se zadrhává. Mám auto koupený v roce 2009. A jeliko? má starý klíč tak to bude nějakej starej brak ze skladu. No tak jsem zvědav co mi řeknou.
ano,presne moj pripad...kluc mam aj ja ten starsi-cierny,hranatejsi a auto vyrobene 7/2008 a kupoval som ho 3/2009carlos_ray píše:Tak mám najeto 13400km a objevil se ji? několikrát popsaný problém. 5ízení při prudkém otočení praská jak kdy? se ?típe dříví. Navíc se mi zdá ?e se zadrhává. Mám auto koupený v roce 2009. A jeliko? má starý klíč tak to bude nějakej starej brak ze skladu. No tak jsem zvědav co mi řeknou.
aj tebe to zacalo zo zaciatku vrzgat,nez ti to zacalo praskat?
-
- Návštěvník
.. vysypané lo?isko v horním ulo?ení tlumiče. ?ádný posilovač.carlos_ray píše:No řekl bych, ?e to asi vr?e. Pokud otáčím volantem s citem. Pokud ho otočím tak o čtvrt otáčky a ihned zpět tak v tom křupne.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
jarous,ty si genius...toto by ma nenapadlo...presne ze mi moze vrzgat to ulozenie horneho tlmica...musim to kuknut...to vysvetluje,preco mi to teraz nevrzga,ked je tam voda,ale ked je teplo a sucho,iba vtedy mi to vrzga a to aj ked je motor vypnuty...bodaj by to bolo iba tym ulozenim tlmicaJarou? píše:.. vysypané lo?isko v horním ulo?ení tlumiče. ?ádný posilovač.carlos_ray píše:No řekl bych, ?e to asi vr?e. Pokud otáčím volantem s citem. Pokud ho otočím tak o čtvrt otáčky a ihned zpět tak v tom křupne.

jednoduchý test: někdo ti bude pomalu otáčet volantem a ty zkusí?, jestli se otáčí pru?ina spolu s tlumičem. Pokud ne plynule, je to přesně ono.mosto píše:jarous,ty si genius...toto by ma nenapadlo...presne ze mi moze vrzgat to ulozenie horneho tlmica...musim to kuknut...to vysvetluje,preco mi to teraz nevrzga,ked je tam voda,ale ked je teplo a sucho,iba vtedy mi to vrzga a to aj ked je motor vypnuty...bodaj by to bolo iba tym ulozenim tlmicaJarou? píše:.. vysypané lo?isko v horním ulo?ení tlumiče. ?ádný posilovač.carlos_ray píše:No řekl bych, ?e to asi vr?e. Pokud otáčím volantem s citem. Pokud ho otočím tak o čtvrt otáčky a ihned zpět tak v tom křupne.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV