Řízení a elektrický posilovač řízení

Vše okolo řízení, náprav, kol, brzd, tlumičů, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

mosto a matu? - dopadli jste jako já, přesně posilovač v prdeli. Počítejte s tím, ?e se vám to bude hor?it.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Du?an píše: Včera jsem zaslal ten mail generální ředitelce Fiat ČR - tak jsem zvědavý.
Včera jsem ohledně posilovače dostal odpověď. Dnes jsem si také dopisoval. Jeliko? poslední prohlídka nebyla jako zakázka, musím znouvu do servisu, aby to na ústředí Fiat ČR uviděli v PC. Pak se s nimi mohu spojit a bude se ře?it dále.
Ka?dopádně ji? mám z fóra "ofoceny Va?e příspěvky, Vás které tato závada v minulosti i v současnosti postihla. Do toho servisu zkusím zajet v pátek.

Budu informovat.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... dr?ím palce :arrow:
Obrázek
mosto
Štamgast

Příspěvek od mosto »

Du?an píše:
Du?an píše: Včera jsem zaslal ten mail generální ředitelce Fiat ČR - tak jsem zvědavý.
Včera jsem ohledně posilovače dostal odpověď. Dnes jsem si také dopisoval. Jeliko? poslední prohlídka nebyla jako zakázka, musím znouvu do servisu, aby to na ústředí Fiat ČR uviděli v PC. Pak se s nimi mohu spojit a bude se ře?it dále.
Ka?dopádně ji? mám z fóra "ofoceny Va?e příspěvky, Vás které tato závada v minulosti i v současnosti postihla. Do toho servisu zkusím zajet v pátek.

Budu informovat.
drzim ti palce a pozdrav ich odomna,ze ak je vyvynuty novy posilovac riadenia,preco pchaju do novych aut este tie stare,co sa kazia :?:
Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago
mosto
Štamgast

Příspěvek od mosto »

chalani,vy,co ste mali problemy s riadenim,ked vam to menili...mali ste este staru tyc riadenia?lebo kukal som moju a ja mam uz tu novu...
Jirka
Profík

Příspěvek od Jirka »

Já měl je?tě tu starou, ale stalo se mi to a? po výměně té tyče, ta tyč řízení nemá nic společného s funkcí posilovače.
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
mosto
Štamgast

Příspěvek od mosto »

Jirka píše:Já měl je?tě tu starou, ale stalo se mi to a? po výměně té tyče, ta tyč řízení nemá nic společného s funkcí posilovače.
hej,to viem ze su to dve rozdielne veci...len som sa chcel uistit,ked mam tu novsiu tyc,ze budem mat novsie servo :lol: sam seba chcem ukludnit,ale najviac ma zoziera to,ze to teraz nevrzga...mozno ticho pred burkou :shock:
carlos_ray
Návštěvník

Příspěvek od carlos_ray »

Tak mám najeto 13400km a objevil se ji? několikrát popsaný problém. 5ízení při prudkém otočení praská jak kdy? se ?típe dříví. Navíc se mi zdá ?e se zadrhává. Mám auto koupený v roce 2009. A jeliko? má starý klíč tak to bude nějakej starej brak ze skladu. No tak jsem zvědav co mi řeknou.
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

carlos_ray píše:Tak mám najeto 13400km a objevil se ji? několikrát popsaný problém. 5ízení při prudkém otočení praská jak kdy? se ?típe dříví. Navíc se mi zdá ?e se zadrhává. Mám auto koupený v roce 2009. A jeliko? má starý klíč tak to bude nějakej starej brak ze skladu. No tak jsem zvědav co mi řeknou.
U tebe to spis vypada na horni ulozeni prednich tlumicu.
Obrázek
mosto
Štamgast

Příspěvek od mosto »

carlos_ray píše:Tak mám najeto 13400km a objevil se ji? několikrát popsaný problém. 5ízení při prudkém otočení praská jak kdy? se ?típe dříví. Navíc se mi zdá ?e se zadrhává. Mám auto koupený v roce 2009. A jeliko? má starý klíč tak to bude nějakej starej brak ze skladu. No tak jsem zvědav co mi řeknou.
ano,presne moj pripad...kluc mam aj ja ten starsi-cierny,hranatejsi a auto vyrobene 7/2008 a kupoval som ho 3/2009
aj tebe to zacalo zo zaciatku vrzgat,nez ti to zacalo praskat?
carlos_ray
Návštěvník

Příspěvek od carlos_ray »

No řekl bych, ?e to asi vr?e. Pokud otáčím volantem s citem. Pokud ho otočím tak o čtvrt otáčky a ihned zpět tak v tom křupne.
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

carlos_ray píše:No řekl bych, ?e to asi vr?e. Pokud otáčím volantem s citem. Pokud ho otočím tak o čtvrt otáčky a ihned zpět tak v tom křupne.
.. vysypané lo?isko v horním ulo?ení tlumiče. ?ádný posilovač.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
mosto
Štamgast

Příspěvek od mosto »

Jarou? píše:
carlos_ray píše:No řekl bych, ?e to asi vr?e. Pokud otáčím volantem s citem. Pokud ho otočím tak o čtvrt otáčky a ihned zpět tak v tom křupne.
jarous,ty si genius...toto by ma nenapadlo...presne ze mi moze vrzgat to ulozenie horneho tlmica...musim to kuknut...to vysvetluje,preco mi to teraz nevrzga,ked je tam voda,ale ked je teplo a sucho,iba vtedy mi to vrzga a to aj ked je motor vypnuty...bodaj by to bolo iba tym ulozenim tlmica :P
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

mosto píše:
Jarou? píše:
jarous,ty si genius...toto by ma nenapadlo...presne ze mi moze vrzgat to ulozenie horneho tlmica...musim to kuknut...to vysvetluje,preco mi to teraz nevrzga,ked je tam voda,ale ked je teplo a sucho,iba vtedy mi to vrzga a to aj ked je motor vypnuty...bodaj by to bolo iba tym ulozenim tlmica :P
jednoduchý test: někdo ti bude pomalu otáčet volantem a ty zkusí?, jestli se otáčí pru?ina spolu s tlumičem. Pokud ne plynule, je to přesně ono.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... ano přesně toto měl Gawry na levé straně - Gawry motal volantem a Jirka dr?el pru?inu tlumiče a ta pěkně po?kubávala,vrzala bla bla bla
... oprava nebude drahá,Jarou? ti cenu ulo?ení jistě rád zjistí,viď :wink:
Obrázek
Odpovědět