Chod motoru
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
V?dy napoprvé, mráz nemrázTeddy86 píše:Panove jak vam to startuje ted v tech mrazech? Moje 1.2 pri -13°C vetsinou az na druhy pokus, kdyz treba auto stoji 12 hodin.

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
So startovanim ani nie su problemy. Ale celkovo sa mi zda, ze GP nie je velmi stavane na teploty pod -15C. Tento vikend som u rodicov kde teplota cez den nepresiahne -10C. Vcera pri nastartovani rucicka teplomera vyskocila na max a po chvilke klesla. To iste mi urobilo vcera asi zo 3x. Co je ale horsie vcera rano pri prvom startovani sa rozsvietila kontrolka posilnovaca a ten nefungoval. Som myslel, ze ma trafi. Po asi 15 min. jazde som odparkoval, siel na nakup a potom naspat domov. A hla, kontrolka posilnovaca zhasla v pohode po nastartovani a posilnovac funguje (klop klop na drevo). Nechapem.... 

GP Dynamic 1.2 5D Merenque
ee ta baterka je po smrti...byla uz minulou zimu jde o to, ze se nestaci dobijet, ale hlavne o to, ze ma maly startovaci proud 300A je pro diesela nic. Uz mam vybranou bannerku 60Ah 470A myslim to bude jine kafe. Taky uz je to vlastne 4 rok co ta baterka slouzi takze se neni cemu divitJarou? píše:vůbec nenatočil?Davids píše:me vubec a stalo 3 dny

Presne to se mi delo nedavno, rozla se kontrolka posilovace potocil jsem volantem zhasla a bylo po problemu...matus píše:So startovanim ani nie su problemy. Ale celkovo sa mi zda, ze GP nie je velmi stavane na teploty pod -15C. Tento vikend som u rodicov kde teplota cez den nepresiahne -10C. Vcera pri nastartovani rucicka teplomera vyskocila na max a po chvilke klesla. To iste mi urobilo vcera asi zo 3x. Co je ale horsie vcera rano pri prvom startovani sa rozsvietila kontrolka posilnovaca a ten nefungoval. Som myslel, ze ma trafi. Po asi 15 min. jazde som odparkoval, siel na nakup a potom naspat domov. A hla, kontrolka posilnovaca zhasla v pohode po nastartovani a posilnovac funguje (klop klop na drevo). Nechapem....

jj, dneska je těch 4-5 let asi bě?ná ?ivotnost baterky. Kdysi mi Banner vydr?el skoro 11 let.Davids píše:ee ta baterka je po smrti...byla uz minulou zimu jde o to, ze se nestaci dobijet, ale hlavne o to, ze ma maly startovaci proud 300A je pro diesela nic. Uz mam vybranou bannerku 60Ah 470A myslim to bude jine kafe. Taky uz je to vlastne 4 rok co ta baterka slouzi takze se neni cemu divitJarou? píše:vůbec nenatočil?Davids píše:me vubec a stalo 3 dny
Cos tam měl za značku? A jakou si vybral nakonec náhradu?
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Přes den tu máme -10, v noci to klesne k -15. Auto stálo od pátu do nedělního dopolene na zahradě a naskočilo napoprvý bez problémů (1,2 8V)Teddy86 píše:Panove jak vam to startuje ted v tech mrazech? Moje 1.2 pri -13°C vetsinou az na druhy pokus, kdyz treba auto stoji 12 hodin.
GP 2009 1.2 ICE 48kw white glory 3dv
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab
mel jsem tam vartu 50Ah 300A klasicka stara cerna olovena baterka a tet mam vybranou bannerku cca 60Ah -62Ah a 420-470A jeste nevim presne ktery typ, ale je to baterka na bazi cisteho vapnikuJarou? píše:jj, dneska je těch 4-5 let asi bě?ná ?ivotnost baterky. Kdysi mi Banner vydr?el skoro 11 let.Davids píše:ee ta baterka je po smrti...byla uz minulou zimu jde o to, ze se nestaci dobijet, ale hlavne o to, ze ma maly startovaci proud 300A je pro diesela nic. Uz mam vybranou bannerku 60Ah 470A myslim to bude jine kafe. Taky uz je to vlastne 4 rok co ta baterka slouzi takze se neni cemu divitJarou? píše: vůbec nenatočil?
Cos tam měl za značku? A jakou si vybral nakonec náhradu?

no jo tak ty mas funglovku a navic 1,2 to je pro baterku radost startovatromisek.capuska píše:Přes den tu máme -10, v noci to klesne k -15. Auto stálo od pátu do nedělního dopolene na zahradě a naskočilo napoprvý bez problémů (1,2 8V)Teddy86 píše:Panove jak vam to startuje ted v tech mrazech? Moje 1.2 pri -13°C vetsinou az na druhy pokus, kdyz treba auto stoji 12 hodin.