Du?an píše:Jó ho?i, neměli jste ?etřit a měli jste si pořídit de??ový senzor.
Cyklovač = pravěk
je?tě jinak: měli jste rozhazovat a za zbytek si koupit fafena s cyklovačem
Ale vá?ně. Neměl jsem nikdy pocit, ?e stěrače stírají moc často nebo naopak nedostatečně. V 90% stírání si vystačím s 1. (regulovaným) a 2. stupněm. Kdy? je aktuální potřeba, v?dycky jde páčku potáhnout a setřít mimo "plán" řídící jednotky.
PS: Mám opačný problém. Ve slu?ebních autech (Fabia, Octavia) musím pořát drbat do nastavení intervalu stěrače, proto?e snad je?tě nikdy nepr?elo tak, aby se to trefilo do nastaveného intervalu
Jistě, echápu, co se na dynamickém cyklovači v GP někomu nelíbí, jak pí?e? 90% případů to odpovídá přesně potřebám a přesně jak pí?e?, ten titěrnej ovladač cyklovače v koncernu VW se jednak blbě trefuje o jednu pozici vedle, v?dycky přeskočí o dvě a ty intervaly jsou debilně odstupňované....
kondenzátorovej cyklovač ve fáčku byl pěkně na h-o-v-n-o, proto?e ne? sem to tam nastavil, tak se v?dycky změnily podmínky y musel sem nastavovat znovu
tak?e co člověk, to názor, já jsem s ře?ením v GP spokojenej a kdy? cyklovač, tak otočnej, jako to má táta v Maree, to se ovládá jedna báseň.....
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Dneska jsem si pořídil nové stěrače. Ty původní u? tro?ku mazaly a při detailním prozkoumání u? gumičky nebyly moc ve formě (začaly se objevovat drobné praskliny v místě, kde se "překlápí" břit.
Zajel jsem do obchodu zn. ATU - kousek od Futura v Ostravě, za Shellkou - díky Krissi
Za 760,- kč prodávají sadu přímo na GP značka SWF (patří to k Valeu www.valeoservice.com) v kvalitě originálu. Jsou naprosto přesné jako původní (délka 66 a 39 cm) zpracování ?pičkové, stírací efekt dokonalý.
Kdo potřebuje stěrače a jiné a má mo?nost tento obchod na?tívit, vřele doporučuju!
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
mne dako zle zacal stierat na spolujazdcovej strane a da sa tam vyenit iba gumicka ci cely stierac?.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
no kupil som si LEN gumicky a v pohode vymenil AJ KED MAM ORIGINAL FIATACKE sak to ide rozobrat dopohody co stresujete...
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
1nekros1 píše:no kupil som si LEN gumicky a v pohode vymenil AJ KED MAM ORIGINAL FIATACKE sak to ide rozobrat dopohody co stresujete...
ja som take stastie nemal,ked som ich rozoberal,tak ta spodna gumicka je na mojom prepojena s tou vrchnou,co sluzi na napor vzduchu a take gumicky aj s tou vrchnou naporovou castou som este nevidel...
1nekros1 píše:no kupil som si LEN gumicky a v pohode vymenil AJ KED MAM ORIGINAL FIATACKE sak to ide rozobrat dopohody co stresujete...
Nevím jaké má? teda stěrače, ale ty moje mají gumový profil stírací li?ty se "spoilerem" nahoře (jak pí?e mosto) ten je nasunutý do předpru?ené li?ty a uprostřed stěrače je ve "spoileru" výřez a tam je nalisovaný dr?ák. Tím je stěrač nerozebiratelný bez destrukce.
Pro mě je investice v hodnotě 7-mi stovek do origo stěračů jednou za rok a? 2 naprosto zanedbatelná.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Já jsem pánové včera musel koupit nové stěrače:-(((. Zkou?el jsem ?pekulovat, ale marně. Nové gumičky..rady, ale v?ichni mě s tim vyhodili prostě 940Kč do luftu..ale stírá to na jedničku..
sima28 píše:Já jsem pánové včera musel koupit nové stěrače:-(((. Zkou?el jsem ?pekulovat, ale marně. Nové gumičky..rady, ale v?ichni mě s tim vyhodili prostě 940Kč do luftu..ale stírá to na jedničku..
Sima,do luftu to asi nebolo skor si investoval do toho,aby si dobre videl a myslim,ze si spravil rozumnu vec