Stěrače a cyklovač stěračů

Vše okolo elektropříslušenství, radia, světel, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Jarou? píše:
Du?an píše:Jó ho?i, neměli jste ?etřit a měli jste si pořídit de??ový senzor.
Cyklovač = pravěk :wink:
je?tě jinak: měli jste rozhazovat a za zbytek si koupit fafena s cyklovačem :lol:

Ale vá?ně. Neměl jsem nikdy pocit, ?e stěrače stírají moc často nebo naopak nedostatečně. V 90% stírání si vystačím s 1. (regulovaným) a 2. stupněm. Kdy? je aktuální potřeba, v?dycky jde páčku potáhnout a setřít mimo "plán" řídící jednotky.

PS: Mám opačný problém. Ve slu?ebních autech (Fabia, Octavia) musím pořát drbat do nastavení intervalu stěrače, proto?e snad je?tě nikdy nepr?elo tak, aby se to trefilo do nastaveného intervalu :lol: :lol: :lol:
Jistě, echápu, co se na dynamickém cyklovači v GP někomu nelíbí, jak pí?e? 90% případů to odpovídá přesně potřebám a přesně jak pí?e?, ten titěrnej ovladač cyklovače v koncernu VW se jednak blbě trefuje o jednu pozici vedle, v?dycky přeskočí o dvě a ty intervaly jsou debilně odstupňované....

kondenzátorovej cyklovač ve fáčku byl pěkně na h-o-v-n-o, proto?e ne? sem to tam nastavil, tak se v?dycky změnily podmínky y musel sem nastavovat znovu :-)

tak?e co člověk, to názor, já jsem s ře?ením v GP spokojenej a kdy? cyklovač, tak otočnej, jako to má táta v Maree, to se ovládá jedna báseň.....
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Dneska jsem si pořídil nové stěrače. Ty původní u? tro?ku mazaly a při detailním prozkoumání u? gumičky nebyly moc ve formě (začaly se objevovat drobné praskliny v místě, kde se "překlápí" břit.

Zajel jsem do obchodu zn. ATU - kousek od Futura v Ostravě, za Shellkou - díky Krissi :wink:

Za 760,- kč prodávají sadu přímo na GP značka SWF (patří to k Valeu www.valeoservice.com) v kvalitě originálu. Jsou naprosto přesné jako původní (délka 66 a 39 cm) zpracování ?pičkové, stírací efekt dokonalý. :wink:

Kdo potřebuje stěrače a jiné a má mo?nost tento obchod na?tívit, vřele doporučuju! :D
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
milhaus
Štamgast

Příspěvek od milhaus »

Taky doporučuju A.T.U.........s cenama tam jsem spokojen :D
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

mne dako zle zacal stierat na spolujazdcovej strane a da sa tam vyenit iba gumicka ci cely stierac?.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

1nekros1 píše:mne dako zle zacal stierat na spolujazdcovej strane a da sa tam vyenit iba gumicka ci cely stierac?.
V Obi jsem koupil spolujezdcum za 129Kc a ridicuv za 169Kc (400+660mm) ;-) predesle vydrzely 1,5 roku...
mosto
Štamgast

Příspěvek od mosto »

1nekros1 píše:mne dako zle zacal stierat na spolujazdcovej strane a da sa tam vyenit iba gumicka ci cely stierac?.
ak mas origo fiatacke,tak len cely stierac :wink:
Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

no kupil som si LEN gumicky a v pohode vymenil AJ KED MAM ORIGINAL FIATACKE sak to ide rozobrat dopohody co stresujete...
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

1nekros1 píše:no kupil som si LEN gumicky a v pohode vymenil AJ KED MAM ORIGINAL FIATACKE sak to ide rozobrat dopohody co stresujete...
Já jsem ty stěrače je?tě nestudoval, ale myslím si té?, ?e by ty gumičky měly jít nějak vyměnit
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
mosto
Štamgast

Příspěvek od mosto »

1nekros1 píše:no kupil som si LEN gumicky a v pohode vymenil AJ KED MAM ORIGINAL FIATACKE sak to ide rozobrat dopohody co stresujete...
ja som take stastie nemal,ked som ich rozoberal,tak ta spodna gumicka je na mojom prepojena s tou vrchnou,co sluzi na napor vzduchu a take gumicky aj s tou vrchnou naporovou castou som este nevidel... :oops:
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Nevím jaké má? teda stěrače, ale ty moje mají gumový profil stírací li?ty se "spoilerem" nahoře (jak pí?e mosto) ten je nasunutý do předpru?ené li?ty a uprostřed stěrače je ve "spoileru" výřez a tam je nalisovaný dr?ák. Tím je stěrač nerozebiratelný bez destrukce.

Pro mě je investice v hodnotě 7-mi stovek do origo stěračů jednou za rok a? 2 naprosto zanedbatelná.
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

tady tyhle sterace se daji koupit kolem 180 kc za kus takze to nebude asi nic dobreho :-)
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Hmm, pokud ten obrázek odpovídá realitě, tak to vypadá na solidní past za ty prachy. :D Neodpovidají ani nabízené délky li?t.
Barchetta 1.8 16V/130 CV
sima28
kolemjdoucí

Příspěvek od sima28 »

Já jsem pánové včera musel koupit nové stěrače:-(((. Zkou?el jsem ?pekulovat, ale marně. Nové gumičky..rady, ale v?ichni mě s tim vyhodili :roll: prostě 940Kč do luftu..ale stírá to na jedničku..
mosto
Štamgast

Příspěvek od mosto »

sima28 píše:Já jsem pánové včera musel koupit nové stěrače:-(((. Zkou?el jsem ?pekulovat, ale marně. Nové gumičky..rady, ale v?ichni mě s tim vyhodili :roll: prostě 940Kč do luftu..ale stírá to na jedničku..
Sima,do luftu to asi nebolo skor si investoval do toho,aby si dobre videl :lol: a myslim,ze si spravil rozumnu vec :wink:
Odpovědět