Facelift GP - Punto EVO, Punto ...

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

dony píše:... kdy? to neumí? naskenovat a někam uploadnout obrázek fajn,to se dá pochopit...
... ov?em teď to sem za trest koukej řádně přepsat :lol: :lol: :lol:
Pomóc, zařídím naskenování a Du?an to tu foukne! Já nechci přepisovat, bééééé!
Jirka
Profík

Příspěvek od Jirka »

tak tady máte ten článek o tom GP EVO
Obrázek
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
pema
kolemjdoucí

Příspěvek od pema »

Honzus píše:
pema píše:
dony píše:... páni,ty jsi jel opravdu půl hodiny 10 km/h :shock:
... :wink:
Ono mi to nedalo,abych měl jistotu tak jsem raději jel 2,5 hod. Věř mi, bylo to nekonečný. :P :lol:
25 kiláků za 2,5 hodiny, páni, to se Abarth udusil ne? :lol: :lol:

Neudusil,jeliko? jsem jel z kopečka... :lol:
Fiat 850S,128A 128C,127,Ritmo,Uno,PuntoI,Punto GT,PuntoIII,GP ABARTH
HONDA CBR 1000RR,Honda CRF africa Twin DCT
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

JardaK. píše:
dony píše:... kdy? to neumí? naskenovat a někam uploadnout obrázek fajn,to se dá pochopit...
... ov?em teď to sem za trest koukej řádně přepsat :lol: :lol: :lol:
Pomóc, zařídím naskenování a Du?an to tu foukne! Já nechci přepisovat, bééééé!
Jirka byl rychlej?í :).'.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Vidím, ?e je tu Honzus, tak?e otázka - neví?, kdy se objeví na stránkách Fiatu.cz nebo spí?e, kdy se objeví v prodejnách Evo? Oficiálně to mělo být v polovině října, pak na přelomu října a listopadu, ale sliby se slibují a .... Koukal jsem na německé a italské stránky Fiatu, tam u? Evo v nabídce je. Nevím proč, ale nemů?u se ho dočkat, by? mám v peně?ence zatím jen průvan!
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

JardaK. píše:Vidím, ?e je tu Honzus, tak?e otázka - neví?, kdy se objeví na stránkách Fiatu.cz nebo spí?e, kdy se objeví v prodejnách Evo? Oficiálně to mělo být v polovině října, pak na přelomu října a listopadu, ale sliby se slibují a .... Koukal jsem na německé a italské stránky Fiatu, tam u? Evo v nabídce je. Nevím proč, ale nemů?u se ho dočkat, by? mám v peně?ence zatím jen průvan!
Jardo, tak to opravdu nevím, na Fiat ČR ?ádné vazby nemám a jejich nejasnosti ohledně toho co bude a nebude, jsou úsměvné... Nicméně nic nebrání v dota?ení individuálně ;-)
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Ne ne, ?ádný dovoz zvenku, stejně míním nového objednávat (pokud to aspoň trochu půjde) někdy v únoru, tak?e času mám dost a uvidím, jestli to vyhraje Evo nebo GP - uvidí se taky podle cenové politiky Fiatu. Kdy? bude zle (třeba moje zmiňovaná obava o chybějící 6-stupňové převodovce), nebudu se bránit ani my?lence na Bravo!
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Byl jsem dnes v ostravském Fiatu a prý budou v jejich prodejně dny otevřených dveří s prezentací Eva v termínu 7. - 8.11. Já tam teda asi v tu sobotu dopoledne pojedu!
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

To se tedy také u nás zajdu podívat
Renault Captur 130 HP
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

JardaK. píše:Byl jsem dnes v ostravském Fiatu a prý budou v jejich prodejně dny otevřených dveří s prezentací Eva v termínu 7. - 8.11. Já tam teda asi v tu sobotu dopoledne pojedu!
Vypadá to, ?e bude? tady na foru asi 1. majitelem Eva. Myslím, ?e Tě Evo určitě přesvědčí - ov?em má to i svá negativa = bude? muset objí?dět v?echny srazíky :)
Renault Captur 130 HP
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Du?an píše:
JardaK. píše:Byl jsem dnes v ostravském Fiatu a prý budou v jejich prodejně dny otevřených dveří s prezentací Eva v termínu 7. - 8.11. Já tam teda asi v tu sobotu dopoledne pojedu!
Vypadá to, ?e bude? tady na foru asi 1. majitelem Eva. Myslím, ?e Tě Evo určitě přesvědčí - ov?em má to i svá negativa = bude? muset objí?dět v?echny srazíky :)
To se je?tě uvidí! Přece jen je do dubna května je?tě času dost, tak?e mů?u být je?tě mockrát předhoněný někým, kdo se tady zatím je?tě vůbec nevyskytuje! Pokud je Evo fakt tak dobré, jak v?ude v časopisech pí?ou a bude za stejnou cenu jako současné GP, je docela reálné podstatné zvý?ení prodejů. Dneska jsem koupil Autohit, kde ho zase celkem vychvalují, tak?e a? pojedu večer z práce, stavím se k dceři, ona to naskenuje, já Ti to po?lu na SZ, a? to tu mů?e? pověsit, ju?
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

JardaK. píše:Pokud je Evo fakt tak dobré, jak v?ude v časopisech pí?ou a bude za stejnou cenu jako současné GP,
:D Se stejnou cenou vůbec nepočítej. Typoval bych si cena v základu tak 300 tis. Kč
JardaK. píše:Dneska jsem koupil Autohit, kde ho zase celkem vychvalují, tak?e a? pojedu večer z práce, stavím se k dceři, ona to naskenuje, já Ti to po?lu na SZ, a? to tu mů?e? pověsit, ju?
Já ten Autohit mám také, ale nemám mo?nost to teď ani naskenovat (doma mám PC rozbitý) a ani mi to neposílej, proto?e tady v práci (odkud pí?u příspěvek) to máme nějaké blokované, tak?e ?ádný obrázek nevlo?ím. Po?li to třeba Donymu, a? maká.
Renault Captur 130 HP
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Mo?ná má? pravdu, ale moje selská logika mi říká, ?e Evo je kategorií přece jen ní?, ne? nejbli??í vy??í třída Fiatu - Bravo, tak?e by tím pádem i cena měla být někde mezi GP a Bravou! Nehledě k tomu, ?e psali, ?e by Evo mělo být cenově na úrovni současného GP, které se pak stane levněj?í verzí.
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Na ceny se muzete podaivat na www.fiat.it a prepocitat.
Obrázek
Jirka
Profík

Příspěvek od Jirka »

Tak jsem koukal na ty ceny u italu a po přepočtu za 26korun euro to je pekná drahota :roll:
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
Odpovědět