Pomóc, zařídím naskenování a Du?an to tu foukne! Já nechci přepisovat, bééééé!dony píše:... kdy? to neumí? naskenovat a někam uploadnout obrázek fajn,to se dá pochopit...
... ov?em teď to sem za trest koukej řádně přepsat![]()
![]()
Facelift GP - Punto EVO, Punto ...
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Honzus píše:25 kiláků za 2,5 hodiny, páni, to se Abarth udusil ne?pema píše:Ono mi to nedalo,abych měl jistotu tak jsem raději jel 2,5 hod. Věř mi, bylo to nekonečný.dony píše:... páni,ty jsi jel opravdu půl hodiny 10 km/h![]()
...![]()
![]()
Neudusil,jeliko? jsem jel z kopečka...

Fiat 850S,128A 128C,127,Ritmo,Uno,PuntoI,Punto GT,PuntoIII,GP ABARTH
HONDA CBR 1000RR,Honda CRF africa Twin DCT
HONDA CBR 1000RR,Honda CRF africa Twin DCT
Jirka byl rychlej?íJardaK. píše:Pomóc, zařídím naskenování a Du?an to tu foukne! Já nechci přepisovat, bééééé!dony píše:... kdy? to neumí? naskenovat a někam uploadnout obrázek fajn,to se dá pochopit...
... ov?em teď to sem za trest koukej řádně přepsat![]()
![]()

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Vidím, ?e je tu Honzus, tak?e otázka - neví?, kdy se objeví na stránkách Fiatu.cz nebo spí?e, kdy se objeví v prodejnách Evo? Oficiálně to mělo být v polovině října, pak na přelomu října a listopadu, ale sliby se slibují a .... Koukal jsem na německé a italské stránky Fiatu, tam u? Evo v nabídce je. Nevím proč, ale nemů?u se ho dočkat, by? mám v peně?ence zatím jen průvan!
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jardo, tak to opravdu nevím, na Fiat ČR ?ádné vazby nemám a jejich nejasnosti ohledně toho co bude a nebude, jsou úsměvné... Nicméně nic nebrání v dota?ení individuálněJardaK. píše:Vidím, ?e je tu Honzus, tak?e otázka - neví?, kdy se objeví na stránkách Fiatu.cz nebo spí?e, kdy se objeví v prodejnách Evo? Oficiálně to mělo být v polovině října, pak na přelomu října a listopadu, ale sliby se slibují a .... Koukal jsem na německé a italské stránky Fiatu, tam u? Evo v nabídce je. Nevím proč, ale nemů?u se ho dočkat, by? mám v peně?ence zatím jen průvan!

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Ne ne, ?ádný dovoz zvenku, stejně míním nového objednávat (pokud to aspoň trochu půjde) někdy v únoru, tak?e času mám dost a uvidím, jestli to vyhraje Evo nebo GP - uvidí se taky podle cenové politiky Fiatu. Kdy? bude zle (třeba moje zmiňovaná obava o chybějící 6-stupňové převodovce), nebudu se bránit ani my?lence na Bravo!
Vypadá to, ?e bude? tady na foru asi 1. majitelem Eva. Myslím, ?e Tě Evo určitě přesvědčí - ov?em má to i svá negativa = bude? muset objí?dět v?echny srazíkyJardaK. píše:Byl jsem dnes v ostravském Fiatu a prý budou v jejich prodejně dny otevřených dveří s prezentací Eva v termínu 7. - 8.11. Já tam teda asi v tu sobotu dopoledne pojedu!

Renault Captur 130 HP
To se je?tě uvidí! Přece jen je do dubna května je?tě času dost, tak?e mů?u být je?tě mockrát předhoněný někým, kdo se tady zatím je?tě vůbec nevyskytuje! Pokud je Evo fakt tak dobré, jak v?ude v časopisech pí?ou a bude za stejnou cenu jako současné GP, je docela reálné podstatné zvý?ení prodejů. Dneska jsem koupil Autohit, kde ho zase celkem vychvalují, tak?e a? pojedu večer z práce, stavím se k dceři, ona to naskenuje, já Ti to po?lu na SZ, a? to tu mů?e? pověsit, ju?Du?an píše:Vypadá to, ?e bude? tady na foru asi 1. majitelem Eva. Myslím, ?e Tě Evo určitě přesvědčí - ov?em má to i svá negativa = bude? muset objí?dět v?echny srazíkyJardaK. píše:Byl jsem dnes v ostravském Fiatu a prý budou v jejich prodejně dny otevřených dveří s prezentací Eva v termínu 7. - 8.11. Já tam teda asi v tu sobotu dopoledne pojedu!
JardaK. píše:Pokud je Evo fakt tak dobré, jak v?ude v časopisech pí?ou a bude za stejnou cenu jako současné GP,

Já ten Autohit mám také, ale nemám mo?nost to teď ani naskenovat (doma mám PC rozbitý) a ani mi to neposílej, proto?e tady v práci (odkud pí?u příspěvek) to máme nějaké blokované, tak?e ?ádný obrázek nevlo?ím. Po?li to třeba Donymu, a? maká.JardaK. píše:Dneska jsem koupil Autohit, kde ho zase celkem vychvalují, tak?e a? pojedu večer z práce, stavím se k dceři, ona to naskenuje, já Ti to po?lu na SZ, a? to tu mů?e? pověsit, ju?
Renault Captur 130 HP