JardaK. píše:Bo?e, kdy? to tady v?echno čtu, tak se začínám pomalu bát koupit si GP! Problémy s trojblikem, blikající displej, ?patně fungující ostřikovače, ?patné zavírání zadních dveří, voda v pátých dveřích, zvuky při brzdění, vrzající boční sklo, tak to v?echno mě začíná odrazovat! Pozor, ne? mě začnete kamenovat - nikdy jsem nic jiného, ne? Fiata neměl, teď mám Punto Classic a jenom jezdím a liju do něj naftu a problémy, o kterých se tady pí?e, neznám (nemluvím o trojbliku, to se do classica nemontovalo)! Snad bude mít pravdu Honzus, který se zmiňoval v povídání o Frankfurtu, ?e mu připadá, ?e si ve Fiatu vzali k srdci věci, které byly bolístkami a ?e je (snad) odstranili. Nebo mám přidat 20 litrů a koupit Bravo?
Jardo podívej se kolik je na fóru lidí, momentálně skoro 380, a ka?dý se tady svěří se sebemen?í "prkotinou", kterou by jinak vůbec neře?il. Přečti si je?tě jednou ten svůj seznam, popřemý?lej jak velké závady to jsou a zeptej se na podobné závady majitele jakéhokoliv jiného auta. Navíc jsou to závady prakticky od začátku výroby GP a vět?ina "dětských nemocí" je u? v poho.
Já osobně zastávám názor, ?e a? na vyjímky neexistuje ?patná a dobrá značka aut, ale pouze ?patný a dobrý
kus.
PS: rozhodovat se znovu, volím opět GP