Robo1.2: tyc menili kvoli tej vymene riadenia.. niekde na anglickom fore to bolo pisane, ze niektori ludia potom mali nejake dalsie problemy a menili im este aj tyc riadenia.. mne ponukli ze to spravia hned, aby to bolo v poriadku.. ja som len rad, ze sa takto k tomu postavili a ze sa snazia spravit vsetko aby problem odstranili a nemusel som tam ist znova..
"premeranie" kablov, teda prudov a napati moze prave pomoct odhalit vadny konektor, alebo sa mylim? samozrejme zalezi na tom, ako sa s tym vyhraju a to mas asi pravdu, kym je auto v zaruke, vela casu tomu asi nevenuju.. ale aj tak je to lepsie ako pristup ineho servisu, kde mi poradili odpajat baterku (aj ked do istej miery to je sposob ako problem odstranit)..
a ak tym "sahanim na airbag" myslis to, ze po zasahu servisu nebude auto uz nikdy v takom stave ako z fabriky, tuto iluziu mam uz davno za sebou

keby to vo farbike neodflakli, nemusel by som ist do servisu.. a mam pocit ze som nasiel servis ktory sa snazi, tak uvidim ako to dopadne