Řízení a elektrický posilovač řízení
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- kolemjdoucí
Řízení a elektrický posilovač řízení
Zdarec, mam GP a pri ceste z dovoleny zaclo zlobit rizeni... projevuje se to tak ze pri otoceni volantu doleva rizeni jakoby "drhne"... to se deje samozrejme pri otoceni volantu doprava a naslednym narovnavani... nakonec pri jedny zastavce se rozsvitila kontrolka posilovace rizeni ( kontrolka volantu) ale prislo mi to spis ze je zablokovany nejak kolo nez ze by nefungoval posilovac... potom to ale za chvilku zas zhaslo ale problem pretrvava... nevite co by s tim mohlo byt? chapu ze to asi neopravim sam ale zajimalo by me to
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
presne tak a ja len doplnim ze kontrolka ti svietila preto lebo sa ti prehrial motor posilovaca lebo sa to zadiera a musi silnejsie tahat
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
nebo odchází motor posilovače a tím se přehřívá. To ale zjistí diagnostika1nekros1 píše:presne tak a ja len doplnim ze kontrolka ti svietila preto lebo sa ti prehrial motor posilovaca lebo sa to zadiera a musi silnejsie tahat
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
-
- kolemjdoucí
-
- kolemjdoucí
Tak?e jak je vidět problém se řízením jsem neměl jenom já, je?tě doplním mě je?tě měnili tyč řízení a kompletní hřeben řízení v motorové části(klepal měl vůli),na?těstí v?e v záruce.
Je?tě by mě zajimalo v kolika tis. km se ti to stalo? mě asi ve 20tis. km.
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
A jak má? staré auto? U nověji vyrobených aut měl být problém s řízením odstraněn u? od výroby!Jirka píše:Tak?e jak je vidět problém se řízením jsem neměl jenom já, je?tě doplním mě je?tě měnili tyč řízení a kompletní hřeben řízení v motorové části(klepal měl vůli),na?těstí v?e v záruce.
-
- kolemjdoucí
Jak to dopadlo?Daveedekcz píše:celkem 18+14= 32 + 5 prace = 37 000,- s tim ze pan servisman rikal ze se pokusi vyjednat nakou vetsi slevu prave proto ze to je tesne po zaruce, a je to presne ten problem co tu pise Jirka... , hlavne s autem ted jezdim, pry se nic nemuze stat, takze jen cekam na zpravu o velikosti investice:(
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky