To jsi zkou?el Mě by to vůbec nenapadloHonzus píše:P.S. proto jsem byl na srazu tak překvapen tím, ?e Abarth má zpátečku synchronizovanou a bez problémů jí tam ?oupnete klidně při dopředné jízdě 5 km/h bez názanu drhnutí zubů.....
Převodovka a řazení (dotazy, rady, závady,...)
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
U Abartha, poté, co jsem zjistil, ?e je synchro, tak samo......Du?an píše:To jsi zkou?el Mě by to vůbec nenapadlo
Jinak dřív se občas zuby ozvaly, to se ale muselo stát ka?dému, kdo potřebuje rychle z jízdy dopředu ryhcle začít couvat. Pak u nesynchro zpátečky stačí opravdu třebas i pohyb rychlostí 100 m za hodinu a zuby se ozvou..... Jinak se Sportem jsem to věděl a opravdu stačilo zastavit, pak bylo absolutní bezzubé ticho
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
-
- kolemjdoucí
- Kontaktovat uživatele:
No vyzkousim to byt na ni "pomalejsi" . ale zase proc by se prevodovka tocila kdyz nastartuju a hned davam zpatecku kdyz chci vycouvat....1nekros1 píše:ked davas spiatocku stlac spojku pockaj tak 2-3 sekundy az potom davaj paku na spiatocku prevodovka sa musi prestat tocit potom to cez zuby nepojde.AlVyb píše:Me trosku vadi zpatecka vetsinou tam jde trochu prez zuby i kdyz mam spojku uplne na podlaze a krouzek uplne nahore.... Nevim jestli je to normalnei a preba si to samo sedne...
ostatni kvalty bez nejmensich problemu.
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
prevodovka sa ti stale toci aj na volnobehu pri uvolnenej spojke a neutraly samozrejme.AlVyb píše:No vyzkousim to byt na ni "pomalejsi" . ale zase proc by se prevodovka tocila kdyz nastartuju a hned davam zpatecku kdyz chci vycouvat....1nekros1 píše:ked davas spiatocku stlac spojku pockaj tak 2-3 sekundy az potom davaj paku na spiatocku prevodovka sa musi prestat tocit potom to cez zuby nepojde.AlVyb píše:Me trosku vadi zpatecka vetsinou tam jde trochu prez zuby i kdyz mam spojku uplne na podlaze a krouzek uplne nahore.... Nevim jestli je to normalnei a preba si to samo sedne...
ostatni kvalty bez nejmensich problemu.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Zaujimalo by ma, ci vam tiez ide teraz v zime prevodovka ztuha, kym je motor studeny. Pri radeni z 1 a 2 treba pake dost pomoct, aby vysla do stredu na neutral. Po zahriati ide lahsie.
Nie je to predzvest problemu? malo oleja v prevodovke alebo nieco podobne?
Vseobecne je to radenie o dost tuhsie ako na Marei, na tej to ide uplne lahko aj jednym prstom, na GP ani nahodou.
Nie je to predzvest problemu? malo oleja v prevodovke alebo nieco podobne?
Vseobecne je to radenie o dost tuhsie ako na Marei, na tej to ide uplne lahko aj jednym prstom, na GP ani nahodou.
Puntik 5D MultiJet 1.3 75k Active 2006, biely, 306000km
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
u miho jo...zalezi jakej olej mas v tech ostatnich fiatech a jestli byl taky nekdy menenej jinak dneska se davado manualu tuzsi olej aby casti vic vydrzely a nebyla prevodovka tolik hlucna,zase ale jak u kterej mobilek no...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím pánové,
mám men?í problém Jedu na 5. rychl. stupeň dálniční rychlostí 130km a z převodovky se ozývá takový bzučení. Kdy? přidám tak to je tak to rychlosti 150km/hod., pak u? zase není sly?et nic. A kdy? ve 130km/hod podřadím na 4. rychl. st., tak je taky po ,,bzučení,,, tak já nevím co s tím. V uterý jsem objednaný do servisu na roční prohlídku, tak se tam zkusím zeptat, ale chtěl jsem se poptat, zda s tím nemá někdo z Vás podobné zku?enosti.
mám men?í problém Jedu na 5. rychl. stupeň dálniční rychlostí 130km a z převodovky se ozývá takový bzučení. Kdy? přidám tak to je tak to rychlosti 150km/hod., pak u? zase není sly?et nic. A kdy? ve 130km/hod podřadím na 4. rychl. st., tak je taky po ,,bzučení,,, tak já nevím co s tím. V uterý jsem objednaný do servisu na roční prohlídku, tak se tam zkusím zeptat, ale chtěl jsem se poptat, zda s tím nemá někdo z Vás podobné zku?enosti.
Fiat Grande Punto 3Dv. 1,2 Racing, bíla ambient
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Nemám, je?tě jsem nezkou?el ve 130 podřadit na čtyřku.. ?e bych jezdil "divně"?fik píše:Zdravím pánové,
GP 2009 1.2 ICE 48kw white glory 3dv
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele: