ironlionzion píše:...
- svítila kontrolka vstřikování paliva
- svítily kontrolky ABS + EBD
- blikala kontrolka prázdná nádr? a ručka ne?la nahoru
- otáčkoměr se ani nehnul
...
vitaj v klube, asi sa ti to stalo prvy krat, ze?
mne to spravi tak raz za 3 mesiace, servis nic nevyriesil.. podla vsetkeho zblbne RJ (pretoze hlasi chyby ktore nie su).. ked sa mi to stane, odpojim na 10s beterku a potom ide vsetko normalne (to keby sa ti to stalo a potreboval by si ist)
Naposledy upravil(a) RadimG dne stř čer 06, 2007 13:54, celkem upraveno 1 x.
Tommy to myslí? jako takhle decentně jemně pobouchat ? no já ti nevím, ale takhle jsem viděl naposledy tátu bouchat do televize zn. Rubín před nějakými 25 lety
Kra?as, Grande Punto 3dv.1,2 65 k Active Černá Crossover
ironlionzion píše:pres noc jsem parkoval v docela prudkém kopci a ráno po nastartování
- svítila kontrolka vstřikování paliva
- svítily kontrolky ABS + EBD
- blikala kontrolka prázdná nádr? a ručka ne?la nahoru
- otáčkoměr se ani nehnul
jinak auto jelo tak jsem to jen přeparkoval na rovné místo a teď jsem to byl kontrolovat po hodině a u? je v?e OK. Včera jsem tankoval a? po okraj, tak jestli to při náklonu nemohlo zblbnout čidla stavu paliva v nádr?i nebo něco jiného?
Pří?tě to u? asi nebudu přehánět s tím plněním nádr?e a? po okraj, včera jsem tam zase narval a? 49 litrů ...
Mně se stalo jednou ráno něco podobného. Po nastartování svítily neustále některé výstra?né kontrolky (airgagy a nějaké ty ostatní červené - u? si nevzpomenu) a naopak nesvítily kontrolky směrových světel (ale blinkry venku fungovaly) a nehnula se ani jedna ručička (palivoměr, teplota, rychloměr i otáčkoměr).
Kdy? jsem dojel do zaměstnání, motor jsem vypnul a zase nastartoval a u? to fungovalo. Myslím, jestli nebyla navlhlá elektronika
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
... jenom doufám, ?e to neudělá někdy neočekávaně v cizině. To budu pak bouchat do servisu.
PS: teorie o tom bouchání jako účinného servisního zásahu (a to dokonce u jemné elektroniky jako TV) je velmi zajímavá. Doplnil bych je?tě o jednu historku. Nedávno mi přestal na LCD monitoru svítit jeden pixel. Nakonec pomohlo jemné bouchnutí. Tak?e a? ?ije bouchání pota?mo reset jako jeho evoluce pro 21. století.
Du?an: neviem ci to bude vlhkostou.. je fakt, ze naposledy ked sa mi to stalo, prsalo, ale "pamatny" prvy krat to bolo po asi 2 hodinach parkovania v podzemnej garazi obchodneho centra, takze vlhost nehrozila..
ironlionzion: nemusis sa toho bat, ja to uz pomaly povazujem za feature proste odpojis minus baterky na par sekund a hotovo, auto sa tvari ze sa nic nestalo.. jasne, nepijemne to je, ale rychlo a lahko "odstranitelne"..
Předpokládám, ?e auta máte nová a tedy je?tě v záruce. Zkou?el někdo s tou závadou (blikající kontrolky) zajet do servisu na dianostiku?
Co se vlhkosti týče kdysi jsem jezdil v Puntu myslím, ?e to byla první generace a kdy? byla průtr? mračen, tak auto ne?lo nastartovat. Vůbec. Muselo se počkat a? vyschne a pak ?ádný problém. V servise mi říkali, ?e je to bě?né ?e je to problém Punt. Ale to byla stará generace a navíc ne?lo nastartovat vůbec, tak?e si myslím, ?e tovlhkostí nebude.
A odpojovat baterii autu také pořád neprospívá.
Robbert, kolemjdoucí, S GP 1,4 8v najeto 1 600 km,
jinak Ford Mondeo 2,0 TDDI.
Robbert: Nevím co ti v servisu s prominutím nakecali ale já Punto I měl 7 let, najel jsem na něm 70 000 km a za celou dobu v?dy nastartovalo a nikdy se s ním nic nestalo....
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...