Facelift GP - Punto EVO, Punto ...
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Na?e původní verze GP je krásná pro své tvary a jednoduchost.
U eva budeme moct zhodnotit, a? si budeme moct prohlédnout celé auto, ale vzhledem k tomu, ?e záď se nezměnila, budu si muset na nový čumák asi moc zvykat. Myslím, ?e ta červená verze faceliftu, na kterou tu byl odkaz, je hezčí.
Jinak jsem py?ný, ?e jsem si typl ty směrovky v nárazníku a to DL místo blinkrů určitě také budou
U eva budeme moct zhodnotit, a? si budeme moct prohlédnout celé auto, ale vzhledem k tomu, ?e záď se nezměnila, budu si muset na nový čumák asi moc zvykat. Myslím, ?e ta červená verze faceliftu, na kterou tu byl odkaz, je hezčí.
Jinak jsem py?ný, ?e jsem si typl ty směrovky v nárazníku a to DL místo blinkrů určitě také budou
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Pokud by nebyl kolem znaku nějaký ten plast nebo co to je a nechali tam kompaktní plech, vypadalo by to líp. Zkus si to místo kolem znaku zakrýt prstem. Přístrojovka se mi líbí. Uvidíme, jak to bude vypadat v reálu!Du?an píše:Přijde mi to dost překombinované, ale mo?ná to je ze zvyku ze starého čumáčku.
Ka?dopádně ta horní mří?ka u kapoty nic moc
To som si tipol aj ja.Jinak jsem py?ný, ?e jsem si typl ty směrovky v nárazníku a to DL místo blinkrů určitě také budou
Ináč interiér mo?e by?, ale tá maska ... znak ala fiat 500 a na môj vkus dos? veža tmavého plastu. No neviem, neviem. Starý predok sa mi zdá kraj?í, tak?e som rád ?e ho mám.
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
1] počkejte na?ivo 
2] údajně se mají dělat dál obě verze paralelně dál, tak?e no problemo pro ty, kterým se nové nelíbí
Já si osobně myslím, ?e je to o zvyk a v porovnání s faceliftem Clia se na tohle dá i koukat

2] údajně se mají dělat dál obě verze paralelně dál, tak?e no problemo pro ty, kterým se nové nelíbí
Já si osobně myslím, ?e je to o zvyk a v porovnání s faceliftem Clia se na tohle dá i koukat

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
No brat si kúpil nové clio grandtour 1.2TCE a dá sa na ňeho pozera?-veď ka?dému sa páči niečo iné. Smola ?e Fiat nemá v ponuke aj malé kombi, mo?no by som ho ukecal. Ale to je u? obohraná pesnička, ktorú by trebalo pusti? niekde vy??ie vo Fiate.Já si osobně myslím, ?e je to o zvyk a v porovnání s faceliftem Clia se na tohle dá i koukat
Tak?e si počkáme.
celý článok: http://www.italiaspeed.com/
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
julo, já to samozřejmě myslel ve srovnání s předfaceliftovanou verzí, a ta u Clia byla předtím krásně vyvá?ená, ten facelift jen nasadil podivnou tlamu a změnil i proporce světel.....julo píše:No brat si kúpil nové clio grandtour 1.2TCE a dá sa na ňeho pozera?-veď ka?dému sa páči niečo iné. Smola ?e Fiat nemá v ponuke aj malé kombi, mo?no by som ho ukecal. Ale to je u? obohraná pesnička, ktorú by trebalo pusti? niekde vy??ie vo Fiate.Já si osobně myslím, ?e je to o zvyk a v porovnání s faceliftem Clia se na tohle dá i koukat
Tak?e si počkáme.
celý článok: http://www.italiaspeed.com/
U GP tak zásadní a pro mně i subjektivně o?klivé změny nejsou

GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
Jasne ?e ka?dému sa páči niečo iné, pochopitežne. Mne sa zase tá tlama a svetlá páčia.julo, já to samozřejmě myslel ve srovnání s předfaceliftovanou verzí, a ta u Clia byla předtím krásně vyvá?ená, ten facelift jen nasadil podivnou tlamu a změnil i proporce světel.....
Zase na novom GP neviem zatiaž prís? na chu? tomu plastu na nárazníku čo zasahuje a? do smeroviek. Keby bol len po mrie?ku .....
Dneska jsem byl v prodejně Fiatu, tak jsem trochu pokecal s okravatovaným chlapíkem, který nabízí slu?by spojené s prodejem nových aut. Nevím, nakolik je informovaný, ale řekl mi, ?e Punto po faceliftu se bude dělat soubě?ně se současnou verzí GP, tzn. v nabídce bude současné Grande Punto a Punto Evo asi podobně, jako je doteď v nabídce Punto classic + GP. Punto classic z nabídky zmizí a na jeho místo se přesune současné GP. Odsun GP na "druhé" místo bude prý znamenat jeho posun v cenách směrem dolů a jedničkou bude Evo. Nic není jisté, mluvil o tom, ?e krize v plánech pořádně zamíchala kartama!Honzus píše:1] počkejte na?ivo
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jardo, toto jen potvrzuje info, co zatím mám jáJardaK. píše:Dneska jsem byl v prodejně Fiatu, tak jsem trochu pokecal s okravatovaným chlapíkem, který nabízí slu?by spojené s prodejem nových aut. Nevím, nakolik je informovaný, ale řekl mi, ?e Punto po faceliftu se bude dělat soubě?ně se současnou verzí GP, tzn. v nabídce bude současné Grande Punto a Punto Evo asi podobně, jako je doteď v nabídce Punto classic + GP. Punto classic z nabídky zmizí a na jeho místo se přesune současné GP. Odsun GP na "druhé" místo bude prý znamenat jeho posun v cenách směrem dolů a jedničkou bude Evo. Nic není jisté, mluvil o tom, ?e krize v plánech pořádně zamíchala kartama!

vypadá to, ?e roli Una, převezme GP a GP Evo bude hrát pou?itými technologiemi, hlavně u motorů (MultiAir, Multijet 2), roli dra??í varianty.....
GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
dusan keby si to stale odkladal a cakal na lepsiu cenu tak stale nemas svoje GPDu?an píše:Ani mi neříkejte ?e GP by zase zlevnili![]()
![]()
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Jen a? zlevňují, hlavně v květnu pří?tího roku, kdy? půjdu objednávat nového GP (dá-li bůh a zaměstnavatel). Pokud bude situace taková, jakou tu odhadujeme (vzhled po faceliftu, ceny atd.), je pro mě současné GP jedinou variantou. Hlavně, a? dobře slou?í, abych nemusel se slzou v oku vzpomínat na mého Puň?u classic, do kterého se lije jenom nafta!