Facelift GP - Punto EVO, Punto ...

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Ondrs
kolemjdoucí

Příspěvek od Ondrs »

Tak interier je fakt paradni, ten se mi libi moc. Cumak naopak nelibi, ale chtelo by to videt komplet a treba i v nake zajimave barve.
Fiat GP 1.4 16V Sport, barva orange aneb mandarinka
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Na?e původní verze GP je krásná pro své tvary a jednoduchost.

U eva budeme moct zhodnotit, a? si budeme moct prohlédnout celé auto, ale vzhledem k tomu, ?e záď se nezměnila, budu si muset na nový čumák asi moc zvykat. Myslím, ?e ta červená verze faceliftu, na kterou tu byl odkaz, je hezčí.

Jinak jsem py?ný, ?e jsem si typl ty směrovky v nárazníku a to DL místo blinkrů určitě také budou
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
lukin
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukin »

ten predek se mi taky nelibi :X ale jsem zvedavej jak to bude vypadat na zivo,prece jeto jen fotka!!
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Du?an píše:Přijde mi to dost překombinované, ale mo?ná to je ze zvyku ze starého čumáčku.
Ka?dopádně ta horní mří?ka u kapoty nic moc
Pokud by nebyl kolem znaku nějaký ten plast nebo co to je a nechali tam kompaktní plech, vypadalo by to líp. Zkus si to místo kolem znaku zakrýt prstem. Přístrojovka se mi líbí. Uvidíme, jak to bude vypadat v reálu!
julo
Štamgast

Příspěvek od julo »

Jinak jsem py?ný, ?e jsem si typl ty směrovky v nárazníku a to DL místo blinkrů určitě také budou
To som si tipol aj ja.
Ináč interiér mo?e by?, ale tá maska ... znak ala fiat 500 a na môj vkus dos? veža tmavého plastu. No neviem, neviem. Starý predok sa mi zdá kraj?í, tak?e som rád ?e ho mám.
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

1] počkejte na?ivo ;-)

2] údajně se mají dělat dál obě verze paralelně dál, tak?e no problemo pro ty, kterým se nové nelíbí

Já si osobně myslím, ?e je to o zvyk a v porovnání s faceliftem Clia se na tohle dá i koukat ;-)
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
julo
Štamgast

Příspěvek od julo »

Já si osobně myslím, ?e je to o zvyk a v porovnání s faceliftem Clia se na tohle dá i koukat
No brat si kúpil nové clio grandtour 1.2TCE a dá sa na ňeho pozera?-veď ka?dému sa páči niečo iné. Smola ?e Fiat nemá v ponuke aj malé kombi, mo?no by som ho ukecal. Ale to je u? obohraná pesnička, ktorú by trebalo pusti? niekde vy??ie vo Fiate.
Tak?e si počkáme.
celý článok: http://www.italiaspeed.com/
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

julo píše:
Já si osobně myslím, ?e je to o zvyk a v porovnání s faceliftem Clia se na tohle dá i koukat
No brat si kúpil nové clio grandtour 1.2TCE a dá sa na ňeho pozera?-veď ka?dému sa páči niečo iné. Smola ?e Fiat nemá v ponuke aj malé kombi, mo?no by som ho ukecal. Ale to je u? obohraná pesnička, ktorú by trebalo pusti? niekde vy??ie vo Fiate.
Tak?e si počkáme.
celý článok: http://www.italiaspeed.com/
julo, já to samozřejmě myslel ve srovnání s předfaceliftovanou verzí, a ta u Clia byla předtím krásně vyvá?ená, ten facelift jen nasadil podivnou tlamu a změnil i proporce světel.....

U GP tak zásadní a pro mně i subjektivně o?klivé změny nejsou ;-)

GP Sport 1.4 16V
julo
Štamgast

Příspěvek od julo »

julo, já to samozřejmě myslel ve srovnání s předfaceliftovanou verzí, a ta u Clia byla předtím krásně vyvá?ená, ten facelift jen nasadil podivnou tlamu a změnil i proporce světel.....
Jasne ?e ka?dému sa páči niečo iné, pochopitežne. Mne sa zase tá tlama a svetlá páčia.
Zase na novom GP neviem zatiaž prís? na chu? tomu plastu na nárazníku čo zasahuje a? do smeroviek. Keby bol len po mrie?ku .....
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Honzus píše:1] počkejte na?ivo ;-)

2] údajně se mají dělat dál obě verze paralelně dál, tak?e no problemo pro ty, kterým se nové nelíbí

Já si osobně myslím, ?e je to o zvyk a v porovnání s faceliftem Clia se na tohle dá i koukat ;-)
Dneska jsem byl v prodejně Fiatu, tak jsem trochu pokecal s okravatovaným chlapíkem, který nabízí slu?by spojené s prodejem nových aut. Nevím, nakolik je informovaný, ale řekl mi, ?e Punto po faceliftu se bude dělat soubě?ně se současnou verzí GP, tzn. v nabídce bude současné Grande Punto a Punto Evo asi podobně, jako je doteď v nabídce Punto classic + GP. Punto classic z nabídky zmizí a na jeho místo se přesune současné GP. Odsun GP na "druhé" místo bude prý znamenat jeho posun v cenách směrem dolů a jedničkou bude Evo. Nic není jisté, mluvil o tom, ?e krize v plánech pořádně zamíchala kartama!
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

JardaK. píše:Dneska jsem byl v prodejně Fiatu, tak jsem trochu pokecal s okravatovaným chlapíkem, který nabízí slu?by spojené s prodejem nových aut. Nevím, nakolik je informovaný, ale řekl mi, ?e Punto po faceliftu se bude dělat soubě?ně se současnou verzí GP, tzn. v nabídce bude současné Grande Punto a Punto Evo asi podobně, jako je doteď v nabídce Punto classic + GP. Punto classic z nabídky zmizí a na jeho místo se přesune současné GP. Odsun GP na "druhé" místo bude prý znamenat jeho posun v cenách směrem dolů a jedničkou bude Evo. Nic není jisté, mluvil o tom, ?e krize v plánech pořádně zamíchala kartama!
Jardo, toto jen potvrzuje info, co zatím mám já ;-)

vypadá to, ?e roli Una, převezme GP a GP Evo bude hrát pou?itými technologiemi, hlavně u motorů (MultiAir, Multijet 2), roli dra??í varianty.....

GP Sport 1.4 16V
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Ani mi neříkejte ?e GP by zase zlevnili :evil: :evil: :evil:
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Du?an píše:Ani mi neříkejte ?e GP by zase zlevnili :evil: :evil: :evil:
Du?ane, se nečil, tak to s auty chodí ;-) tobě u? přeci ale nějaký ten pátek dobře slou?í, no ne?

GP Sport 1.4 16V
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

Du?an píše:Ani mi neříkejte ?e GP by zase zlevnili :evil: :evil: :evil:
dusan keby si to stale odkladal a cakal na lepsiu cenu tak stale nemas svoje GP
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Jen a? zlevňují, hlavně v květnu pří?tího roku, kdy? půjdu objednávat nového GP (dá-li bůh a zaměstnavatel). Pokud bude situace taková, jakou tu odhadujeme (vzhled po faceliftu, ceny atd.), je pro mě současné GP jedinou variantou. Hlavně, a? dobře slou?í, abych nemusel se slzou v oku vzpomínat na mého Puň?u classic, do kterého se lije jenom nafta!
Odpovědět