Tipy na další sraz

Srazy vozů Fiat, ale nejen jich...

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Davids píše:ja se nevymlouvam, rikam ze to tet bude snazsi ze mi nic nebrani v tom abych prijel, na ostravsky srazik bych dorazit mohl, ale nemam orientacni smysl, nerad bych se v Ostrave ztratil ;-)
Ja myslim ze treba do AVION Shoping Parku bys tefil a klidne ho muzem priste udelat tam. 8)
Obrázek
benja
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benja »

klído pído...
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Davids píše:ja se nevymlouvam, rikam ze to tet bude snazsi ze mi nic nebrani v tom abych prijel, na ostravsky srazik bych dorazit mohl, ale nemam orientacni smysl, nerad bych se v Ostrave ztratil ;-)
:lol: :lol: :lol: To si snda dělá? srandu.... v?dy? jsi tady psal, ?e jsi koupil dehet z důvodu velkého nájezdu, který ti v?ak nevy?el. No a kde jsi teda chtěl jezdit, kdy? má? strach, ?e zabloudí? v Ostravě? :D
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

Tak po del?í době se zúčastním diskuze! Myslíte, ?e by se na?el někdo, kdo by zorganizoval sraz někde na Moravě, abychom na něj měli v?ichni zhruba stejně daleko? Bylo zde pár návrhů, které se mi zamlouvali!!
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
gawry
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gawry »

Asi se nikdo schopný nenajde!!

a proč by měl být sraz zase na Moravě ??? (proti Moravě ani Moravákům nic nemám a ani pro mě není problém na Moravu přijet)

loni i předloni byl sraz na Moravě a zase tak velká účast kolegů ze Slovenska nebyla - a to se nezmiňuji o "oficiálním srazu" v rámci bumbálu v Bojnicích

můj názor je: pokud má člověk opravdu zájem na sraz přijet, tak nějaký ten kilometr navíc by jednou za rok problém být neměl

nejlep?í ře?ení bude asi Rozko? - nikdo nemusí nic zařizovat - stačí se přihlásit, natankovat a přijet
ObrázekDynamic 1,2 65k 5D Magnetico Blue
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

Tak dobrá, uděláme to na Rozko?i, mrknu jak mám směny a kdy?ta se také přihlásím!
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Du?an píše:Jeliko? byl s vět?inou z Vás problém, ?e jste o letním srazu mlčeli a nevyjadřovali se, beru osobně Rozko? jako cestu a směr ze srazové krize.
Pokud by někdo při?el s nápadem a hlavně se zaji?těním srazu na podzim, nebudu se bránit té? zúčastnit se, prakticky kdekoliv. Ov?em září pro mě padá, plánuju dovču v ji?ní Itálii i s cestou skoro na 3 týdny.
Já u? jsem se předevčírem vyjádřil.
Podal jsem zde několik návrhů bez valné odezvy, proto mě nad?ení pro organizaci srazu ji? opustilo a jsem vděčný Katy, ?e nás na sraz po roce opět pozvala. Rozko? tedy beru jako hotovou věc.
Jinak (jak u? jste poznali) se nebráním přijet na velký sraz třeba i na Moravu (nebo do Slezska :lol: ) třeba na podzim.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

Jarou? píše:
:lol: :lol: :lol: To si snda dělá? srandu.... v?dy? jsi tady psal, ?e jsi koupil dehet z důvodu velkého nájezdu, který ti v?ak nevy?el. No a kde jsi teda chtěl jezdit, kdy? má? strach, ?e zabloudí? v Ostravě? :D
proboha kdybych jezdil kazdy den stejnou trasu tak asi nebude problem s tim ze bych zabloudil 8) to se machruje kdyz jezdis v OV kazdy den, ja tam byl parkrat, jednou jsem prehlidl odbocku a motal jsem se docela dlouho, pro mne je Ostrava neprehledna, tudiz tam nerad jezdim. tecka :D
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

No pokud vim Jarous v Ostrave denne nejezdi a ja taky nemam moc dobrou orienracni shopnost ale kdyz nekam potrebuju zajet a nevim presne jak se tam jede tak se mrknu na mapy.cz a pak jedu. 8)
Obrázek
Katy
Návštěvník

Příspěvek od Katy »

Du?an píše:..... proto mě nad?ení pro organizaci srazu ji? opustilo a jsem vděčný Katy, ?e nás na sraz po roce opět pozvala. Rozko? tedy beru jako hotovou věc.
v tomhle te chapu... je to potom na nervy, snazit se o neco kdyz ostantni an to dlabou. ja uz jsem v tomhle ras (netýka se nastesti puntaků!)
Nicmene ja Vas vzdy rada pozvu na nase srazy (btw: i na posledni jsem Vas zvala;) ) - ač, jak jsem psala Punta a GP jsou uz o necem jinem tak vas tam fakt rada uvitam ! stale plati - Punta sobe ;)
gawry píše:můj názor je: pokud má člověk opravdu zájem na sraz přijet, tak nějaký ten kilometr navíc by jednou za rok problém být neměl
nejlep?í ře?ení bude asi Rozko? - nikdo nemusí nic zařizovat - stačí se přihlásit, natankovat a přijet
zapomněl jsi na : zajistit nocleh (kdo nejede jen na sobotu) :)
jinak s nazorem souhlasim a je to známe nepsané pravidlo.

a sorry jestli se do toho pletu, ale vim jak je to tezke se srazit a ne a ne se poradne zadarit, tak vas v tom chci jen podporit.
www.girlstuning.com -tuningovy babinec *GT*
www.puntotuning.eu - aneb Punto Tuning Fans *PTF*

moje ?Punto, muj ?ivot!
gawry
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gawry »

KATY : :clap :clap :clap :clap
ObrázekDynamic 1,2 65k 5D Magnetico Blue
Macek
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek »

jedete zítra někdo do kopru? http://www.tuningtech.cz/akce.htm
GP 1,4 16V SPORT
benja
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benja »

nevím nevím snad jo...ty?
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Macek
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek »

pokud bude ráno hezky tak jo, nemám co jiného na práci :)
GP 1,4 16V SPORT
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Ja tam nejedu. Posledni dobou to tam stalo celkem za prd a stejne jsem odpoledne v praci.
Obrázek
Odpovědět