Ja myslim ze treba do AVION Shoping Parku bys tefil a klidne ho muzem priste udelat tam.Davids píše:ja se nevymlouvam, rikam ze to tet bude snazsi ze mi nic nebrani v tom abych prijel, na ostravsky srazik bych dorazit mohl, ale nemam orientacni smysl, nerad bych se v Ostrave ztratil
Tipy na další sraz
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Davids píše:ja se nevymlouvam, rikam ze to tet bude snazsi ze mi nic nebrani v tom abych prijel, na ostravsky srazik bych dorazit mohl, ale nemam orientacni smysl, nerad bych se v Ostrave ztratil
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
-
gawry
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Asi se nikdo schopný nenajde!!
a proč by měl být sraz zase na Moravě ??? (proti Moravě ani Moravákům nic nemám a ani pro mě není problém na Moravu přijet)
loni i předloni byl sraz na Moravě a zase tak velká účast kolegů ze Slovenska nebyla - a to se nezmiňuji o "oficiálním srazu" v rámci bumbálu v Bojnicích
můj názor je: pokud má člověk opravdu zájem na sraz přijet, tak nějaký ten kilometr navíc by jednou za rok problém být neměl
nejlep?í ře?ení bude asi Rozko? - nikdo nemusí nic zařizovat - stačí se přihlásit, natankovat a přijet
a proč by měl být sraz zase na Moravě ??? (proti Moravě ani Moravákům nic nemám a ani pro mě není problém na Moravu přijet)
loni i předloni byl sraz na Moravě a zase tak velká účast kolegů ze Slovenska nebyla - a to se nezmiňuji o "oficiálním srazu" v rámci bumbálu v Bojnicích
můj názor je: pokud má člověk opravdu zájem na sraz přijet, tak nějaký ten kilometr navíc by jednou za rok problém být neměl
nejlep?í ře?ení bude asi Rozko? - nikdo nemusí nic zařizovat - stačí se přihlásit, natankovat a přijet
Dynamic 1,2 65k 5D Magnetico BlueJá u? jsem se předevčírem vyjádřil.Du?an píše:Jeliko? byl s vět?inou z Vás problém, ?e jste o letním srazu mlčeli a nevyjadřovali se, beru osobně Rozko? jako cestu a směr ze srazové krize.
Pokud by někdo při?el s nápadem a hlavně se zaji?těním srazu na podzim, nebudu se bránit té? zúčastnit se, prakticky kdekoliv. Ov?em září pro mě padá, plánuju dovču v ji?ní Itálii i s cestou skoro na 3 týdny.
Podal jsem zde několik návrhů bez valné odezvy, proto mě nad?ení pro organizaci srazu ji? opustilo a jsem vděčný Katy, ?e nás na sraz po roce opět pozvala. Rozko? tedy beru jako hotovou věc.
Jinak (jak u? jste poznali) se nebráním přijet na velký sraz třeba i na Moravu (nebo do Slezska
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
proboha kdybych jezdil kazdy den stejnou trasu tak asi nebude problem s tim ze bych zabloudilJarou? píše:Davids píše:ja se nevymlouvam, rikam ze to tet bude snazsi ze mi nic nebrani v tom abych prijel, na ostravsky srazik bych dorazit mohl, ale nemam orientacni smysl, nerad bych se v Ostrave ztratil![]()
![]()
To si snda dělá? srandu.... v?dy? jsi tady psal, ?e jsi koupil dehet z důvodu velkého nájezdu, který ti v?ak nevy?el. No a kde jsi teda chtěl jezdit, kdy? má? strach, ?e zabloudí? v Ostravě?
v tomhle te chapu... je to potom na nervy, snazit se o neco kdyz ostantni an to dlabou. ja uz jsem v tomhle ras (netýka se nastesti puntaků!)Du?an píše:..... proto mě nad?ení pro organizaci srazu ji? opustilo a jsem vděčný Katy, ?e nás na sraz po roce opět pozvala. Rozko? tedy beru jako hotovou věc.
Nicmene ja Vas vzdy rada pozvu na nase srazy (btw: i na posledni jsem Vas zvala;) ) - ač, jak jsem psala Punta a GP jsou uz o necem jinem tak vas tam fakt rada uvitam ! stale plati - Punta sobe
zapomněl jsi na : zajistit nocleh (kdo nejede jen na sobotu)gawry píše:můj názor je: pokud má člověk opravdu zájem na sraz přijet, tak nějaký ten kilometr navíc by jednou za rok problém být neměl
jinak s nazorem souhlasim a je to známe nepsané pravidlo.
a sorry jestli se do toho pletu, ale vim jak je to tezke se srazit a ne a ne se poradne zadarit, tak vas v tom chci jen podporit.
www.girlstuning.com -tuningovy babinec *GT*
www.puntotuning.eu - aneb Punto Tuning Fans *PTF*
moje ?Punto, muj ?ivot!
www.puntotuning.eu - aneb Punto Tuning Fans *PTF*
moje ?Punto, muj ?ivot!