benja píše:tak v?e u? svítí.... nechal jsem se inspirovat zapojením ze stropního světla... funguje to pěkně.... .... i hasící přístroj u? je na svém místě..... děkuji v?em za rady......
A co foto
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Zapažovač tak žahko nevyberiete. Musíte rozobra? celý stredový tunel. U? som to mal rozobraté. Keď budem ma? čas a budete chcie? tak mô?em rozobra? e?te raz a nafoti?. Ja som si do stredového tunela montoval 3 spínače na RGB diódy na osvetlenie pedálov. Napojené (zdroj energie) to mám tak isto na stropné svetlo.
Jedna laicka otazka - ten zapalovac co je v GP, ma standardne rozmery? Lebo ked zastrcim do neho (univerzalnu) el. zastrcku, tak tam dost plava, ma mensi priemer a vyskakuje odtial. Alebo ako na to?
???
lenze musis mat kluc v polohe jedna a to uz ide vsetko v aute takze to nezere 20mili. ale za hodinku by to nemalo vybit na total baterku ale tak do 2-3 urcite podla mna
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
No autozapalovač se strká do autozásuvky a zapalují se s ním cigarety, toť k rozdílům. Za sebe mohu doporučit tento USB adaptér, používám ho a drží v autozásuvce bez problémů. http://www.alza.cz/mcc-b-d602705.htm