Kryt pod motor
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Tak jen pozor na to, aby vám ten kryt neurvala dravá zvěř, co pobíhá s oblibou přes silnice jako mě
Byl to zá?itek jet do nejbli??ího servisu s krytem, který dr?el na jednom ?roubu a na ka?dém kruháči to lítalo pod autem ze strany na stranu. O servisu, ve kterým mi to nemohli zvednout a ten jeden blbej ?roub odmontovat ani nemluvím 
-
carlos
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
to prece neni takovej problem to odsroubovat sam, ne?Colin píše:Tak jen pozor na to, aby vám ten kryt neurvala dravá zvěř, co pobíhá s oblibou přes silnice jako měByl to zá?itek jet do nejbli??ího servisu s krytem, který dr?el na jednom ?roubu a na ka?dém kruháči to lítalo pod autem ze strany na stranu. O servisu, ve kterým mi to nemohli zvednout a ten jeden blbej ?roub odmontovat ani nemluvím
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
To Colin: To musela být teda sakra velká dravá zvěř
Co jsi sestřelil? tygra?
(při ní?e popsaném uchycení to snad ani není mo?né)
To v?ichni ostatní, co kryt je?tě nemaj a budou pořizovat:
Je tady o tom popsáno 10 stránek, stačí trochu hledat
Tak?e NAPOSLED : kryt je uchycen vpředu na 3 místech, vzadu na 2 místech a pokud jsou k tomu boční, tak je?tě vlevo (u převodovky) na 2 místech. ?ádný speciální spojovací materiál k tomu není potřeba, stačí si pod to lehnout a namontovat si to sám. Vy??í obrubník nebo hever má určitě ka?dý. Kdo se necítí ani na tento banální úkon, tak holt musí vysolit prachy zlodějskému a neschopnému servisu 
Je tady o tom popsáno 10 stránek, stačí trochu hledat
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
-
Pepa B.
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
...ááá, takhle, díky, teď u? to zvládnu. Vlastně já u? kryt mámJarou? píše:Nasrat!Pepa B. píše:to Jarou?: .. je?tě jednou, je?tě jednou - a fotku prosím![]()
![]()
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
No vidí?, stačilo jen popostrčit.....Pepa B. píše:...ááá, takhle, díky, teď u? to zvládnu. Vlastně já u? kryt mámJarou? píše:Nasrat!Pepa B. píše:to Jarou?: .. je?tě jednou, je?tě jednou - a fotku prosím![]()
![]()
, ale i tak díky
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Nevím co to bylo (asi kuna nebo něco takovýho), vyběhlo to na mě tesně před Mladou Boleslaví, jel jsem asi 120km/h. Měl jsem pak přesně vprostřed předního nárazníku menčí bouli (účastníci pra?ského srazu viděli - lehká aerodynacká úprava), spodní mřízka vypadla z pantů a spodní kryt motoru to nalomilo a vyrvalo ty ?rouby, kterýma to bylo přidělaný a? na ten jeden.Jarou? píše:To Colin: To musela být teda sakra velká dravá zvěř![]()
![]()
Co jsi sestřelil? tygra?
(při ní?e popsaném uchycení to snad ani není mo?né)
Je tady o tom popsáno 10 stránek, stačí trochu hledatTak?e NAPOSLED : kryt je uchycen vpředu na 3 místech, vzadu na 2 místech a pokud jsou k tomu boční, tak je?tě vlevo (u převodovky) na 2 místech. ?ádný speciální spojovací materiál k tomu není potřeba, stačí si pod to lehnout a namontovat si to sám. Vy??í obrubník nebo hever má určitě ka?dý. Kdo se necítí ani na tento banální úkon, tak holt musí vysolit prachy zlodějskému a neschopnému servisu
Zrovna asi před 2 týdnama vzal můj ?éf asi taky ve 120km/h zajíce - vymlácená přední mří?ka a pochroumanej a posunutej chladič.
-
Teddy86
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady mame hlavni kryt + 2 male plastove kryty ktere prijdou pod mlhovky:

Kryt u prevodovky z venku:

Kryt prevodovky zevnitr:

A nejpotrebnejsi material k uchyceni:
asi 5ks tohoto:

Jeste je treba prislusne sroubky a nejake plastove cudly podle rozmeru dir v aute.
Tak pripadnym dalsim zajemcum o kryt preji hodne stesti pri montazi. Ja na to pujdu asi zitra tak drzte palce.

Kryt u prevodovky z venku:

Kryt prevodovky zevnitr:

A nejpotrebnejsi material k uchyceni:
asi 5ks tohoto:

Jeste je treba prislusne sroubky a nejake plastove cudly podle rozmeru dir v aute.
Tak pripadnym dalsim zajemcum o kryt preji hodne stesti pri montazi. Ja na to pujdu asi zitra tak drzte palce.
Tak jaké nové zku?enosti s krytem? Je?tě dr?í tam , kde má?
Taky si ho chci pořídit...jenom nevím, jestli jsem neudělal chybu objednáním druhovýroby v ACI. Mimochodem, u? mám zku?enost s krytem z AUTO KELLY, ten rozhodně nebrat, vůbec tam nepasuje...
Taky si ho chci pořídit...jenom nevím, jestli jsem neudělal chybu objednáním druhovýroby v ACI. Mimochodem, u? mám zku?enost s krytem z AUTO KELLY, ten rozhodně nebrat, vůbec tam nepasuje...
Fiat Grande Punto 1.2 Active 5D
Modrá New Orleans
Modrá New Orleans