dnes jsem si převzal rok staré GP dove?ené z Německa. Jsem s ním zatím maximálně spokojen a? na jednu drobnost. Nejdříve mi po nastartování stále blikaly hodiny a celkové počítadlo kilometrů. Blikání hodin jsem vyře?il jejich nastavením (jak slo?ité ), ov?em celkové počítadlo kilometrů bliká stále, nemáte někdo ponětí, čím by to mohlo být?
dnes jsem si převzal rok staré GP dove?ené z Německa. Jsem s ním zatím maximálně spokojen a? na jednu drobnost. Nejdříve mi po nastartování stále blikaly hodiny a celkové počítadlo kilometrů. Blikání hodin jsem vyře?il jejich nastavením (jak slo?ité ), ov?em celkové počítadlo kilometrů bliká stále, nemáte někdo ponětí, čím by to mohlo být?
Díky za reakce.
kolik to má najeto? ?e by servisní interval....
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Díky za reakce.
kolik to má najeto? ?e by servisní interval....
Má to přesně 14 300 km
hmm, tak to nebude ono. Jeď na servis, a? to napíchnou.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Nám to dělá na slu?ebním Ducatu pokud startujeme hned po zapnutí klíčků.Jakmile počkáme a? zhasnou kontrolky a pak startujeme tak je v?e v pořádku.Zkus a uvidí?.
1,3 MultiJet 90k Racing 3dv Modrá New Orleans
2/2009
jardakaw píše:Nám to dělá na slu?ebním Ducatu pokud startujeme hned po zapnutí klíčků.Jakmile počkáme a? zhasnou kontrolky a pak startujeme tak je v?e v pořádku.Zkus a uvidí?.