jj jsou dobre...efekt taky dobry....mozna sem cekal vice ale nevadi...no abartha z toho mit nebudu...ha:D...ale spokojeny jsem,myslim ze je to zivejsi a ma rychlejsi akceleraci
GP Sport 1.4 16V T-jet 120HP... cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Golf II tuning
Skoda120 tuning
tise vam Tjetakum zavidim, jak jednoduse si muzete udelat primy kit sani oproti starjetu(malo dostupna a draha redukce na sani), kilometrove potrubi pozohybane kde se da, umisteni filtru mimo teplo motoru- pak se ale dost spini, atd.
no mas pravdu.. uT-jetu je to rychlovka, zadne slozite predelavani proste jen nasadis filtr a jezdis...je fakt ze sem si musel udelat mezikus na spojeni ale to nic nebylo...
Bývalé_Golf III tuning
Golf II tuning
Skoda120 tuning
Jde pouze o pou?ití filtru, navíc bez krytí..... nenazval bych to kitem. Pou?ití BMC - Carbon Dynamic Airbox-u by mělo rozhodně vět?í účinek (Kriss a nejen on preferuje přívod vzduchu od vozovky a BMC tam vede hadici).
S pou?itím filtru jde spí?e o PLACEBO FX, díky hluku je pocit, ?e to jede lépe vět?í a vět?í..... . A těch slibovaných XY procent výkonu navíc málokdo pozná (max. 5 k).
Nebo je tu někdo, kdo pozná rozdíl mezi NATURAL-em 95 a 100 ? To je toti? podobné přirovnání .
zadny hluk to nedela takze to ze to jede lepe neni tim ze to dela kraval..motor je porad stejne tichy jen poznam kdy turbo zabere a pri razeni to odfoukne....
Bývalé_Golf III tuning
Golf II tuning
Skoda120 tuning
Přívod náporového vzduchu k filtru mám ře?ený z nárazníku pomocí aluflexi trubky. Horký vzduch to netahá, po jízdě je celá soustava studená (na rozdíl od zbytku komponent pod kapotou)
Moc jsem si od toho nesliboval, ale velmi příjemně mě to překvapilo.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Čím víc vzduchu (studeného), tím víc..... to jede a hlučnost je jak u kterého filtru (KN není tak hlučný..... jako např. Pipecross a BMC ). Spotřeba mi klesla také a právě kvůli hluku (je to jako jízda s prasklým výfukem na ?120 ) a takovou ostudu člověk nechce dělat.
Tak?e Vás zdravím z prac. dovolené a na cestě zpět vyzvedávám zbo?í . Kriss bude vědět.