nal píše:Dusan, nadherne snimky
Len je to asi mimo "srazov"... Resp. pozvanka na rally!?
Zalo?ení tématu Rally ve Srazech a akcích byl záměr, jeliko? mně to zde připadalo nejvhodněj?í.
Srazy jsou srazy a v?echny rally jsou pro mě akce (nehledě na to, ?e zde ji? je zařazeno téma - loňská pozvánka na Barum rally)
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
nal píše:Dusan, nadherne snimky
Len je to asi mimo "srazov"... Resp. pozvanka na rally!?
Zalo?ení tématu Rally ve Srazech a akcích byl záměr, jeliko? mně to zde připadalo nejvhodněj?í.
Srazy jsou srazy a v?echny rally jsou pro mě akce (nehledě na to, ?e zde ji? je zařazeno téma - loňská pozvánka na Barum rally)
ved ja nic, len akurat neviem, kde a kedy budu rely v mojom okruhu aj s GP-ckom
nevenujem sa az tak tomu a jedine, co poznam v mojej blizkosti (Bratislava) su zavody do kopca na Pezinskej Babe
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Na v?ech těchto fotkách jsou pouze dvě skutečná auta.
Kostka na pra?ském rallysprintu startoval s Tarabusovým autem a mám pocit, ?e Kopecký měl půjčené Odlo?ilíkovo.
Du?an: pozrie? som sa nebol, len som o tom počul ?e bola, a bére? skončil s puntom tretí. Som fanda rally sportu, ale táto rally bola maximálne odfláknutá čo sa týka nejakej reklamy a PR. Dozvedel som sa o nej v ten deň, ked sa mala kona?, čo je myslím dos? neskoro. Asi nepotrebovali divákov okolo toho.
Dnes jsem se neplánovaně zúčastnil (jako divák) části Rally Krkono?e v Trutnově.
Au?áky ?ádné extra jedničky (viděl jsem chvost startovního pole), nafotil jsem alespoň pár veteránů:
A jeden speciál nakonec .....
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Za týden se zúčastním jako divák na Rally Bohemia.
Se startovním číslem 12 je přihlá?ena posádka Tarabus-Trunkát s GP S2000.
Pro fandy rally pár fotek pří?tí víkend.
Naposledy upravil(a) Dušan dne čtv črc 03, 2008 18:54, celkem upraveno 1 x.
J.B. píše:zítra mastím do bolky reklamovat tv-neměl by du?an čas na minisraz?tak kolem 17 hod.u kb expert?jak vypadá ten pr mana?er?
Přijeď na reklamaci a? v pondělí 30.6. a mů?em se zminisrazit. Bohu?el zítra odjí?dím ve 14 hodin do Náchoda. Jinak bydlím kousek od KB-čka.
Jinak mě také u? "boleslavskojičínský minisraz napadl, jse? nejblí?e bydlící GP fórař.
P.S pří?tě pi? pomocí soukromé zprávy, totto do tématu Rally nepatří, Tommy nás rozcupuje.