Jel jsem nedávno trasu Poltava – Praha s dopravcem Prosto Bus Plus https://prostobus.net/reys/poltava-praga/ a rád bych se podělil o své dojmy. Upřímně, čekal jsem únavnou cestu, ale byl jsem příjemně překvapený. Autobus byl v dobrém stavu, sedačky pohodlné, nechyběla klimatizace ani dostatek prostoru pro zavazadla. Oceňuji také čistotu – během nástupu bylo vidět, že vůz je uklizený a připravený na dlouhou trasu.
Samotná jízda probíhala klidně. Řidiči jeli bezpečně a několikrát jsme měli zastávky, takže člověk neměl pocit, že je zavřený v autobuse desítky hodin. Na každé pauze byla možnost dát si čaj, kávu nebo něco malého k jídlu. To hodně pomáhá zvládnout cestu pohodlněji.
Rezervace proběhla jednoduše online – zaplatil jsem kartou a jízdenka mi přišla hned do e-mailu. Žádné komplikace, všechno přehledné a rychlé. Cena byla podle mě adekvátní, a to i v porovnání s jinými dopravci, které jsem zvažoval.
Do Prahy jsme dorazili přesně podle plánu, což je pro mě velká výhoda, protože jsem měl domluvený další program. Celkově hodnotím službu velmi pozitivně. Pokud někdo uvažuje o cestě z Poltavy do Prahy, Prosto Bus Plus je podle mé zkušenosti spolehlivá volba.
Spokojenost s cestou Poltava – Praha
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan